Προς το περιεχόμενο

Αγορα κινητου εως 420E

petris007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω μονο το Αγγλικο βλεπω, δεν βρισκω το GR στο site που εγραψες...

Εχεις δικιο δικο μου λαθος το μπέρδεψα με το htc touch...

Δημοσ.

Παιδια μαλλον παρεξηγησατε αυτο που ειπα...Καταρχας δεν ειπα να μην το παρει το παιδι.Μαγκια του να το παρει αν το χρειαζεται.Απλα εκανα ενα σχολιο που πιστευω ολοι θα συμφωνησετε μαζι μου.Ειναι ηλιθιο να αγοραζει καποιος τετοιο κινητο μονο για να πουλαει μουρη χωρις να ξερει καν να το χρησιμοποιει.Δεν ειπα οτι ο petris007 θα το παρει γι αυτο..Και ΟΧΙ δεν ειναι σε ολο τον κοσμο αυτο...Υπαρχει μια τρελα ΜΟΝΟ στην Ελλαδα.Ή μαλλον καλυτερα ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ και οχι "τρελα'.

Δημοσ.

Οκ. Τελικα ποσα μπορεις να διαθεσεις για το κινητο? 420 οπως ειπες στην αρχη? Βασικα το maximum που μπορεις ρωταω για να κανω καλυτερη ερευνα.

Υ.Γ. Αν υπαρχει πιθανοτητα να αγορασεις μεταχειρισμενο, πες το.;)

Δημοσ.
Οκ. Τελικα ποσα μπορεις να διαθεσεις για το κινητο? 420 οπως ειπες στην αρχη? Βασικα το maximum που μπορεις ρωταω για να κανω καλυτερη ερευνα.

Υ.Γ. Αν υπαρχει πιθανοτητα να αγορασεις μεταχειρισμενο, πες το.;)

maximum 420Ε αλλα μπορω να διαθεσω ως 500Ε αν αξιζει. Δεν θελω για μεταχειρισμενο.

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:14 ----------

[/color]

Θελω να μου προτεινετε κινητα εως 420Ε... Ειμαι μεταξυ sony c905 και nokia n95. Πιστευετε οτι αξιζει να δωσω λιγα παραπανω λεφτα για το n96;

Φίλε Petris007 τι να σου πω. Με αυτά τα χρήματα υπάρχουν πολλά κινητά αλλά πραγματικά αξίζει τον ... κόπο? Πάντως αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά έχω δύο δικά μου κινητά που τα πουλάω σε τέλεια κατάσταση και τέλεια τιμή.

1) Blackberry 9500 STORM αγορασμένο πριν ένα μήνα και δουλεμένο μόνο δύο εβδομάδες (ολοκαίνουργιο). Τιμή πώλησης 300Ε και βλέπουμε και η τιμή του καινούργιου είναι 458Ε.:shock:

2) MIO A702 με ελληνικό Destinator δουλεμένο επίσης μόνο δύο εβδομάδες. Τιμή πώλησης 170Ε και βλέπουμε και η τιμή του καινούργιου είναι 499Ε:whistle:

Μπες να τα δεις σε κάποιο site για να καταλάβεις.

Δημοσ.
Φίλε Petris007 τι να σου πω. Με αυτά τα χρήματα υπάρχουν πολλά κινητά αλλά πραγματικά αξίζει τον ... κόπο? Πάντως αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά έχω δύο δικά μου κινητά που τα πουλάω σε τέλεια κατάσταση και τέλεια τιμή.

1) Blackberry 9500 STORM αγορασμένο πριν ένα μήνα και δουλεμένο μόνο δύο εβδομάδες (ολοκαίνουργιο). Τιμή πώλησης 300Ε και βλέπουμε και η τιμή του καινούργιου είναι 458Ε.:shock:

2) MIO A702 με ελληνικό Destinator δουλεμένο επίσης μόνο δύο εβδομάδες. Τιμή πώλησης 170Ε και βλέπουμε και η τιμή του καινούργιου είναι 499Ε :whistle:

Μπες να τα δεις σε κάποιο site για να καταλάβεις.

Φιλε xristos5000 οπως ειπα πιο πριν ενδιαφερομαι για καινουριο κινητο... Παντως ευχαριστω για το κοπο σου...;)

Δημοσ.

To Touch Diamond 2 ΕΝ είναι με Αγγλικό μενού που διαβάζει φυσικά τα Ελληνικά. Επίσης γράφει Ελληνικά με 70 χαρακτήρες και αν του περάσεις και custom πληκτρολόγιο γράφει κανονικά 160 χαρακτήρες. Αν δεν σε ενδιαφέρει πολύ το Ελληνικό μενού, δεν αξίζει να δώσεις τα παραπάνω χρήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο έχεις όρεξη να πειράζεις το κινητό σου, αλλά αν έχεις, υπάρχει τρόπος να του περάσεις ακόμα και εξ ολοκλήρου Ελληνικό μενού.

Έχεις σκεφτεί να το αγοράσεις από ebay? Βασικά με τα λεφτά που διαθέτεις αγοράζεις από ebay καινούρια και το Diamond 2 και το Touch HD...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...