christarass Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 πηρα την παραπανω καρτα πριν 2 βδομαδες στην αρχη με win 7 7100x64 κατεβασα τους τελευταιους οδηγους και ολα μια χαρα.μολις εκανα αναβαθμιση τους οδηγους με ενα προγραμμα της creative δεν μου εβρισκε την καρτα.με βαλε βγαλε μετα δεν περνιοντουσαν καθολου και επαιρνα το μηνυμα οτι δεν βρισκεται συσκευη που υποστηριζεται απο το προγραμμα.....τελος το pc δεν bootare καν και εγινε format οπου ακομα ομως ισχυουν τα παραπανω.η καρτα εχει μπει και βγει αρκετες φορες και αναμενο το φωτακι της οτι λειτουργει. οποιος μπορει ας βοηθησει στο web δεν βρηκα λυση
Tzimmys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Τη κάρτα στη διαχ. συσκ τη βλέπει? Δοκίμασε τους drivers του Daniel_K. Είναι optimized για win 7. Αν δε ξέρεις που να βρει τους τελευταίους, πες.
christarass Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Τη κάρτα στη διαχ. συσκ τη βλέπει? Δοκίμασε τους drivers του Daniel_K. Είναι optimized για win 7. Αν δε ξέρεις που να βρει τους τελευταίους, πες. daniel k?τελευταιους για τα 7 αλλα δεν την βλεπει ρε μαν μου λεει οτι δεν εχει γινει καλα η εγκατασταση της απο τα windows
Tzimmys Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Είναι αυτός που μόνταρε τους drivers της creative. Για ένα διάστημα είχε γίνει μεγάλο θέμα. Επειδή δε κατάλαβα, τη κάρτα τη βλέπει? Έστω σαν άγνωστη συσκ?
christarass Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 νομιζω πως ναι δωσε ενα λινκ αν μπορεις μπας και το γλυτωσει το φουνταρισμα
Tzimmys Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Από εδώ. Πολύ καλύτεροι από τους original. Δοκίμασέ τους κ θα με θυμηθείς.
christarass Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 τωρα την βλεπουν τα 7 αλλα κρασαρει το pc μολις χρησιμοποιω το λογισμικο της creative....
Tzimmys Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εγώ σε πρώτη φάση θα σιγουρευόμουνα ότι η κάρτα πατάει καλά (βγάλε την και ξαναβάλε την άλλη μία φορά). Αν εξακολουθεί να σου κάνει κόλπα, μήπως φταίει η έκδοση των 7 που χρησιμοποιείς. Δεν είναι απίθανο μιας και ακόμα φτιάχνονται. Λίγο υπομονή για την rtm, θέμα ημερών είναι. Και αφού λογικά θα ξανακάνεις format όταν βγει η rtm, βάλε τώρα τα vista για να δεις ότι η κάρτα δουλεύει μια χαρά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 επίσης παίζει να κάνει conflict και να "βαράνε" οι drivers... η X-Fi Extreme Music μου πέταγε bsod όταν πήγαινα να βάλω drivers επειδή στην pci που ήταν έκανε conflict, όταν την άλλαξα όλα ήταν ok
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.