NafestM Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Γεια σας θέλω να αγοράσω ενα νέο MODEM Router DSL over PSTN (OXI Broadband Router δεν ξερω αν ειναι εφικτο)για το δίκτυο που έχω στο σπίτι και για Internet downloading, surfάρισμα,online gaming ktl.H γραμμή που έχω είναι 24άρα οπότε ψάχνω 1 ADSL2+ Router αυτο που εχω τωρα ειναι του οτε και δεν συγχρονιζει σωστα,κολαει & ολο πεφτει η γραμμη.Θα ηθελα να έχει τα απαραίτητα χαρακτηριστικά/δυνατότητες (ενσωματωμένο firewall/NAT, QoS υποστήριξη,Stateful Packet Inspection (SPI), δυνατότητα προστασίας DoS,υποστήριξη VPN /VPN Pass Through & IPSec,υποστήριξη PPPoE, VOIP θα με χαροποιούσε ιδιαιτερα για να μιλαω δωρεαν, UPnP δυνατότητα,Φιλτράρισμα URL, Java, ActiveX, Proxy, Cookie blocking, υποστήριξη Port forwarding για καμερες, οπωσδήποτε δωρεάν Firmware upgrade, κλπ).Να είναι Wirelless 802.11N Αν εχει αποσπώμενη κεραία ακομα καλυτερα,Eπισης Θα Το ηθελα να ειναι Gigabit Ethernet/1000mbps επειδη μεταφερω αρχεια και τα 10/100 Mbps δεν μου ειναι αρκετα.Οι επιλογές βλέπω πως είναι πάρα πολλές.Το ξερω οτι σας κουρασα λιγο αλλα ειμαι λιγο αρχαριος οπότε θα ήθελα την βοηθεια σας,μηπως ζηταω πολλα απο μια συσκευη. Επισης το κοστος δεν με πολυ ενδιαφερει ,ευχαριστω πολυ!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 καταρχάς δεν υπάρχει router/modem με gigabit ethernet... στα πόσα mbit συγχρονίζεις τώρα? τα stats της γραμμής σου ποια είναι? κοίτα μια στο τωρινό router
100 010 00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 καταρχάς δεν υπάρχει router/modem με gigabit ethernet... Ειναι σιγουρο αυτο κυριε πρεσβη...... ετσι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ειναι σιγουρο αυτο κυριε πρεσβη...... ετσι? "οικιακό" router gateway (πχ WAG) και όχι απλά wireless (πχ WRT σειρά linksys) σε "λογική" τιμή (μέχρι 500 euro) δεν έχω βρει...
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 α. γιατι νομιζω οτι εχει ξανανοιχτει ακριβως το ιδιο θεμα απο αλλο ατομο εκτος αν ειναι ο ιδιος και ρωτουσε για παρομοιο ρουτερ με ολα αυτα ???σταθερα ειναι τα speedtouch και δινουν αρκετα.γρηγορα ειναι ta linksys.αν θες 1000 ethernet βαλε ενα 1000 switch.firewall,qos,port forwaRD ΔΙΝΟυν τα παντα .και μην τρελενεσε με ολα αυτα που γραφεις.voip δεν εχουν ολα πανω και δεν μιλας δωρεαν αλλαπρεπει να γραφτεις.vpn δινουν linksys νομιζω και vigor.αλλα γιατι ολα αυτα γιατι εμενα μοθ φαινεται σαν να εκανες copy paste κατι.αποσπωμενη κεραια δυσκολα θα βρεις γιατι τα n den eχουν μια κεραια αλλα παραπανω.επισης gigabit xλωμο.kai me ολα αυτα που θες το αναποδο .οι επιλογες ειναι παρα πολυ λιγες.και τα firmware με εξαιρεση cisco λιγακι ειναι δωρεαν
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 δύσκολα να έχει ανοιχτεί άλλο topic από το ίδιο άτομο μιας και το post counter είναι 1
poulinos Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 δύσκολα να έχει ανοιχτεί άλλο topic από το ίδιο άτομο μιας και το post counter είναι 1 και εγω αυτο σκεφτηκα οποτε η καποιος αλλος ανοιξε παρομοιο θεμα γιατι και εκεινος ηθελε ενα ρουτερ και εγραφε οτι θελει να εχει qos,dmz,vpn,port forward κτλ κτλ δηλαδη ενα κατεβατο ολοκληρο η μπορει καποιος να εχει δυο account .....απλα τα 2 post μιαζουν τρελα.και οι 2 θελουν ενα ρουτερ με τα απειρα πραγματα και ειναι γραμμενα με το ιδιοο στυλ ακριβως.δηλαδη αναλυτικα τα χαρακτηριστικα κτλ.anyway.to ειδα το ενα Post Που ειχε μονο.καλως μας ηρθε και στο forum
poulinos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 απαγορευονται τa greeklish.αν και δεν το σβησα εγω.δεν ειμαι κακος
palawiaris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Άμα θες σώνει και καλά gigabit,vpn,voip,nas μνήμη,wlan 802.11n κτλ....περίμενε λίγο ακόμα μέχρι το Q3 2009 για το fritz 7390.Αυτό όμως που δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα,ή τι θα παίζει με το annex a ή b.Θα έχει σχεδόν όλα αυτά που επιθυμείς.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Άμα θες σώνει και καλά gigabit,vpn,voip,nas μνήμη,wlan 802.11n κτλ....περίμενε λίγο ακόμα μέχρι το Q3 2009 για το fritz 7390.Αυτό όμως που δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει Ελλάδα,ή τι θα παίζει με το annex a ή b.Θα έχει σχεδόν όλα αυτά που επιθυμείς. το συγκεκριμένο φαίνεται pure awesomeness, είναι και για VDSL! βέβαια η τιμή λογικά θα είναι κάπως τσουχτερή...
palawiaris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Σίγουρα πάνω από τα 200,αλλά αφού δεν τον ενοχλεί η τιμή..... Και εγώ θα το πάρω μόλις βγει.Έχω καταντήσει fun της AVM. 2 μόντεμ 7170 και 1 7270. Λίγο υστερούνε στις πολύ αδύνατες γραμμές.Αν όμως πάει καλά η γραμμή είναι ωραία εργαλεία.Έχουν όμως πολύ καλό services σε αναβαθμίσεις και στα τεχνικά προβλήματα.
poulinos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 το συγκεκριμένο φαίνεται pure awesomeness, είναι και για VDSL! βέβαια η τιμή λογικά θα είναι κάπως τσουχτερή... vdsl πως ειπατε >σε ποια χωρα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 vdsl πως ειπατε >σε ποια χωρα? Ελλάδα, ο PCharon είναι στο πιλοτικό πρόγραμμα, checkαρε το αντίστοιχο thread
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 η λεξη πιλοτικο δεν μου λεει κατι.οπως και κανονικα το vdsl δεν μου λεει κατι.για κανα fiber η για κανα vhdsl συζηταμε.μεχρι να φτιαχτουν και αλλα αστικα κεντρα η να μπουν οπτικες θα κοντευω να γινω 40... Οι μέγιστες ταχύτητες που παρέχει το VDSL είναι τα 26 Mbps συμμετρικά, ή τα 52/12 Μbps ασύμμετρα. Αυτές οι ταχύτητες επιτυγχάνονται σε απόσταση έως 300 μέτρα δηλαδη θα μεινει η μιση αθηνα απεξω οπου δεν υπαρχει πολυς κοσμος για να μην χαλασουν λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.