pisio Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2009 Το πρόβλημα λύθηκε Έχουμε ένα script proxy.pac το οποίο για κάποιο λόγο ο firefox δεν μπορεί να το διαβάσει. όταν δήλωνα να παίρνει αυτόματα το script δεν δούλευε εχθές του έδωσα την ip του proxy και την port και δούλεψε Δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει με το script. Proxy της MS δεν πιστεύω να έχουμε γιατί όπως προανέφερα με τα XP ο firefox δούλευε κανονικά Αυτό με το socks proxy δεν το κατάλαβα Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
vzl13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2009 Έχω ένα κουλό πρόβλημα με το Firefox.Έχω εγκαταστήσει την 3.5.5 και όταν πάω να αποθηκεύσω οτιδήποτε (φωτογραφιά,βίντεο κτλ....),όταν πάω μετά να το ανοίξω δεν ανοίγει και φαίνεται σαν χαλασμένο.Με τον Internet Explorer δεν έχω το ίδιο θέμα.Δοκίμασα να κάνω απεγκατάσταση πλήρη και πάλι εγκατάσταση από την αρχή,αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε.Καμία ιδέα;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
greeneye Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 εγω εχω το εξης προβλημα στις τελευταιες εκδοσεις του firefox. Κανω backup τα bookmark με το mozilla backup 1.4.8. Ομως ο firefox σε ανυποπτες στιγμες οταν τον κλεισω η οταν κανω καμια επανεκιννηση χανει ΚΑΠΟΙΑ απο τα bookmark και κυριως τα τελευταια που εχω στη γραμμη για ευκολο-γρηγορο κλικ. Κανω επαναφορα αλλα παλι τα ιδια! Χανει τα τελευταια περιπου 15 bookmark. Εκανα και νεο profil αλλα παλι το κανει. Εκανα ενα reset poy diabasa kapoy sto browser.places αλλα παλι τα ιδια...τι μπορω να κανω ωστε να Μη χανει τα bookmark ? εκανα μεχρι και απεγκατασταση και καθαρη εγκατασταση toy τελευταιου firefox 3.5.5 αλλα παλι τα χανει! Μπορει να τα χασει μετα 3 κλεισιματα του firefox αλλα και μετα απο 10. Ειναι τυχαιο! τα νευρα μου!
babiskam Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Καλησπέρα και από εμένα! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα!Αφού προσπαθώ να κάνω login με Ubuntu και Firefox σε ιστοσελίδα γνωστής τράπεζας εμφανίζεται το εξής μήνυμα : ''Η σελίδα δεν ανακατευθύνει σωστά.Υπέρβαση του ορίου ανακατεύθυνσης για αυτό το URL. Η φόρτωση διακόπηκε. Αυτό μπορεί το πρόβλημα να προέρχεται από την απενεργοποίηση ή την άρνηση cookies.'' Ξέρει κανείς τι συμβαίνει?Με windows xp δεν έχω κανένα πρόβλημα!Ευχαριστώ προκαταβολικά!
DeSaad Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2009 γεια σας παιδια, εντελως noob ερωτηση: Εβαλα πριν λιγες μερες Win7, και κατεβασα το Download Statusbar στον Firefox για να μη βγαινει το εξτρα παραθυρο καθε φορα που θελω να κατεβασω ο,τιδηποτε. Στα XPsp3 δεν ειχα προβλημα, οταν το φορτωνα το plugin το εξτρα παραθυρο δεν εβγαινε. Τωρα ομως εχω μεν κατω αριστερα το statusbar που δειχνει τι κατεβαινει η κατεβηκα, αλλα ΚΑΙ το οριτζιναλ επιπλεον παραθυρακι! Πως διαολο το ξεφορτωνομαι το παραθυρο?
zampONakiaskiou Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 γεια σας παιδια, εντελως noob ερωτηση: Εβαλα πριν λιγες μερες Win7, και κατεβασα το Download Statusbar στον Firefox για να μη βγαινει το εξτρα παραθυρο καθε φορα που θελω να κατεβασω ο,τιδηποτε. Στα XPsp3 δεν ειχα προβλημα, οταν το φορτωνα το plugin το εξτρα παραθυρο δεν εβγαινε. Τωρα ομως εχω μεν κατω αριστερα το statusbar που δειχνει τι κατεβαινει η κατεβηκα, αλλα ΚΑΙ το οριτζιναλ επιπλεον παραθυρακι! Πως διαολο το ξεφορτωνομαι το παραθυρο? Το ίδιο ακριβώς παθαίνω κι εγώ.... Άσε που τα κρασαρίσματα πάνε κι έρχονται...Τον αγαπώ πολύ τον firefox αλλά μετά το τελυταίο update,Opera is my friend.....
