Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.5 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

neopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ο Mozillas βλέπω πατώντας τη διαχείρηση εργασιών ότι όσο περνούν τα λεπτά μεγαλώνει η κατανάλωση της μνήμης από το πρόγραμμα...Με αποτέλεσμα να γίνεται πάρα πολύ αργός και ο mozillas αλλά και το μηχάνημα

γνωρίζει κάποιος γιατί προκαλείται αυτό και αν υπάρχει λύση?

ευχαριστώ πολύ

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστά άλλο κατάλαβα.

Όντως το παραθυράκι δεν μετακινείται...δεν το είχα παρατηρήσει ποτέ.

Δεν γνωρίζω πώς του αλλάζεις θέση.

enimerwsi : Αυτό το πρόβλημα το διόρθωσα με το Firefox Ultimate Optimizer.Δοκίμασε το

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Εχω ενα προβλημα με την "Αλεπου", το οποιο μου σπαει τα νευρα!!

Δεν γνωριζω για ποιο λογο απο ενα σημειο και μετα δεν μου αποθηκευει τα λεγομενα favicons διπλα απο καθε site οταν το κανω add στo Bookmarks Menu.

Εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση ξανα, και παλι το ιδιο! στα πρωτα 10-15 site ok, αλλα στα επομενα λευκη σελιδα.

Ειναι ενοχλητικο και κουραστικο για το ματι, οταν εχω τοσα site στο bookmarks, να χρειαζεται καθε φορα να διαβασω το κειμενο και να "χανομαι" ενω το ματι αναγνωριζει πιο γρηγορα την εικονα!

Το εψαξα στο site του mozilla αλλα δεν καταφερα να βρω λυση.

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.
ο Mozillas βλέπω πατώντας τη διαχείρηση εργασιών ότι όσο περνούν τα λεπτά μεγαλώνει η κατανάλωση της μνήμης από το πρόγραμμα...Με αποτέλεσμα να γίνεται πάρα πολύ αργός και ο mozillas αλλά και το μηχάνημα

γνωρίζει κάποιος γιατί προκαλείται αυτό και αν υπάρχει λύση?

ευχαριστώ πολύ

Απενεργοποίησε/απεγκατέστησε πρόσθετα και θέμα εαν έχεις φορτώσει την αλεπού με πολλά και κράτα το πολύ 1-2, βαριά 3 πρόσθετα και θα δεις ορατή διαφορά εάν το πρόβλημα είναι αυτ΄. τουλάχιστον σε μένα δούλεψε αυτό.

Δημοσ.
Το έχετε και εσείς αυτό το πρόβλημα ή μόνο εγώ???:rolleyes:

Ε πείτε ρε παιδιά!!!!:-(

Μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα???:confused:

Δημοσ.

Ναι εκεί πήγαινε το μυαλό μου αλλά λέω να ρωτήσω αν παίζει το πρόβλημα σε όλους!!!!

Edit

Το άλλαξα αλλά πάλι το ίδιο!!!

Έχω το 3.5.3

Αν κάνω άλλο profil θα φτιάξει??

Δημοσ.

Χμ, τί να σου πω, δεν έχω το πρόβλημα για να δοκιμάσω.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα όμως φτιάχνοντας ένα επιπλέον profile και δοκιμάζοντας να εκκινήσεις τον FF με αυτό...

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα καινούριο προφιλ αλλά πάλι τα ίδια!!:-(

Η αλήθεια είναι ότι μου τον εμφανίζει κάπως διαφορετικά τον φάκελο.....

Κάπως έτσι...

52978136.jpg

:P:-D

Όταν πατήσω διακοπεί θα μου τον εμφανίσει όπως στο εμφανίζει και σε εσένα!!!

Έχω windows vista και mozilla 3.5.3

Την ίδια έκδοση έχεις στο mozilla???

Διαφορετικά φταίει ότι έχω vista...δεν εξηγείται αλλιώς :lol:

Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι. Πριν κάνω φορματ είχα ένα addon που δεν το θυμάμαι πως το έλεγαν. Όταν αναγραφόταν το url μιας σελίδας χωρίς λινκ, πάταγες δεξί στο ποντίκι και σου εμφανιζόταν --> open "http://....". Ξέρει κανείς ποιο είναι;

Δημοσ.

Παιδες, εχει συμβει σε αλλους το γεγονος οτι οταν πατας ενα αρχειο για να κατεβει, δεν συμβαινει τιποτα αλλα με καποιο τροπο κατεβαζει το αρχειο στο background και καποια στιγμη οταν αυτο κατεβει, τσουπ, σου πεταει το download window και μεσα σε 2 δευτερολεπτα εχει κατεβει; (απο το cache/temp folder το αντιγραφει στον φακελο που πανε ολα τα downloads γι'αυτο το κανει γρηγορα). Και το downloads να ανοιξω απο το "Τοοls->Downloads ειναι κενο, σαν να μην κατεβαζει τιποτε!

Το ιδιο μου κανει και στο youtube καμμια φορα, το βιντεο δεν παιζει, αλλα κατεβαινει και αυτο στο background και καποια στιγμη η μπαρα γεμιζει σε 1 δευτερολεπτο και αρχιζει το βιντεο να παιζει κανονικα.

Τι κουφα πραγματα ειναι αυτα; Μου το εχει κανει σε τουλαχιστον 4 PC ολα με ΧΡ σε ασχετες χρονικες στιγμες!!

εκδοση 3.5.3 χωρις plugins, μονο adblock plus.

Λετε να φταει το KIS 2010?

Δημοσ.

λοιπον πως μπορω να κανω export ta addons που εχω σε ενα firefox και μετα να τα κανω ολα import μετα απο φορματ η οταν παραδειγμα στεινω ενα καινουργιο υπολογιστη να βαζω firefox και μετα ιμπορτ ολα τα addon pou θελω χωρισ να τα κατεβαζω ενα ενα.

Η αλλιωσ να τα κατεβαζω σε save to location και μετα να κανω διπλο κλικ και να εγκα8ιστουνται.

Ευχαριστω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...