APOSTOLOS42 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 έχω πρόσφατα (ξανα)εγκαταστήσει το NERO 8 (original) (μετά από format) και ενω μπορώ να κάνω με επιτυχία τις υπόλοιπες λειτουργίες εγγραφής, όταν αφορά σε εγγραφή δεδομένων, φαίνεται να ακολουθεί κανονικά όλη τη λειτουργία μέχρι το τέλος, δείχνει ότι η εγγραφή ολοκληρώθηκε 100% (στο CD/DVD φαίνονται ότι έχουν περαστεί τα δεδομένα στο τέλος) και μετά βγάζει το παρακάτω μήνυμα: "Εγγραφή δίσκου δεδομένων" "τα ακόλουθα προβλήματα παρουσιάζονται κατά τη διαδικασία εγγραφής:" "δεν μπορεί να ανοίξει (τίτλος).jpg" "δεν μπορεί να ανοίξει (τίτλος).mp3" (ακολουθεί λίστα με όλα τα δεδομένα που έχω κάνει προσθήκη για εγγραφή) μετά δίνει το παρακάτω μήνυμα: "τουλάχιστον μια σύνθεση δεν έχει εγγραφεί με επιτυχία" και φυσικά το cd/dvd ενω φαίνεται οτι ΄περιέχει τα δεδομένα, δεν τα ανοίγει. Eχω δοκιμάσει να κάνω εγγραφή από την πιό μικρή ως τη πιό μεγάλη ταχύτητα και με (ή χωρίς) επιβεβαίωση δεδομένων στο δίσκο μετά την εγγραφή . Eπίσης έχω απεγκαταστήσει και επανεγκαταστήσει το NERO 8 τρείς φορές (σημειωτέον οτι δουλεύει μια χαρά σε άλλον υπολογιστή φίλου). Μπορεί κάποιος να δώσει βοήθεια? ευχαριστώ πολύ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μήπως χρησιμοποιείς καινούργια δισκάκια για πρώτη φορά τα οποία δεν είναι συμβατά ; Οταν κάνεις uninstall το nero δοκίμασε πριν την καινούργια εγκατάσταση να καθαρίσεις το pc με το nero 8 clean tool που υπάρχει στο site του nero. Τέλος δοκίμασε το nero 7 η κάποιο αλλο πρόγραμμα εγγραφής.
accipio Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Έλεγξε το filename δύο αρχείων που αναφέρεις, μήπως περιέχει μη αποδεκτούς από το πρόγραμμα εγγραφής ή/και το filesystem χαρακτήρες. Ίσως θα πρέπει να αλλάξεις π.χ. τον τύπο του CD που δημιουργείς από ISO σε UDF για να γραφούν σωστά τα αρχεία αυτά.
liopyr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Σε κάθε προσπάθεια χρησιμοποιείς τα ίδια δεδομένα προς εγγραφή; Δοκίμασες άλλα εντελώς διαφορετικά μήπως κάποιο corrupted file κάνει την βρωμοδουλειά; (όχι ότι και αυτό δικαιολογείται, σε τέτοια περίπτωση κανονικά στο αναφέρει πριν ξεκινήσει η εγγραφή, απλά μία υπόθεση).
simtom Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Έχω κατεβάσει κάποια μεγάλα αρχεία ( 8gb συνολικά) και δεν γνωρίζω πώς μπορώ να τα κάψω σε 2 ή 3 dvd συνεχόμενα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; ( Έχω το Nero Start Smart 8 ).
parsifal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα utility που σπάζει μεγάλα αρχεία σε μικρότερα. Ή ένα πρόγραμμα συμπίεσης (π.χ. 7-Zip, WinRAR, WinZip) στο οποίο θα ορίσεις μηδενική (ή πολύ χαμηλού επιπέδου) συμπίεση και διαχωρισμό του συμπιεσμένου σε πολλαπλά archive files με δεδομένο μέγεθος σε MB το καθένα. Ή να αγοράσεις δισκάκια διπλής στρώσης (Dual Layer) που έχουν περίπου διπλάσια χωρητικότητα από τα single layer (για DVD+R format: 8.547.991.552 bytes έναντι 4.700.372.992 σε single layer).
simtom Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα utility που σπάζει μεγάλα αρχεία σε μικρότερα. Ή ένα πρόγραμμα συμπίεσης (π.χ. 7-Zip, WinRAR, WinZip) στο οποίο θα ορίσεις μηδενική (ή πολύ χαμηλού επιπέδου) συμπίεση και διαχωρισμό του συμπιεσμένου σε πολλαπλά archive files με δεδομένο μέγεθος σε MB το καθένα. Ή να αγοράσεις δισκάκια διπλής στρώσης (Dual Layer) που έχουν περίπου διπλάσια χωρητικότητα από τα single layer (για DVD+R format: 8.547.991.552 bytes έναντι 4.700.372.992 σε single layer). Η τρίτη λύση είναι και η πιο εφικτή. Πες μου όμως σε παρακαλώ τι είναι το utility και που μπορώ να το βρω. Απ΄ ότι κατάλαβα με το nero δεν μπορώ να τα εγγραψω σε 2 dvd 4gb.
parsifal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2010 Πες μου όμως σε παρακαλώ τι είναι το utility και που μπορώ να το βρω. Υπάρχουν πολλά utilities που κάνουν σπάσιμο αρχείων σε μικρότερα κομμάτια. Νομίζω αυτό που προτείνεται συχνότερα εδώ στο φόρουμ είναι το HJSplit. Απ΄ ότι κατάλαβα με το nero δεν μπορώ να τα εγγραψω σε 2 dvd 4gb. Όχι αυτόματα, απ' όσο θυμάμαι όταν χρησιμοποιούσα κι εγώ Nero. Πάνε και αρκετά χρόνια όμως που δεν το χρησιμοποιώ, δεν αποκλείω να έχουν προσθέσει στο μεταξύ τέτοια λειτουργικότητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.