Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.5 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

neopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παρατηρει κανεις τωρα τελευταια να κολλαει υπερβολικα ο firefox? Εχω 4 χρονια που τον χρησιμοποιω περιπου και παντα ημουν ευχαριστημενος αλλα τωρα τελευταια κολλαει τρελα!! Ειδικα στο facebook και δεν εννοω οτι αργει να φορτωσει την σελιδα αλλα σα να κανει ολο το pc να κρεμαει! δοκιμασα και αλλους οπως safari/opera/google chrome και δεν κολλανε,αλλα δυστυχως δεν εχουν αλλα καλα...

Εμένα παθαίνει κάποια blackout και δεν προχωράει τίποτα για περίπου 30s αλλά δεν ξέρω αν φταίει ο mozilla ή το adsl connx..

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Members
Δημοσ.
Εμένα παθαίνει κάποια blackout και δεν προχωράει τίποτα για περίπου 30s αλλά δεν ξέρω αν φταίει ο mozilla ή το adsl connx..

Μία από τα ίδια και σε μένα (με forthnet όμως), αλλά εγώ έχω παρατηρήσει ότι το κάνει όταν πάω να φορτώσω το netvibes.com που το έχω για αρχική σελίδα. Βέβαια, όπως έχω ξαναπεί τον δικό μου firefox τον έχω φορτώσει πάρα πολύ και δεν είναι και το αντιπροσωπευτικότερο δείγμα :lol:

Πάντως κάποια στιγμή που τον έτρεξα σε safe mode είδα ότι πήγαινε μια χαρά, οπότε μάλλον κάποιο addon ή plugin την κάνει τη δουλειά (σε εμένα τουλάχιστον). Παραπάνω όμως βαρέθηκα να το ψάξω και το άφησα προς το παρόν... :rolleyes:

Δημοσ.

ρε παιδια να ρωτησω κατι

αν ειμαι σε λαθος νημα συγχωρεστε με

εχω τα 7 και mozilla firefox

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα ο Firefox δεν κλεινει

τι εννοω? οταν τον κλεινω και παω να τον ξανανοιξω μου λεει οτι ειναι ηδη ανοικτος οποτε πρεπει να παω στο task manager και να κλεισω το αρχειο firefoxe.exe*32

επισης οταν πατησω καποιο λινκ που θα ανοιγε ενα αλλο παραθυρο π.χ ενα flash video δεν ανοιγει ποτε.σαν κατι να μπλοκαρει τα pop up ολα

τελος οταν βλεπω ενα βιντεο στο youtube και κλεισω την καρτελα αυτο συνεχιζει δεν κλεινει

εκανα απεγκατασταση,εβαλα παλιοτερη version παλι τα ιδια

καμια ιδεα?

Δημοσ.

Πολλά ενδεχόμενα: Κάποιο προβληματικό add-on; Προβληματικός συνδυασμός 2 ή περισσότερων συγκεκριμένων add-ons; Corruption σε κάποιο από τα config files του profile folder;

Το άλλο profile σβήστο, μόνο αφού έχεις μεταφέρει από αυτό στο καινούργιο δεδομένα που χρειάζεσαι (bookmarks, passwords κλπ).

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!

Χρησιμοποιώ Mozilla Firefox ως browser αλλά τώρα τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα καθυστέρησης. Ανοίγω τον Mozilla, όλα καλά αλλά μετά από κανά 5λεπτο θα αρχίσει να κολλάει και να αργεί. Από αλλαγή tab σε tab μέχρι και την πληκτρολόγηση.

Να σημειώσω ότι έπειτα και απο αναζήτηση, καθάρισα cache, Temp folders, δεν έχω ανοιχτό uTorrent, απεγκατέστησα και εγκατέστησα εκ νέου το Mozilla χωρίς να του βάλω πάνω πρόσθετα και ότι γενικά το laptop μου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Και πρόβλημα σύνδεσης δεν υπάρχει.

Τί άλλο μπορεί να φταίει?Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κίνηση δικτύου που να μην έχω ανακαλύψει?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Θελω να ρυθμισω τον mozila firefox 3.5.6, 1ον οταν τον ανοιγω να μην ξανανοιγει ολες τις καρτελες που ηταν ανοιχτες την προηγουμενη φορα που τον χρησιμοποιησα, απλα να ανοιγει μια καρτελα στην αρχικη μου σελιδα. Και 2ον, πχ εχω κανει ρυθμιση να αποθηκευσει το username & pass απο το insomnia ωστε να μην χρειαζεται να κανω login καθε φορα που μπαινω, θα ηθελα να το αλλαξω.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

σχετικά με το πρώτο tools -> options -> main -> start up και διαλεξε στο When firefox starts το show my home page. Στο απο κάτω πεδίο συμπλήρωσε και το home page.

Δημοσ.

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά

Έχω στήσει τον firefox 3.5.6 32bit και 3.5.6 64bit

και δεν μου λειτουργούν τα add-ons που είχα από backup

Αλλά και από καθαρή εγκατάσταση πάλι δεν μου λειτουργούν.

Τι φταίει?????

Δημοσ.
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά!!

Χρησιμοποιώ Mozilla Firefox ως browser αλλά τώρα τελευταία αντιμετωπίζω πρόβλημα καθυστέρησης. Ανοίγω τον Mozilla, όλα καλά αλλά μετά από κανά 5λεπτο θα αρχίσει να κολλάει και να αργεί. Από αλλαγή tab σε tab μέχρι και την πληκτρολόγηση.

Να σημειώσω ότι έπειτα και απο αναζήτηση, καθάρισα cache, Temp folders, δεν έχω ανοιχτό uTorrent, απεγκατέστησα και εγκατέστησα εκ νέου το Mozilla χωρίς να του βάλω πάνω πρόσθετα και ότι γενικά το laptop μου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα. Και πρόβλημα σύνδεσης δεν υπάρχει.

Τί άλλο μπορεί να φταίει?Υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κίνηση δικτύου που να μην έχω ανακαλύψει?

Ευχαριστώ!

το ιδιο και σε μενα

δοκιμασα chrome και δεν εχει προβλημα

κολλαει ακομα και το ρολλαρισμα με το ποντικι

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω και εγώ..μετά την έκδοση 3.5.7 κολλήματα άνευ προηγουμένου έπειτα από 4-5 καρτέλλες ταυτόχρονα, και κατανάλωση επεξεργαστή στο 95-100 %...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...