Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.5 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

neopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος αλλα εχω ενα προβλημα με τον firefox καθε φορα που τον κλεινω και τον ξαναανειγω δε μου αποθηκευει τα usernames(χωρις να κανω logout) και πρεπει να κανω login παλι σε οπιο site θελω να μπω!!

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ειχα κ γω ενα προβληματακι με τον firefox...ξαφνικα με ''πεταγε'' τελειως κ οταν ''ξαναεμπαινα'' σε ενα παρα8υρακι ελεγε ''we're sorry κτλ κτλ..''

Δημοσ.

Τελικά πως μπορώ να πάρω backup από τον Firefox με ασφάλεια;

Χρησιμοποιούσα το mozbackup, αλλά την τελευταία φορά μου έκανε νερά με τα extensions (δεν δούλευαν μετά το restore...)

Υπάρχει κανένα άλλο που να κρατάει passwords, bookmarks, history, extensions... κτλ?

Δημοσ.
Τελικά πως μπορώ να πάρω backup από τον Firefox με ασφάλεια;

Χρησιμοποιούσα το mozbackup, αλλά την τελευταία φορά μου έκανε νερά με τα extensions (δεν δούλευαν μετά το restore...)

Υπάρχει κανένα άλλο που να κρατάει passwords, bookmarks, history, extensions... κτλ?

Tο FEBE, αλλα...

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2849013&postcount=60

Δημοσ.

Μου το κανει πολλες φορες τελευταια και θα τον εγκαταλειψω μου φαινεται...Αν κανω επανεκκινηση ανοιγει αλοιως οχι εστω και αν δεν ειναι ανοιχτος...

42152177.jpg

Δημοσ.

Ευχαριστω.και κατι αλλο..Στην επιλογη για Ιστορικο γιατι βγαζει τοσες λιγες σελιδες ?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:04 ----------

Α...Πολυ συχνα το κανει τελευταια ...Δεν θα τα παμε καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...