Προς το περιεχόμενο

dialup internet

zoranb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι πίσω στους παλιούς καλούς καιρούς, πάλι στην dialup σύνδεση...αλλά έχοντας τόσο καιρό να ασχοληθώ μπορεί να μου πεί κανείς ποιός provider προσφέρει δωρεάν σύνδεση dialup και με τί χρονοχρέωση σε αυτού το είδους την υπηρεσία?

What are my options?

Δημοσ.

Τί να κάνω... ναι dialup, μετακομίζω και μου ζήτησαν 1 μήνα για τη μεταφορά της γραμμής συνεπώς... dialup ξανα, κάποια άλλη πρόταση?

Δημοσ.
Τί να κάνω... ναι dialup, μετακομίζω και μου ζήτησαν 1 μήνα για τη μεταφορά της γραμμής συνεπώς... dialup ξανα, κάποια άλλη πρόταση?

Κάτι αντίστοιχο της OTENET http://corporate.otenet.gr/otenet/home/individuals/individualsinternetconnections/individualsinternetcard/

Dimitris1948 τι να κάνω, αντί να κλαίω λέω να γελάω με τον πόνο μου....

Δημοσ.
Χωρίς συνδρομή δεν υπάρχει τίποτα;

Χωρίς συνδρομή και χαμηλή χρέωση ΕΠΑΚ δεν νομίζω.

Μη πέσεις στην παγίδα των "δωρεάν συνδέσεων" αν δεν είναι ΕΠΑΚ, θα σου χρεώνει τον κούκο αηδόνι.

Κάποτε η Vodafone μου έδινε δωρεάν σύνδεση όσο είχα το συμβόλαιο του κινητού.

(το συμβόλαιο το έχω ακόμα, η προσφορά μου φαίνεται απίθανο να ισχύει όμως ακόμα).

Δημοσ.
Αυτό της Τellas τί λέει? Aλλά δεν λέει χρέωση!

Τροφή για σκέψη.

Είναι ακριβώς αυτό που σου είπα στο προηγούμενο post να αποφύγεις.

Θα γλυτώσεις το 10ευρω της κάρτας του ΟΤΕ, αλλά όσο χρόνο θα χρησιμοποιείς internet θα σε χρεώνει σαν αστική κλήση.

Στην θέση σου θα χρησιμοποιούσα την κάρτα της ΟΤΕΝΕΤ, 10€ και στο καλό, υπομονή για ένα μήνα.

Από κάνα γείτονα δεν πιάνεις τίποτα, έστω μέσω συννενόησης μαζί του για αυτές τις μέρες;

Δημοσ.

Αν έχεις κανένα φοιτητή δικό σου πες του να σου δανείσει το userbame και password που δίνουν τα πανεπιστήμια για να έχουν οι φοιτητές λογαριασμό email. Τα ίδια ακριβώς χρησιμοποιείς και για να μπεις μ ε dialup.

Αλλά θυμήσου ότι δεν θα είναι "σαν τον παλιό καλό καιρό" γιατί οι σελίδες έχουν πλέον γεμίσει με flash κλπ κλπ και είναι πολύ βαριές για 56κ (τα οποία δεν θα πιάνεις και ποτέ...). Εμένα στο σπίτι των γονιών μου όποτε πάω μου βγαίνει κυριολεκτικά η πίστη μέχρι αν ανοίξει απλώς το mail μου, και πιάνει 46κ περίπου.

Οπότε προτεραιότητα ο γείτονας!

Δημοσ.

o γείτονας ναί αλλά όλα κλειδωμένα, οπότε? να έχει κανείς default κωδικούς κλειδώματος που να μπορώ να παρακάμψω?

Δημοσ.
o γείτονας ναί αλλά όλα κλειδωμένα, οπότε? να έχει κανείς default κωδικούς κλειδώματος που να μπορώ να παρακάμψω?

Νομίζω το σωστό είναι να συννενοηθείς μαζί του, ώστε να σου "δανείσει" λίγο bandwidth μέχρι να ενεργοποιηθεί η σύνδεσή σου.

Κέρνα τον και καμμιά μπύρα... :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...