Βασίλειος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μην εκνευρίζεσαι, ρε συ...να βοηθήσουμε προσπαθούμε. Εξ άλλου, στο αρχικό σου post, ανέφερες μόνο τα exe αρχεία ότι παρουσιάζουν το πρόβλημα. Τελικά, αυτό συμβαίνει σε οποιοδήποτε αρχείο, ό, τι μορφής κι αν είναι, που κατεβάζεις; Γιατι, τότε έχεις δίκιο, αδερφέ, πρόκειται για δυσλειτουργία. Και μάλλον, για συσχετισμό αρχείων και εφαρμογών μου ακούγεται. Για πες...
dermitzos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εσένα σου φαίνεται λογικό να αποθηκεύω (κατεβάζω) μια εικόνα και να την παίρνει σαν φάκελο??? Όλα έτσι τα δείχνει
Βασίλειος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Όλα έτσι τα δείχνει ο 3.5, παιδιά. Ο Αντώνης μάλλον ανακάλυψε bug της έκδοσης. Έσβησα τα πάντα, profiles, cache, τα πάντα, του έκανα και επανεγκατάσταση και στα downloads αδυνατούσε να καταλάβει τι αρχείο κατεβάζει. Όπως είπε κι ο dermitzos, τα δείχνει όλα έχοντας μπροστά έναν κίτρινο φάκελλο. Μετά, ξανακαθάρισα τα πάντα. Και έβαλα τον προηγούμενο, τον 3.0.11. Δείτε τώρα: Το ζήτημα είναι καθαρό. Ο καινούργιος δεν μπορεί να συσχετίσει αρχεία και επεκτάσεις.
Antwni Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Όλα έτσι τα δείχνει ο 3.5, παιδιά. Ο Αντώνης μάλλον ανακάλυψε bug της έκδοσης. Έσβησα τα πάντα, profiles, cache, τα πάντα, του έκανα και επανεγκατάσταση και στα downloads αδυνατούσε να καταλάβει τι αρχείο κατεβάζει. Όπως είπε κι ο dermitzos, τα δείχνει όλα έχοντας μπροστά έναν κίτρινο φάκελλο. Μετά, ξανακαθάρισα τα πάντα. Και έβαλα τον προηγούμενο, τον 3.0.11. Δείτε τώρα: [ATTACH]18950[/ATTACH] [ATTACH]18951[/ATTACH] Το ζήτημα είναι καθαρό. Ο καινούργιος δεν μπορεί να συσχετίσει αρχεία και επεκτάσεις. Δηλαδή δεν είναι μόνο σε εμένα το πρόβλημα!!Βασίλη όχι δεν εκνευρίζομαι απλώς είναι λίγο σπαστικό να σου το παίρνει σαν φάκελο οτιδήποτε κατεβάζεις!!Να δούμε πότε θα το διορθώσουν.......!!
vision Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 έκανα την αναβάθμιση σε firefox 3.5 (σε πάνω από 1 μηχάνημα) και κάνει μια ώρα μέχρι να φωρτώσει την 1η φορά σε σημείο που να θέλω να ανοίξω ΙΕ. Τι λέτε; Διορθώνεται;
xolloth Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 εκανες καθαρη εγκατασταση; δηλαδη στο κανει μονο την πρωτη φορα που τον ανοιγεις ενω μετα ανοιγει κανονικα,γρηγορα;
vision Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 ναι τις άλλες φορές δεν έχει πρόβλημα ανοίγει γρήγορα. Λογικό.
neopas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 παρατηρησα οτι δεν μου αλλαζει χρωμα στους συνδεσμους sιte που εχω επισκευθει. Για τα αποτελεσματα του gogle μιλαω. οι σελιδες που εχω επισκευτει δεν γινονται πια μωβ για να ξεχωριζουν.
xolloth Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 ασχετο, γνωρίζει κανείς αν και πως μπορώ να τον κάνω να δείχνει τις συχνοτερες σελίδες που βλέπω σε τετραγωνάκια όπως ο chrome? γίνεται αυτό? να κατεβασεις το speed dial για να γινεται αυτο,δεν μπορει να τα κανει ολα μονος του. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:29 ---------- παρατηρησα οτι δεν μου αλλαζει χρωμα στους συνδεσμους sιte που εχω επισκευθει.Για τα αποτελεσματα του gogle μιλαω. οι σελιδες που εχω επισκευτει δεν γινονται πια μωβ για να ξεχωριζουν. εργαλεια>χρωματα>υπογραμμιση δεσμων.
neopas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 εργαλεια>χρωματα>υπογραμμιση δεσμων. το εχω ηδη κανει αλλα τιποτα
gf030 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μολις τον πεταξα και επεστρεψα στον παλιο καλο 3.0.11. Λιγο τα ψιλοbugs, λιγο η ασυμβατοτητα με febe, λιγο καποιες αλλαγες που βαριομουν να ψαξω που ειναι τι... εχει και κουφοβραση...
SofoS@ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 εχω κι εγω το προβλημα του antwni, μου δειχνει το σημα του φακελου ενω ειναι pdf, βασικα μονο τα .torrent πρεπει να μου δειχνει σωστα :S επισης παρατηρω κι αυτο που λεει ο vision την πρωτη φορα που το ανοιγω (μετα απ την εκκινηση του υπολογιστη) αργει να ανοιξει, σε συγκριση παντα με τον χρονο που εκανε η προηγουμενη εκδοση. Η εγκατασταση που εκανα ηταν σε στυλ update, υπαρχει τροπος αν θελω να κανω καθαρη εγκατασταση να κρατησω το ιστορικο τοσο της περιηγησης οσο και των αναζητησεων και φορμων;
gf030 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 εχω κι εγω το προβλημα του antwni, μου δειχνει το σημα του φακελου ενω ειναι pdf, βασικα μονο τα .torrent πρεπει να μου δειχνει σωστα :Sεπισης παρατηρω κι αυτο που λεει ο vision την πρωτη φορα που το ανοιγω (μετα απ την εκκινηση του υπολογιστη) αργει να ανοιξει, σε συγκριση παντα με τον χρονο που εκανε η προηγουμενη εκδοση. Η εγκατασταση που εκανα ηταν σε στυλ update, υπαρχει τροπος αν θελω να κανω καθαρη εγκατασταση να κρατησω το ιστορικο τοσο της περιηγησης οσο και των αναζητησεων και φορμων; Κατεβασε το MozBackup, παρε backup οτι χρειαζεσαι, μετα κανε απεγκατασταση του παλιου και καθαρη εγκατασταση του 3.5.
xolloth Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 οπως σου ειπε ο gf030 και επιπλεον διεγραψε το παλιο προφιλ πρωτα απ ολα[γραφουμε στο start "firefox.exe -profilemanager"kαι στο παραθυρο πουβγαινει σβηνουμε το προφιλ και μετα κανουμε απεγκατασταση του firefox με το revo unistaller για να σβησει τα παντα].
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.