-fragos- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 εμενα δυστηχως δεν μου εφανηζει αυτο που λες κοιτα φωτο
-fragos- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 κανεις αλλος να βοηθησει! ευχαριστω!!!!
cosmos000 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 -fragkos- ΔΕΞΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΛΙΚ όχι αριστερό που έκανες!!!! ;-) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 02:11 ---------- Πω πω τι σπάσιμο είναι αυτό με τους κωδικούς που δεν αποθηκεύονται??Μήπως βρήκε κανείς καμιά λύση??? Βρήκα τελικά απάντηση στο ερώτημα μου και το παραθέτω αν έχει συμβεί και σε άλλους. Προφανώς παρουσιάζεται μόνο στους χρήστες που έχουν επιλέξει να σβήνεται το ιστορικό τους στο κλείσιμο του ff.Η λύση είναι πολύ απλή : εργαλεία->επιλογές->απόρρητο εκεί επιλέγουμε το : "ο ff θα χρησιμοποιεί προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για το ιστορικό"---Ξετικάρουμε όλα εκτος απ τα cookies μετά πάμε "ρυθμίσεις" και από κεί ξετικάρουμε πάλι τα cookies.
-fragos- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 -fragkos- ΔΕΞΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΚΛΙΚ όχι αριστερό που έκανες!!!! ;-) εκανα αυτο που λες εβαλα και εργαλειωθηκη πλοηγησης αλλα δεν μου εμφανιζει τιποτα κοιταχτε στην φωτο για να καταλαβεται!!!
iakinthos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ξερει κανεις??? Δεξί κλίκ και προσαρμογή Κοίτα αν υπάρχουν εκεί μέσα και κάντες drug and drop στη μπάρα
-fragos- Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δεξί κλίκ και προσαρμογήΚοίτα αν υπάρχουν εκεί μέσα και κάντες drug and drop στη μπάρα ευχαριστω πολυ φιλε να σε καλα!!!το βρηκα!
IMAndreas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδιά να ρωτήσω κάτι.... θέλω να αποθηκεύσω κάποια favourites επειδή θα κάνω format αλλά τα favourites τα έχω βάλει φανερά....δείτε στο screenshot έχω δοκιμάσει με export αλλά δεν τα σώζει....τι κάνω?
triptico Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2009 Έχω τον firefox 3.5.3 και όταν πάω να ανοίξω κάποιο (οποιδήποτε) link που φορτωνει έγγραφο pdf μου κρασάρει, κάτι το οποίο είναι πολύ ενοχλητικό. Γνωρίζει κανεις τη θεραπεία;.....
talisman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Βρήκα τελικά απάντηση στο ερώτημα μου και το παραθέτω αν έχει συμβεί και σε άλλους. Προφανώς παρουσιάζεται μόνο στους χρήστες που έχουν επιλέξει να σβήνεται το ιστορικό τους στο κλείσιμο του ff.Η λύση είναι πολλή απλή : εργαλεία->επιλογές->απόρρητο εκεί επιλέγουμε το : "ο ff θα χρησιμοποιεί προσαρμοσμένες ρυθμίσεις για το ιστορικό"---Ξετικάρουμε όλα εκτος απ τα cookies μετά πάμε "ρυθμίσεις" και από κεί ξετικάρουμε πάλι τα cookies. Εγω δεν εχω επιλεξει να σβηνεται το ιστορικο Απο χτες το βραδυ δεν κραταει ομως τους κωδικους.Εβαλα το NORTON 360 και πιστευω μηπως φταιει αυτο.Γνωστος μου ειχε το ιδιο προβλημα(του δημιουργηθηκε οταν εβαλε το norton).Το περιεργο ειναι οτι ειχα παλιοτερη εκδοση του αντιικου πριν.Επισης δεν θυμαται κωδικους σε site που δεν ειχα πει να τα θυμαται ο firefox αλλα τα εβρισκε το ιδιο απο τα cookies που θα ειχαν αποθηκευτει στο pc μου.Για αυτο φοβαμαι μηπως δεν ειναι θεμα Firefox.Παντως στο Firefox εχουν εγκατασταθει δυο addons μονα τους (Norton IPS και Norton Toolbar) edit Τελικα ειχαν αλλαξει απο τα option στο privacy καποια πραγματα χωρις να τα εχω πειραξει εγω.Ηταν τικαρισμενο να σβηνεται το ιστορικο
kavaliotis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Καλημερα, μια ερωτηση, οταν πατας στον firefox cltr+D για να σου ανοιξει τους σελιδοδεικτες, εκεινο το παραθυρακι που ανοιγει πως μπορουμε να το μετακινησουμε σε ενα αλλο σημειο στην οθονη? Μου ανοιγει στην ακρη της οθονης σε σημειο που ειναι σπαστικο και δεν μπορω να το μετακινησω!!!!!!
parsifal Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Νομίζω πως αν κάνεις διπλό κλικ στο αστεράκι της address bar, εκτός του ότι προστίθεται η τρέχουσα σελίδα στον φάκελο Unsorted Bookmarks, επιπλέον αυτό έχει και το παράπλευρο side-effect να ανοίγει στο εξής το συγκεκριμένο παραθυράκι κολλητά και ακριβώς κάτω από το αστεράκι. Για δοκίμασέ το και πες αν ισχύει...
cosmos000 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 cltr+D είναι για να σου κάνει προσθήκη (γι αυτό και σου βγάζει το παραθυράκι) cltr+B είναι για να ανοίγουν απλώς οι σελιδοδείκτες .
Wise_One Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 cosmos000 είσαι ωραίος ρε φίλε. Εγώ είχα βάλει να μη θυμάται καθόλου το ιστορικό... Οι καινούργια απεικόνιση ρυθμίσεων μας μπέρδεψε νομίζω...
kavaliotis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 cltr+D είναι για να σου κάνει προσθήκη (γι αυτό και σου βγάζει το παραθυράκι)cltr+B είναι για να ανοίγουν απλώς οι σελιδοδείκτες . Οχι μαλλον δεν καταλαβες, ΘΕΛΩ να κανω προσθηκη απλα θελω οταν βγαινει εκεινο το παραθυρακι, να μπορω να το μετακινω σε αλλο σημειο της οθονης γιατι εκει που βγαινει τωρα δεν ειναι βολικο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.