Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.5 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

neopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις κυκλοφόρησε ο firefox 3.5.4 Δε πρόλαβα να τον δω και πολύ, αλλά με μια πρώτη ματιά φαίνεται πιο γρήγορος από την προηγούμενη έκδοση.

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

με το Firefox 3.5.4 μου διαγράφτηκαν και δεν λειτουργούν κάποια Plugin όπως το RealPlayer...

Ποιο γρήγορο δεν μου φαίνεται ..το ίδιο πρέπει να είναι

αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί κάνει update από μόνο του :-(μια χαρά ήταν το 3.5.3:shifty:

Δημοσ.

Στον Internet Explorer 8 κάτω δεξιά εμφανίζεται το ποσοστό ζουμ, βάση του οποίου θέλουμε να μας εμφανίζονται οι ιστοσελίδες τις οποίες ανοίγουμε!

Στον Mozilla Firefox αυτό γίνεται μέσω "προβολής" και "μεγένθυσης"...

Η διαφορά ανάμεσα στους 2 browsers είναι πως στον IE8 ρυθμίζεις μια φορά το μέγεθος ζουμ και σου ανοίγουνε όλες οι σελίδες βάση της ρύθμισης σου,

ενώ στο Mozilla Firefox πρέπει για κάθε σελίδα που ανοίγεις, να επιλέξεις εκ νέου το μέγεθος, διαφορετικά θα την εμφανίζει σε 100% ζουμ, που είναι και η προεπιλογή.

Πως γίνεται ο MF να μου εμφανίζει όλες τις σελίδες σε 125% ζουμ (που επιθυμώ) αυτόματα, όπως ο ΙΕ8?

Δημοσ.

Σήμερα ανακάλυψα κάτι!!:lol:

Μόνο όταν αποθηκεύω το αρχείο μου το εμφανίζει σαν φάκελο αν πατήσω ''άνοιγμα'' φαίνεται κανονικά η ''μορφή'' του....

Γιατί το κάνει αυτό??:whistle:

Δημοσ.

Μεν εμφανίζεται το εικονίδιο του ποσοστού κάτω δεξιά, αλλά και πάλι σε κάθε άνοιγμα νέας σελίδας, πρέπει να "δίνω" στον Firefox το μέγεθος που θέλω, αλλιώς επιστρέφει στην προεπιλογή 100%!

Κοινώς, ο Firefox δεν υποστηρίζει το αυτόματο/γενικό ζουμ για όλες τις ιστοσελίδες, κάτι που υποστηρίζει ο Internet Explorer 8!

Κρίμα....

Δημοσ.

Το NoSquint extension που δοκίμασα κάνει ακριβώς αυτό που θες. Με τις default ρυθμίσεις του, ανοίγει όλα τα νέα tabs στο 120% και το ποσοστό είναι επιλέξιμο από τα Global Settings του extension...

Δημοσ.

Ρε 'σεις ακούστε ακυρούμπα.

Τα κουμπιά πίσω-μπροστά, ανανέωση, Χ, και ''σπίτι'' είναι μπλέ σωστά; Σωστά.

Όταν ανοίγω λοιπόν το φαιρφοξ από συντόμευση ή μέσα από τα προγράμματα όλα οκ.

Μόλις όμως ανοίγω το φαϊρφοξ από το objectdock δείχνει τα κουμπάκια που προανέφερα με τα κλασικά τους χρώματα, εννοώ δηλαδή τα χρώματα που είχε ο φαϊρφοξ από την έκδοση 2 και κάτω. Το χ με κόκκινο για παράδειγμα.

Τι μπορεί να φταίει;

Έκανα επανεγκατάσταση αλλά και πάλι το ίδιο. Επαναλαμβάνω μόνο όταν το ανοίγω από το objectdock. :rolleyes:

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ το firefox 3.6 beta 1

δεν μπορώ με τίποτα να ρυθμίσω το μέγεθος των γραμματοσειρών στο menu toolbar και μου βγαίνουν τα ματάκια

Ούτε από το tools---options---contents

ούτε από πουθενά αλλού

Δημοσ.

Καλημέρα :-)

Έχω το εξής πρόβλημα. Εχθές στον υπολογιστή της δουλειάς εγκατέστησα τα Windows 7 Professional. Drivers και προγράμματα όλα καλά εκτός από τον Firefox.

Για να μπούμε ίντερνετ χρησιμοποιούμαι proxy. Έκανα της κατάλληλες ρυθμίσεις στον Firefox με τα στοιχεία του proxy αλλά δεν μπορεί να βγεί στο ίντερνετ. Ο internet expolrer δουλεύει κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα με τον proxy.

Δεν μου βγάζει κάποιο error απλά δεν φορτώνει καμία σελίδα

Πριν είχα Windows XP και εκεί ο Firefox δούλευε κανονικά :fear:

Άμα συνδεθώ στην Firewall μας τότε δουλεύει κανονικά ο Firefox, πρόβλημα έχει μόνο με τον proxy :rolleyes:

Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?? :mad:

Δημοσ.

το παρακάτω δεν το καταλαβαινω. τι εννοεις συνδέεσαι στον Firewall ;

Άμα συνδεθώ στην Firewall μας τότε δουλεύει κανονικά ...

-----------------------

οταν μπαινεις ιντερνετ με τον IE,

ο προξυ σου ζητάει username και password ?

με αλλους browser (πχ Opera, Chrome, Flock ) μπαινεις νετ;

Δημοσ.

Όλοι οι users μπαίνουν στο ίντερνετ μέσω proxy. 'Υπάρχει και η περίπτωση να μπούμε απευθείας στο ίντερνετ χωρίς proxy, αλλά πρώτα θα πρέπει να συνδεθούμε στην Firewall με username και password. Τα στοιχεία αυτά τα ξέρουν λίγα άτομα (είμαι και εγώ μέσα σε αυτούς).

Πιστεύω να έγινα κατανοητός :o

Ο proxy δεν ζητάει password ούτε username

Εναλλακτικούς browser έχω μόνο ie, την Δευτέρα άμα είναι θα δοκιμάσω Opera και Chrome και θα ενημερώσω

Δημοσ.

Καλημέρα

Δοκίμασα σήμερα να μπω ίντερνετ με opera και chrome αλλά δυστυχώς ούτε αυτοί δουλεύουνε. Μόνο ο internet explorer δεν έχει πρόβλημα με proxy :mad:

Δημοσ.

μηπως ,όλοι οι χρηστες, εχετε εγκατεστημένο ενα προγραμμα της microsoft, νομιζω λεγεται proxy client, και μεσολαβει μεταξύ IE,Outlook και άλλων προγραμματων για να "μιλάνε την ιδια γλώσσα" με τον proxy...

αφορά proxy της Ms, και τα προγράμματα που εξυπηρετεί ειναι φυσικά της Ms.

αν εχετε κατι τετοιο, δεν ξερω αν clients άλλων (mozilla, opera, κλπ) μπορουν να συνεργαστούν

---------

άλλο ερώτημα, ασχετο με τον proxy client,

μηπως προκειται για socks proxy, και τον δηλώνεις ως http proxy.

επισης , αλλη περιπτωση, ειναι (αν ειστε σε domain), εκει που λες οτι στον IE δεν δινεται user/pass στον προξυ,

να τα στελνει μόνος του ο IE. και ποιά user/pass; αυτα που έχετε ως windows/domain users. και -μια υποθεση λεμε- οι αλλοι browser να μην "ξερουν" να το κάνουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...