Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.5 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

neopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν εισαι στις επιλογες "χρωματα"φροντισε να ξετικαρεις την επιλογη του firefox που λεει "να εχουν οι σελιδες τα δικα τους χρωματα",κανε αυτο που σου λεω και θα δεις οτι πλεον ολες οι σελιδες θα φαινονται με τα χρωματα που θα εχεις επιλεξει εσυ απο την επιλογη"χρωματα".

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
μιας και βγηκε ο καινουργιος ειπα να κανω ενα topic σχετικο για ολους μας

εγω παρατηρησα οτι δεν με ρωταει ουτε αποθηκευει πλεον τα passwords και το username μου στα site οπως ο προηγουμενος.

εχει κανεις λυση?

Εμενα παντως με ρωταει κανονικα:rolleyes:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:12 ----------

το θεμα το εχω εγκαταστησει αλλα και παλι ειναι ασπρο το φοντο στην σελιδα του google!εχω παει και στις ρυθμισεις, στα χρωματα αλλα τπτ!η φωτογραφια που εχει πρεπει να ειναι απο αλλο addon! μονο το πανω μερος αλλαζει δηλ ολη η μπαρα.....

Δες εδω. Κανε scroll και θα δεις μια παραγραφο που λεει "Dark Google". Δεν το δοκιμασα αλλα κατα 99% θα δουλεψει αμα ακολουθησεις τις οδηγιες.

Edit:

Το εγκατεστησα και δουλευει μια χαρα. Πρωτα πρεπει να κατεβασεις το Stylish και μετα να πας εδω. Θα κλικαρεις πανω δεξια οπου λεει "Install in Stylish" και στην συνεχεια θα κανεις edit στο code του και θα αντικαταστησεις ολα τα .com που υπαρχουν σε .gr

Π.χ. http://www.google.com --> http://www.google.gr για να δουλεψει στο ελληνικο google (εκτος και αν χρησιμοποιεις το αγγλικο).

Πατας save στο code, το κανεις εγκατασταση και εισαι κομπλε.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, έχω βάλει κι εγώ τον 3.5.1 και έχω ένα άλλο κουλό πρόβλημα.

Δεν ξέρω γιατί αλλά πολλές φορές όταν πατάω το κουμπί ελαχιστοποίησης ή κλεισίματος του παραθύρου τρώει ένα σκάλωμα και αρχίζει να τρεμοπαίζει το κουμπί που είχα πατήσει και το παράθυρο κλείνει ή ελαχιστοποιείται μετά από κάποια λεπτά. Επίσης, πολλές φορές έχω πρόβλημα και όταν κάνω δεξί κλίκ είτε στον τίτλο του tab είτε σε κάποιο λινκ της σελίδας, εμφανίζεται μόνο το περίγραμμα του μενού που θα έπρεπε να ανοίξει και το μενού ανοίγει πάλι μετά από λίγο.(Σημείωση: το τελευταίο μου το κάνει και όταν πάω να ανοίξω κάποιο μενού).

Έχει κανείς καμιά ιδέα-λύση;

Αυτό που δοκίμασα ήταν να ξανακάνω install αλλά λύθηκε προς στιγμην το πρόβλημα αλλά μετά πάλι τα ίδια.

:mad:

Δημοσ.

Εγω απο την αλλη ρε παιδια εχω τελειως αλλο προβλημα. Εχω την 3.5 απο την μερα που εγινε update και μετα και την 3.5.1 . Τελευταια ειχα προσεξει οτι κολλουσε το λαπτοπ οταν ειχα πανω απο δυο tabs αλλα το επαιρνα απλα στο φλου....

Δεν ξερω για σας αλλα το θεωρω απαραδεκτω να εχω συστημα Turion X2 Dual Core Mobile 2.GHz, 3Giga Ram σε Vista Home, και εκτος απο antivirus και utorrent το μονο αλλο που τρεχει ειναι το firefox και να σερνεται.

Ο φιλος task manager μου λεει οτι τωρα που γραφω το προβλημα εδωπερα χωρις αλλο tab ο firefox τρωει 3% - 7% CPU και 112,524k μνημης.

Ανοιγω ενα tab σε οποιαδηποτε αλλη σελιδα, ακομη και google, και το cpu κανει spike στα 50% απο τον firefox και σταθεροποιητε στο 15%. Ναι τρεχω και add-ons, το Adblock Plus και το Skype extensions

Κατι μου παει πολυ λαθος, δεν το χονευω... ετσι ειναι ο 3.5? Ισως ηρθε η ωρα να κανω downgrade.

Δημοσ.

Καλησπερα,

Εχω το εξης προβλημα, εκανα update το τελευταιο version και δεν μου δινει το δικαιωμα εφοσον ειμαι σε μια σελιδα και βλεπω ενα λινκ να κανω δεξι κλικ και να το ανοιξω σε νεο παραθυρο. Μονο κλικαροντας πανω στον συνδεσμο μπορω να παω στην σελιδα. Κανενας τροπος να το αλλαξω αυτο?

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.. μετα απο λιγα λεπτα περιηγησης με τον firefox 3.5.1, οταν παταω αλλη σελιδα κολλαει και δεν ανοιγει η σελιδα και κατω αριστερα λεει stopped.. η μεταβαση στον 3.5.1 το κανει αυτο.. αυτο συμβαινει και πριν κανω φορματ και τωρα που εχω κανει.. addon δεν εχω κανενα.. υπαρχει καποια λυση στο προβλημα μου?

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σήμερα δούλευα στο γραφείο χωρίς UPS, λόγω επισκευής.

Kάποια στιγμή έπεσε το ρεύμα και έκλεισε ο Η/Υ. Εκείνη τη στιγμή είχα ανοιχτές 2 σελίδες με περίπου 5 tabs στη κάθεμια. Ο browser είναι ο Mozilla 3.5

1. Πως μπορώ να ανακτήσω τις σελίδες που δούλευα μέχρι εκείνη τι στιγμή?

2. Και αν δεν γίνεται, υπάρχει κάποιο add-on για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο στο μέλλον?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Συνήθως ο firefox τα κρατάει.

Μόλις τον ξανα ανοίγεις, σε ρωτάει αν θες να τα επαναφέρεις.

Ακόμα και αν είδες το message "Oh that's emparrasing, firefox crashed" (ή κάπως έτσι), αν τους πεις να προσπαθήσει να κάνει restore, λογικά θα τα καταφέρει.

Αν πάλι παρέκαμψες όλα τα παραπάνω και πάτησες "start new session", και δεν έχεις επιλογή να κρατάει το ιστορικό, δε νομίζω πως μπορούν να ανακτηθούν.

Δημοσ.

κατα την γνωμη μου ο 3.5.2 ειναι σουπα!

και αργος ειναι,και κοληματα εχει.

τελικα μετα απο πολυ καιρο εβαλα τον 3.0.13 .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...