neopas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 μιας και βγηκε ο καινουργιος ειπα να κανω ενα topic σχετικο για ολους μας εγω παρατηρησα οτι δεν με ρωταει ουτε αποθηκευει πλεον τα passwords και το username μου στα site οπως ο προηγουμενος. εχει κανεις λυση?
we_will_rise Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Πωωω, όντως μαλακία αυτό... Προσπάθησα από τις Εργαλεία/Επιλογές/Ασφάλεια αλλά τίποτα..!
blacksuede Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ασχετο, γνωρίζει κανείς αν και πως μπορώ να τον κάνω να δείχνει τις συχνοτερες σελίδες που βλέπω σε τετραγωνάκια όπως ο chrome? γίνεται αυτό?
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Είναι πιο βαρύς σε CPU usage και μνήμη? Γιατί το μηχάνημα μου δεν είναι ότι πιο καινούριο και προβληματιζόμουν για το αν πρέπει να τον εγκαταστήσω ή όχι.
Antwni Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα ενώ κατεβάζω κάποιο .exe αρχείο μου το παίρνει σαν φάκελο!!Τι να κάνω??
nrg85 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ασχετο, γνωρίζει κανείς αν και πως μπορώ να τον κάνω να δείχνει τις συχνοτερες σελίδες που βλέπω σε τετραγωνάκια όπως ο chrome? γίνεται αυτό? άνετα.απλά προσθέτεις το add-on Speed-dial από εδώ: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4810 έπειτα περνάς σε κάθε τετραγωνάκι τη σελίδα που θες κανοντας δεξί κλικ πάνω σε κάθε τετραγωνάκι βάζοντας την διεύθυνση και ρυθμίζοντας τα επιπλέον (αν θα ανανεώνεται αν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η εικόνα της σελιδας στο κουτάκι η όχι με βάση του τί δείχνει η εκάστοτε σελίδα κ.α.)
blacksuede Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 καλά nrg85 είσαι απλά ά-ψο-γος.... ευχαριστω ρε φιλαράκ
we_will_rise Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Είναι πιο βαρύς σε CPU usage και μνήμη?Γιατί το μηχάνημα μου δεν είναι ότι πιο καινούριο και προβληματιζόμουν για το αν πρέπει να τον εγκαταστήσω ή όχι. Στα ίδια είναι πάνω κάτω, αλλά αν θες κάτι ελαφρύ βάλε Opera...!
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Εγω εχω το εξης προβλημα... Κατω απο τους σελιδοδεικτες εχω 5-6 φακελους για ταξινομιση κατα ειδος. Οταν παω να προσθεσω μια σελιδα παταω προσθηκε σε σελιδοδεικτες στην μεσαι επιλογη που λεει "Φακελος" δεν μου τους εμφανιζει για να διαλεξω που θα προσθεσω μια σελιδα.
Antwni Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα ενώ κατεβάζω κάποιο .exe αρχείο μου το παίρνει σαν φάκελο!!Τι να κάνω?? Κανείς ρε παιδιά???
parsifal Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Το thread έγινε sticky. Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη τη μετάβαση στον Firefox 3.5, μπορούν να χρησιμοποιούν το Firefox 3 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις.
Βασίλειος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Τι να σου πούμε, ρε συ Αντώνη. Όλα τα .exe, έτσι τα παίρνει. Κι όταν αποθηκευτεί, όταν κατεβεί, στην επιφάνεια εργασίας, στα έγγραφά μου ή οπουδήποτε τέλος πάντων, τότε σχηματίζεται το εικονίδιο του .exe αρχείου. Δες και το δικό μου download στην αρχή του και όταν ολοκληρώθηκε το download. Τι σε δυσκολεύει δηλαδή, δεν είναι δυσλειτουργία αυτό, έτσι δεν είναι;
we_will_rise Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Σε μένα πάντως το πρόβλημα με τους κωδικούς που τους αποθήκευε αυτεπάγγελτα, διορθώθηκε μόνο του !!
vag_del Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εβαλα το extension translator 1.0.4.4.2, παρα πολυ χρησιμο, με ενα κλικ πλεον κανω την δουλεια μου, χωρις copy-paste και τα λοιπα
Antwni Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Τι να σου πούμε, ρε συ Αντώνη. Όλα τα .exe, έτσι τα παίρνει. Κι όταν αποθηκευτεί, όταν κατεβεί, στην επιφάνεια εργασίας, στα έγγραφά μου ή οπουδήποτε τέλος πάντων, τότε σχηματίζεται το εικονίδιο του .exe αρχείου. Δες και το δικό μου download στην αρχή του και όταν ολοκληρώθηκε το download. [ATTACH]18934[/ATTACH] [ATTACH]18935[/ATTACH] Τι σε δυσκολεύει δηλαδή, δεν είναι δυσλειτουργία αυτό, έτσι δεν είναι; Εσένα σου φαίνεται λογικό να αποθηκεύω (κατεβάζω) μια εικόνα και να την παίρνει σαν φάκελο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.