Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.5 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

neopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στις επιλογές, στην καρτέλα "Απόρρητο" (πέμπτη κατά σειρά), στην πρώτη επιλογή έχεις επιλέξει το "Ο Firefox θα διατηρεί ιστορικό";

Βεβαιως.Επιλεγμενο το:Remember history.

Δημοσ.
Απ το ίδιο άρθρο: January 22nd, 2005. Ίσως κάτι σχετικό ν άλλαξε τα τελευταία πέντε χρόνια.

oups.. μάλλον :D

btw, σε εμενα Firefox 3.6 RC2 δεν είχε αυτή τι δυνατότητα, τώρα που το πείραξα το about:config είναι όπως το θέλω

• Members
Δημοσ.

Daimon, άσχετο, αλλά ο μετρητής στην υπογραφή σου είναι πολύ καλή ιδέα. Και είναι και πρακτικό, γιατί μπορείς να δεις πόσες φορές διαβάστηκε κάθε μήνυμά σου

Δημοσ.

Μόλις αναβάθμισα τον Firefox και πλέον ο rss news reader που είχα (sage) δεν είναι συμβατός με τη νέα έκδοση. Επειδή πλέον τα add ons είναι πάρα πολλά έχει να προτείνει κανείς κάποιον? Τα βασικά με ενδιαφέρουν , όχι κάτι περίπλοκο

Δημοσ.

Στον Chrome, υπάρχει η δυνατότητα όταν πληκτρολογώ πχ "i" εμφανίζεται στην adressbar το insomnia και πατάω απευθείας enter. Αντίθετα, στον firefox πρέπει να πατήσω το κάτω βελάκι και μετά το enter. Κάποιο plugin για να κάνει αυτή τη δουλειά;

• Members
Δημοσ.
Στον Chrome, υπάρχει η δυνατότητα όταν πληκτρολογώ πχ "i" εμφανίζεται στην adressbar το insomnia και πατάω απευθείας enter. Αντίθετα, στον firefox πρέπει να πατήσω το κάτω βελάκι και μετά το enter. Κάποιο plugin για να κάνει αυτή τη δουλειά;

Αν κατάλαβα καλά, θες το autocomplete - να συμπληρώνει, δηλαδή, αυτόματα τη λέξη κατά την πληκτρολόγηση. Δεν χρειάζεται addon αλλά μια ρύθμιση στο about:config. Αντιγράφω τις οδηγίες από εδώ:

1. Πληκτρολογήστε http://about:config στην μπάρα διευθύνσεων. Σε περίπτωση που σας βγάλει προειδοποιητικό μήνυμα, ζητώντας να είστε προσεκτικοί, συμφωνήστε και πατήστε ΟΚ.
  2. Κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε μέρος της σελίδας και δημιουργήστε μια νέα boolean value (new / boolean)
  3. Εκεί πληκτρολογήστε browser.urlbar.autoFill και πατήστε ΟΚ.
  4. Ορίστε το value στο true (αν δεν είναι ήδη ρυθμισμένο). Αυτό ήταν! Μπορείτε πια να κλείσετε την σελίδα, καθώς η ρύθμιση έχει γίνει.

Δημοσ.

gsarig το δοκίμασα, αλλά δε μου δουλεύει πάντα. Για την ακρίβεια, μου δουλεύει μόνο για ενα γράμμα το s και ανοιγει το sport24. Για καμία άλλη σελίδα όμως...

• Members
Δημοσ.
gsarig το δοκίμασα, αλλά δε μου δουλεύει πάντα. Για την ακρίβεια, μου δουλεύει μόνο για ενα γράμμα το s και ανοιγει το sport24. Για καμία άλλη σελίδα όμως...

Κάνει το autocomplete στο url αλλά δεν το διαβάζει αν περιλαμβάνει το www. Αν δηλαδή γράψεις ins δεν θα βγάλει το http://www.insomnia.gr, αν γράψεις www.ins θα στο βγάλει. Ίσως με κάποια άλλη ρύθμιση να γίνεται να παρακάμψεις το www αλλά δεν το έχω ψάξει τόσο.

Αν αυτή η ρύθμιση δεν σου κάνει πάντως, ίσως θα πρέπει να ψάξεις για κάποιο addon... π.χ. με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα αυτό: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/8659 και αυτό: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6589

δεν έχω δοκιμάσει κανένα από τα δύο όμως για να σου εγγυηθώ πως κάνουν αυτό που θες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά τι είναι αυτό και πως φτιάχνει?

μου το εμμφανίζει άσχετα με το site

About:

Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.1.7) Gecko/20091221 Firefox/3.5.7 (.NET CLR 3.5.30729)

Windows 7 pro 64bit eng

post-99831-129063056614_thumb.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα, ψάχνω ένα addon με το οποίο θέλω να επιλέγω πχ 10 link σε μια σελίδα και να κατεβάζει αυτόματα το περιεχόμενο τους χωρίς να πρέπει να κάνω στο καθένα δεξί κλικ και αποθήκευση δεσμού ως

• Members
Δημοσ.
Καλημέρα, ψάχνω ένα addon με το οποίο θέλω να επιλέγω πχ 10 link σε μια σελίδα και να κατεβάζει αυτόματα το περιεχόμενο τους χωρίς να πρέπει να κάνω στο καθένα δεξί κλικ και αποθήκευση δεσμού ως

To flashgot δεν το κάνει αυτό; Επιλέγεις τα links σου και πατάς δεξί κλικ / flashgot selection (ή εναλλακτικά ctrl+F2)

Δημοσ.

Ευχαριστώ, δε το χρησιμοποιούσα γιατί νόμιζα συνεργαζόταν μόνο με flashget ενώ δεν το ήθελα. Τελικά δουλεύει και με τον ενσωματωμένο download manager του Firefox.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...