Προς το περιεχόμενο

Firefox 3.5 - Ερωτήσεις, προβλήματα και λύσεις

neopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και βγηκε ο καινουργιος ειπα να κανω ενα topic σχετικο για ολους μας

εγω παρατηρησα οτι δεν με ρωταει ουτε αποθηκευει πλεον τα passwords και το username μου στα site οπως ο προηγουμενος.

εχει κανεις λυση?

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ασχετο, γνωρίζει κανείς αν και πως μπορώ να τον κάνω να δείχνει τις

συχνοτερες σελίδες που βλέπω σε τετραγωνάκια όπως ο chrome?

γίνεται αυτό?

Δημοσ.

Είναι πιο βαρύς σε CPU usage και μνήμη?

Γιατί το μηχάνημα μου δεν είναι ότι πιο καινούριο και προβληματιζόμουν για το αν πρέπει να τον εγκαταστήσω ή όχι.

Δημοσ.

Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα ενώ κατεβάζω κάποιο .exe αρχείο μου το παίρνει σαν φάκελο!!Τι να κάνω??

post-110356-129063013006_thumb.jpg

Δημοσ.
ασχετο, γνωρίζει κανείς αν και πως μπορώ να τον κάνω να δείχνει τις

συχνοτερες σελίδες που βλέπω σε τετραγωνάκια όπως ο chrome?

γίνεται αυτό?

άνετα.απλά προσθέτεις το add-on Speed-dial από εδώ:

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4810

έπειτα περνάς σε κάθε τετραγωνάκι τη σελίδα που θες κανοντας δεξί κλικ πάνω σε κάθε τετραγωνάκι βάζοντας την διεύθυνση και ρυθμίζοντας τα επιπλέον (αν θα ανανεώνεται αν συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η εικόνα της σελιδας στο κουτάκι η όχι με βάση του τί δείχνει η εκάστοτε σελίδα κ.α.)

Δημοσ.
Είναι πιο βαρύς σε CPU usage και μνήμη?

Γιατί το μηχάνημα μου δεν είναι ότι πιο καινούριο και προβληματιζόμουν για το αν πρέπει να τον εγκαταστήσω ή όχι.

Στα ίδια είναι πάνω κάτω, αλλά αν θες κάτι ελαφρύ βάλε Opera...!

Δημοσ.

Εγω εχω το εξης προβλημα...

Κατω απο τους σελιδοδεικτες εχω 5-6 φακελους για ταξινομιση κατα ειδος. Οταν παω να προσθεσω μια σελιδα παταω προσθηκε σε σελιδοδεικτες στην μεσαι επιλογη που λεει "Φακελος" δεν μου τους εμφανιζει για να διαλεξω που θα προσθεσω μια σελιδα.

Δημοσ.
Εγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα ενώ κατεβάζω κάποιο .exe αρχείο μου το παίρνει σαν φάκελο!!Τι να κάνω??

Κανείς ρε παιδιά???:rolleyes:

Δημοσ.

Τι να σου πούμε, ρε συ Αντώνη. Όλα τα .exe, έτσι τα παίρνει. Κι όταν αποθηκευτεί, όταν κατεβεί, στην επιφάνεια εργασίας, στα έγγραφά μου ή οπουδήποτε τέλος πάντων, τότε σχηματίζεται το εικονίδιο του .exe αρχείου. Δες και το δικό μου download στην αρχή του και όταν ολοκληρώθηκε το download.

post-118157-129063013072_thumb.jpg post-118157-129063013203_thumb.jpg

Τι σε δυσκολεύει δηλαδή, δεν είναι δυσλειτουργία αυτό, έτσι δεν είναι;

Δημοσ.

Εβαλα το extension translator 1.0.4.4.2, παρα πολυ χρησιμο, με ενα κλικ πλεον κανω την δουλεια μου, χωρις copy-paste και τα λοιπα

Δημοσ.
Τι να σου πούμε, ρε συ Αντώνη. Όλα τα .exe, έτσι τα παίρνει. Κι όταν αποθηκευτεί, όταν κατεβεί, στην επιφάνεια εργασίας, στα έγγραφά μου ή οπουδήποτε τέλος πάντων, τότε σχηματίζεται το εικονίδιο του .exe αρχείου. Δες και το δικό μου download στην αρχή του και όταν ολοκληρώθηκε το download.

[ATTACH]18934[/ATTACH] [ATTACH]18935[/ATTACH]

Τι σε δυσκολεύει δηλαδή, δεν είναι δυσλειτουργία αυτό, έτσι δεν είναι;

Εσένα σου φαίνεται λογικό να αποθηκεύω (κατεβάζω) μια εικόνα και να την παίρνει σαν φάκελο???

post-110356-129063013263_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...