GiorgosH Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ψάχνω για ανταλλακτικό (τροφοδοτικό) για ένα switch της 3Com που μου κάηκε τις προάλλες.. Ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα να βρω στην Ελληνική αγορά ή μέσω www?
liopyr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Πρόκειται για ακριβό μοντέλο; (ρωτάω επειδή τα switch ξεκινάν από πολύ χαμηλά).
phadomas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 γτ πρεπει να ειναι 3com?δεν μπορεις να βρεις ενα αντιστοιχο μετασχηματιστη εξω στην αγορα με τα ιδια volt και amper? Εγω θα αγοραζα ενα για το scanner μου αλλα τελικα το ανοιξα κ ευτυχως μου ειχε καει ενας πυκνοτης και τον αλλαξα.
GiorgosH Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Είναι 3 com 3 ετίας 10/100/1000 σημερινής αξίας γύρω στα 200, αλλά δεν μου πάει καρδιά να το πετάξω.. Έχει περάσει πολύ data απο κεί Θα το ανοίξω κι εγώ σε λίγο να δω μήπως είναι καμία ασφάλεια, αλλά ρωτάω προκαταβολικά μήπως έχει ασχοληθεί κανείς..
phadomas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μα δε σου ειπα να πεταξεις το switch.Σου ειπα απλως να αγορασεις ενα μετασχηματιστη αντιστοιχο αυτου που εχεις.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ποσα ports εχει φιλε? Τον μετασχηματιστη τον εχεις πεταξει?
GiorgosH Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Όχι τον έχω και το μετασχηματιστή... Το switch είναι 24άρι, με 2 1000αρες πόρτες.. Η διάγνωση έδειξε καμμένο τροφοδοτικό πάντως..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Γιατι απλα δεν παιρνεις εναν αλλο μετασχηματιστη ιδιων ηλεκτρικων προδιαγραφων?
GiorgosH Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Αφού έχει καέι το εσωτερικό τροφοδοτικό.. Τι να κάνει ο καινούργιος μετασχηματιστής?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Ο μετασχηματιστης δεν μετατρεπει το ρευμα σε (π.χ. στο δικο μου 5port Gigabit Switch 3com) 12 βολτ? Απο αυτα τα 12 βολτ τροφοδοτειται κατευθειαν το switch. Δεν εχει νοημα να εχει και AC -> DC μετασχηματιστη και DC->DC τροφοδοτικο... Αφου μπορουν να φτιαξουν κατευθειαν AC->DC μετασχηματιστη σε άλλα βολτ ή να βαλουν μερικες αντιστασουλες στο ολο κυκλωμα. Πολυ αμφιβαλλω αν εχει και εσωτερικο τροφοδοτικο λοιπον και αν οντως εκει ειναι το προβλημα..
phadomas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Συμφωνω με αυτο.σιγα μην εχει κ μετασχηματιστη και εσωτερικο τροφοδοτικο...ειναι κουλο αυτο.για αυτο ειπα και εγω πιο πανω να ψαξει για αντιστοιχο μετασχηματιστη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.