Προς το περιεχόμενο

Ανταλλακτικά Switch 3Com

GiorgosH

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ανταλλακτικό (τροφοδοτικό) για ένα switch της 3Com που μου κάηκε τις προάλλες.. Ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα να βρω στην Ελληνική αγορά ή μέσω www?

Δημοσ.

γτ πρεπει να ειναι 3com?δεν μπορεις να βρεις ενα αντιστοιχο μετασχηματιστη εξω στην αγορα με τα ιδια volt και amper?

Εγω θα αγοραζα ενα για το scanner μου αλλα τελικα το ανοιξα κ ευτυχως μου ειχε καει ενας πυκνοτης και τον αλλαξα.

Δημοσ.

Είναι 3 com 3 ετίας 10/100/1000 σημερινής αξίας γύρω στα 200, αλλά δεν μου πάει καρδιά να το πετάξω.. Έχει περάσει πολύ data απο κεί :P

Θα το ανοίξω κι εγώ σε λίγο να δω μήπως είναι καμία ασφάλεια, αλλά ρωτάω προκαταβολικά μήπως έχει ασχοληθεί κανείς..

Δημοσ.

Μα δε σου ειπα να πεταξεις το switch.Σου ειπα απλως να αγορασεις ενα μετασχηματιστη αντιστοιχο αυτου που εχεις;).

Δημοσ.

Όχι τον έχω και το μετασχηματιστή...

Το switch είναι 24άρι, με 2 1000αρες πόρτες..

Η διάγνωση έδειξε καμμένο τροφοδοτικό πάντως..

• Moderators
Δημοσ.

Γιατι απλα δεν παιρνεις εναν αλλο μετασχηματιστη ιδιων ηλεκτρικων προδιαγραφων?

• Moderators
Δημοσ.

Ο μετασχηματιστης δεν μετατρεπει το ρευμα σε (π.χ. στο δικο μου 5port Gigabit Switch 3com) 12 βολτ? Απο αυτα τα 12 βολτ τροφοδοτειται κατευθειαν το switch. Δεν εχει νοημα να εχει και AC -> DC μετασχηματιστη και DC->DC τροφοδοτικο... Αφου μπορουν να φτιαξουν κατευθειαν AC->DC μετασχηματιστη σε άλλα βολτ ή να βαλουν μερικες αντιστασουλες στο ολο κυκλωμα.

Πολυ αμφιβαλλω αν εχει και εσωτερικο τροφοδοτικο λοιπον και αν οντως εκει ειναι το προβλημα..

Δημοσ.

Συμφωνω με αυτο.σιγα μην εχει κ μετασχηματιστη και εσωτερικο τροφοδοτικο...ειναι κουλο αυτο.για αυτο ειπα και εγω πιο πανω να ψαξει για αντιστοιχο μετασχηματιστη..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...