krastheone Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Παιδια καλησπερα και καλη χρονια...εδω και 2 μερες ο firefox τα εχει παιξει ή ετσι νομιζω τουλαχιστον! Οταν ανοιγω τον υπολογιστη και μπαινω στο firefox πληκτρολογω τις γωστες σελιδες που επισκεπτομαι καθε φορα και ακριβως απο κατω βγαζει ενα κατεβατο με αυτες που εχω επισκεφτει....οπως γινετε με ολους εσας........τωρα ομως δεν βγαζει αυτο το κατεβατο αλλα ουτε δεχετε τις σελιδες που πληκρτολογω καθως το enter ειναι σαν να μην υπαρχει! Αυτη τη στιγμη που μιλαμε,πανω πανω στην οθονη γραφει ακομα google και ασ εχω επισκεφτει το insomnia.....τα εχω παρει στο κρανιο καθως μπαινω στις σελιδες που θελω μεσω google χωρις να εχω τη δυνατοτητα να ανοιξω αλλα παραθηρα! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ!!!
acomaedo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κάνω κλικ σε κανένα λινκ στα tab του firefox. Η μόνη λύση είναι να κάνω κλικ στη γραμμή εκκίνησης και μετά για λίγο διορθώνεται η κατάσταση μέχρι να κάνω κλικ σε οποιοδήποτε άλλο tab οπότε το πρόβλημα επανεμφανίζεται.
Wandex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω κάποιο addon για το firefox να μπορώ να γινεται 'save' μία σελίδα αυτόματα όταν την κάνω bookmark. Αν γίνεται κιόλας να σώνονται όπως έχω κατηγοριοποιήσει εγώ τα bookmark μου. Υπάρχει κάτι τέτοιο γιατί ψάχνω κάμποση ώρα και δεν βρίσκω. Επίσης ξέρετε ποιο κουμπί (αν υπάρχει) να μπορώ να κάνω save τα bookmark μου; Ευχαριστώ πολύ.
activex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κάνω κλικ σε κανένα λινκ στα tab του firefox. Η μόνη λύση είναι να κάνω κλικ στη γραμμή εκκίνησης και μετά για λίγο διορθώνεται η κατάσταση μέχρι να κάνω κλικ σε οποιοδήποτε άλλο tab οπότε το πρόβλημα επανεμφανίζεται. Επίσης κολλάει (τυχαία) και δεν εμφανίζει με δεξί κλικ την αντιγραφή όταν έχεις μαρκάρει μια οποιαδήποτε λέξη...
acomaedo Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Επίσης κολλάει (τυχαία) και δεν εμφανίζει με δεξί κλικ την αντιγραφή όταν έχεις μαρκάρει μια οποιαδήποτε λέξη... Κολλάει μεν αλλά εμφανίζει το copy με δεξί κλίκ. update Οκ, το διόρθωσα. Τελικά είχε γενικό πρόβλημα ΚΑΙ με drag and drop στο desktop, έλειπε ένα κλειδί απο τη registry.
activex Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Κολλάει μεν αλλά εμφανίζει το copy με δεξί κλίκ. Σε εμένα χτες κόλλησε 1-2 φορές και το δεξί κλικ και το ctrl+v/c
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά θέλω το addon που μετατρέπει αυτά που γράφεις στα Ελληνικά σε Αγγλικά πάνω στη γραμμή διευθύνσεων.Δεν το θυμάμαι ποιό είναι.
parsifal Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Μήπως εννοείς, να σου γυρίζει το keyboard layout από Ελληνικό σε Αγγλικό, μόλις δει ότι γράφεις μέσα στην address bar την ακολουθία "ςςς" (και να την κάνει "www"); Αν ναι, θυμάμαι ένα thread κάπου εδώ στο φόρουμ, αλλά δεν αφορούσε Firefox add-on, ήταν αυτοματισμός με το AutoHotKey...
nikos21aek Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ναι αυτό λέω.Και εγώ από ένα thread εδώ το είχα βρεί αλλά ούτε πως λέγεται ούτε ποιό είναι το thread.Add on ήταν.Δεν σου γυρίζει το keybord απλά γράφεις ςςς και στο κάνει αυτόματα www EDIT:Το βρήκα τελικά. http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2794835&postcount=338
antreas18 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα,το λειτουργικο μου ειναι windows 7 (32bit) και εχω τον προσφατο firefox 3.5.7. Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι οτι καμια φορα οταν κλεινω τον firefox μου πεταει μηνυμα ενα παραθυρακι του firefox και μου λεει οτι ο firefox δεν μπορεσε να κλεισει κλπ...και εχει επιλογη να στειλω αναφορα ωστε να εντοπισουν το προβλημα. Το παθαινει μονο οταν κλεινω τον firefox...καμια λυση?ευχαριστω...
Daimon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πρόσφατα δοκίμασα το Chrome και μου άρεσε η δυνατότητα όταν γραφής στην ADDRESS BAR κάποια πρόταση/λέξη, αυτό αυτόματα το ψάχνει στο google υπάρχει κανένα add-on η κάμε ρύθμιση στο about:config ώστε να μου κάνει αυτό? EDIT: το βρήκα http://www.liewcf.com/archives/2005/01/modify-firefox-address-bar-search/
antonl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πρόσφατα δοκίμασα το Chrome και μου άρεσε η δυνατότητα όταν γραφής στην ADDRESS BAR κάποια πρόταση/λέξη, αυτό αυτόματα το ψάχνει στο google υπάρχει κανένα add-on η κάμε ρύθμιση στο about:config ώστε να μου κάνει αυτό? [...] Δεν το κάνει απ τη μάνα του αυτό; Τουλάχιστον σε μένα αυτό συμβαίνει χωρίς να χω κάποιο σχετικό add-on ή να χω πειράξει κάτι στο config. Δεν ξέρω αν επηρεάζει το ότι έχω default search engine το google.
vounisios Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Καλημερα.Θελω ο Mozilla να μου διατηρει το Ιστορικο & οχι μονο της μιας μερας.Κοιταω τις ρυθμισεις & νομιζω οτι ειναι οκ.Μπαινω ας πουμε στη καρτελα Privacy,τσεκαρισμενο το Remember history-remember my browsing history for at least 90 days.Δινω, ας πουμε, σημερα Ctrl-shift & H και μου βγαζει μονο το ιστορικο για Today.Οχι και για το χθες,χωρις εγω να εχω διαγραψει τιποτα.Καμμια ιδεα για το πως το διορθωνω? Ευχαριστω πολυ.
Rubin074 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Στις επιλογές, στην καρτέλα "Απόρρητο" (πέμπτη κατά σειρά), στην πρώτη επιλογή έχεις επιλέξει το "Ο Firefox θα διατηρεί ιστορικό";
Daimon Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν το κάνει απ τη μάνα του αυτό; Τουλάχιστον σε μένα αυτό συμβαίνει χωρίς να χω κάποιο σχετικό add-on ή να χω πειράξει κάτι στο config.Δεν ξέρω αν επηρεάζει το ότι έχω default search engine το google. By default, when you key in keyword(s) in Firefox address bar, it will search the keyword(s) using Google “I’m Feeling Lucky” option. The “I’m Feeling Lucky” option will load the #1 rank website of the keyword(s) search result, instead of listing matching websites.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.