Members gsarig Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 Members Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2009 γεια σας παιδια, εντελως noob ερωτηση: Εβαλα πριν λιγες μερες Win7, και κατεβασα το Download Statusbar στον Firefox για να μη βγαινει το εξτρα παραθυρο καθε φορα που θελω να κατεβασω ο,τιδηποτε. Στα XPsp3 δεν ειχα προβλημα, οταν το φορτωνα το plugin το εξτρα παραθυρο δεν εβγαινε. Τωρα ομως εχω μεν κατω αριστερα το statusbar που δειχνει τι κατεβαινει η κατεβηκα, αλλα ΚΑΙ το οριτζιναλ επιπλεον παραθυρακι! Πως διαολο το ξεφορτωνομαι το παραθυρο? Για δοκίμασε να πας στο Options του FF και στο Main δες αν είναι τικαρισμένο το "Show the downloads window when downloading a file" (βλ. και εικόνα). Αν είναι τικαρισμένο, εννοείται πως το ξετικάρεις. Διαφορετικά, δεν ξέρω τί μπορεί να φταίει.
Loser Geek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ειμαι απο τους χρηστες που εχουν την κακη συνηθεια να εχουν ανοιχτα πολλα tabs ταυτοχρονα ωσπου να τελειωσω τις δουλειες η το διαβασμα που κανω στο καθενα. Αυτο μπορει να κρατησει για μερες. Ας ειναι καλα ο Φαιρφοξ που θυμαται τι ηταν ανοιχτο την τελευταια φορα ακομα και οταν κρασαρει, ωστε δε χρειαζεται να ενημερωνω καθε τοσο τα favorites. Ομως, για να σας δειξω τι νιλα επαθα, καντε το εξης πειραμα Ανοιξτε τον Firefox Ανοιξτε πολλα tabs (5-6) Ξεκινηστε ενα download αρχειου, και στο download window καντε το pause. Κλειστε τον Firefox. To download window παραμενει. Μην το κλεισετε Ανοιξτε τον Firefox. Ανοιγει στη Home Page! Οι σελιδες που ειχατε ανοιχτες εχουν εξαφανιστει!!! Αυτο δεν συμβαινει αν κλεισω πρωτα το download window!!! Αυτο τωρα τι ειναι; Feature? Bug? Μπορω να το απενεργοποιησω απο καπου; Μπορω να το δηλωσω σαν bug? και που;;;
antonl Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δε μπορώ να το κάνω reproduce λόγω κάποιου Plugin που χω. Αν είναι όντως bug πας εδώ. Για να το ξεπεράσεις μπορείς να δοκιμάσεις το addon Tab Mix Plus.
Loser Geek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ξερεις αν μπορω να απενεργοποιησω δια παντος το download window? ΥΓ. μπορεις να δοκιμασεις αν θες σε safe mode?
damastes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Ξερεις αν μπορω να απενεργοποιησω δια παντος το download window? δοκίμασε το add-on "Download status bar", απενεργοποιεί το download window και έχεις μια μπάρα στο κάτω αριστερά μέρος της οθόνης. ΤΟ χρησιμοποιω πολύ καιρό και είναι αρκετά καλό.
Loser Geek Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Το εχω δοκιμασει και δε μου δουλευει αυτο το plugin
zampONakiaskiou Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2009 Το εχω δοκιμασει και δε μου δουλευει αυτο το plugin Πήγαινε Εργαλεία,Επιλογές,στην καρτέλα Βασικές ξετίκαρε το κουτάκι που λέει "Προβολή του παραθύρου λήψης αρχείων..."
thodoras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Παρατηρει κανεις τωρα τελευταια να κολλαει υπερβολικα ο firefox? Εχω 4 χρονια που τον χρησιμοποιω περιπου και παντα ημουν ευχαριστημενος αλλα τωρα τελευταια κολλαει τρελα!! Ειδικα στο facebook και δεν εννοω οτι αργει να φορτωσει την σελιδα αλλα σα να κανει ολο το pc να κρεμαει! δοκιμασα και αλλους οπως safari/opera/google chrome και δεν κολλανε,αλλα δυστυχως δεν εχουν αλλα καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.