Προς το περιεχόμενο

αγορά αθόρυβου ups..

rem451

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα ενδιαφέρομαι να πάρω νέο ups, θα έχω επάνω :1) pc με 650 watt tτροφοδοτικό (Ατι 4870, q9550, 4 hdd sata..) 2) οθόνη 24αρα Εizo , 3) ηχεία 40 watt, 4) router pirreli της ον τελεκομς κι 5) έναν δορυφορικό δέκτη (αποδικοποιητή).

Μεγάλη προταιρεότητα το ups να είναι αθόρυβο γιατί όλα αυτά είναι σε υπνοδωμάτιο! Δυστυχώς παρατηρώ οτι σε όποιο κατάστημα κι αν πάω ένα μεγάλο ποσοστό των πωλητών δηλώνουν άγνοια ως προς το αν τα ups είναι αθόρυβα ή όχι, δηλαδή άν έχουν ανεμηστιράκι ενσωματομένο, επίσης δεν αναγράφεται κάτι στα κουτιά των εν λόγω ups.. κι είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση κι είπα να ανοίξω αυτό το θέμα.

Τι προτείνετε, ας ξεκινήσουμε απο ισχύ ups, νομίζω 1400 με 1500VA είναι ok.

Aπο τιμή δε θα θέλα να φύγω πάνο απο τα 180 ευρώ, θα προτιμούσα κάτι έως 120- 140.

Eυχαριστώ.

Δημοσ.

φιλε μου η πλειοψηφια των ups ειναι αθορυβα, χωρις κανεναν ανεμηστηρα. Τωρα ως προς θεμα του τι πρεπει να παρεις θα σε ενημερωσουν αλλοι γτ δεν το εχω και πολυ το αθλημα. Παντως με τα λεφτα που δινεις δεν νομιζω να βρεις κατι καλο.

Δημοσ.
φιλε μου η πλειοψηφια των ups ειναι αθορυβα, χωρις κανεναν ανεμηστηρα. Τωρα ως προς θεμα του τι πρεπει να παρεις θα σε ενημερωσουν αλλοι γτ δεν το εχω και πολυ το αθλημα. Παντως με τα λεφτα που δινεις δεν νομιζω να βρεις κατι καλο.

κάνεις λάθος δεν είναι αθόρυβα τελείως μιας κι τα περισσότερα έχουν ανεμιστιράκι, τέλοσπάντων βρήκα αυτό της digitus κι λέω να το πάρω καθώς τα έχει όλα νομίζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...