Προς το περιεχόμενο

Αγορα κινητου εως 420E

petris007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω να μου προτεινετε κινητα εως 420Ε... Ειμαι μεταξυ sony c905 και nokia n95. Πιστευετε οτι αξιζει να δωσω λιγα παραπανω λεφτα για το n96;

Δημοσ.
Θελω να μου προτεινετε κινητα εως 420Ε... Ειμαι μεταξυ sony c905 και nokia n95. Πιστευετε οτι αξιζει να δωσω λιγα παραπανω λεφτα για το n96;

και τα δυο καλά είναι το n95 είναι παλιό βέβαια και το n96 δε κρατάει η μπαταρία!το c905 αν θες για φωτογραφίες είναι πολύ καλό ακόμα και το βράδυ με το xenon!

Δημοσ.

Για το Ν96 μην το σκεφτεσαι καν.Δες το θεμα ''ειναι καλο το Ν96 ?''Θα προτεινα παντως το HTC Touch Diamond 2...Εκτος και αν εισαι της παλιας σχολης!(κουμπια) τοτε C905.To Ν95 οχι γιατι ειναι καπως παλιο.

Δημοσ.
Για το Ν96 μην το σκεφτεσαι καν.Δες το θεμα ''ειναι καλο το Ν96 ?''Θα προτεινα παντως το HTC Touch Diamond 2...Εκτος και αν εισαι της παλιας σχολης!(κουμπια) τοτε C905.To Ν95 οχι γιατι ειναι καπως παλιο.

Κοιταξα για το HTC Touch Diamond 2 και ειδα οτι υπαρχει το HTC Touch Diamond 2 en και το HTC Touch Diamond 2 gr ( http://www.skroutz.gr/s/75766/HTC-Touch-Diamond-2.html ). Μου λετε τι διαφορα υπαρχει αναμεσα στο en και στο gr και εχουν διαφορα 100Ε.... Μηπως το ΕΝ εχει αγγλικο λειτουργικο και το GR εχει ελληνικο......

Δημοσ.

Παιδια να πω κατι λιγο οφφτοπικ?

Απλα μου εκανε εντυπωση ο τιτλος "Κινητο μεχρι 420Ε...."

Ρε παιδια μηπως να χαλαρωσουμε λιγο με αυτην την τρελα που εχει πιασει τους Ελληνες και τα κινητα.....?Δηλαδη ελεος κινητο ειναι οχι υπολογιστης.....Σιγα μη δωσω 450 ευρω για να πουλαω μουρη....

Δημοσ.

Ρε παιδια μηπως να χαλαρωσουμε λιγο με αυτην την τρελα που εχει πιασει τους Ελληνες και τα κινητα.....?Δηλαδη ελεος κινητο ειναι οχι υπολογιστης.....Σιγα μη δωσω 450 ευρω για να πουλαω μουρη....

Ρε φιλαρακο ειμαι πλουσιος και θελω να αγορασω ακριβο κινητο εσυ τι θες????? Και καταρχην δε σε ρωτησε κανενας αν θα εδινες λεφτα για ακριβο κινητο.

Δημοσ.

Καταρχας δεν ειναι μονο τους Ελληνες που τους εχει πιασει τρελα... Σε ολο τον κοσμο συμβαινει αυτο. Καποιοι ειναι για να πουλανε μουρη και καποιοι επειδη ξερουν να το χειριζονται σωστα και θελουν περισσοτερες λειτουργιες στο κινητο εχτος απο το να κανουν κλησεις και να στελνουν μηνυματα... Αν εχεις τα λεφτα και θες να παρεις κινητο τοτε ψαξε το. Και καλα εκανε ο φιλος μας εδω που εβαλε το ποστ. Δεν πηγε να αγορασει ενα κινητο που του γραφουν τι εχει και θα πει α οκ καλο ειναι να το παρω. Ηρθε να ακουσει γνωμες και να αποφασισει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:30 ----------

Επισης, εβαλε αυτο τον τιτλο γιατι θελει να δωσει μεχρι εκεινο το ποσο για το κινητο που θα αγορασει. Ισως βεβαια να δωσει και λιγα περισσοτερα αν βρει ενα πολυ καλο κινητο σε παρομοια τιμη. Δεν το εβαλε για να πει οτι θα αγορασει ενα ακριβο κινητο.

Δημοσ.
Δηλαδη ελεος κινητο ειναι οχι υπολογιστης.....Σιγα μη δωσω 450 ευρω για να πουλαω μουρη....

Εαν το εχεις για e-mail , serfing , msn , μουσικη τοτε ειναι ενας υπερφορητος υπολογιστης και η τιμη του λογικη.

Εσυ θεωρεις οτι το κινητο ειναι μονο για κλησεις και παιρνεις ενα που μπορει μονο αυτο με 100€.

+1 απο εμενα στο iPhone εαν πας σε Touch κινητο.

Με 350 μπορεις να βρεις ενα μεταχειρισμενο 6~8 μηνων

Δημοσ.
Εσυ θεωρεις οτι το κινητο ειναι μονο για κλησεις και παιρνεις ενα που μπορει μονο αυτο με 100€.

Και πολλά βάζεις.

Δημοσ.
Καταρχας δεν ειναι μονο τους Ελληνες που τους εχει πιασει τρελα... Σε ολο τον κοσμο συμβαινει αυτο. Καποιοι ειναι για να πουλανε μουρη και καποιοι επειδη ξερουν να το χειριζονται σωστα και θελουν περισσοτερες λειτουργιες στο κινητο εχτος απο το να κανουν κλησεις και να στελνουν μηνυματα... Αν εχεις τα λεφτα και θες να παρεις κινητο τοτε ψαξε το. Και καλα εκανε ο φιλος μας εδω που εβαλε το ποστ. Δεν πηγε να αγορασει ενα κινητο που του γραφουν τι εχει και θα πει α οκ καλο ειναι να το παρω. Ηρθε να ακουσει γνωμες και να αποφασισει...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:30 ----------

Επισης, εβαλε αυτο τον τιτλο γιατι θελει να δωσει μεχρι εκεινο το ποσο για το κινητο που θα αγορασει. Ισως βεβαια να δωσει και λιγα περισσοτερα αν βρει ενα πολυ καλο κινητο σε παρομοια τιμη. Δεν το εβαλε για να πει οτι θα αγορασει ενα ακριβο κινητο.

Πες τα ρε φιλε ApoelAndreas!!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:28 ----------

Ρε παιδια του foroum τα ειπατε ολα αλλα δεν μου απαντησατε σε μια ερωτηση που εχω παραπανω: ''Ποια η διαφορα μεταξυ HTC Touch Diamond 2ΕN και HTC Touch Diamond 2GR ωστε το GR να εχει 100E παραπανω απο το ΕΝ;''

Δημοσ.
Πες τα ρε φιλε ApoelAndreas!!!!!!!!

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:28 ----------

Ρε παιδια του foroum τα ειπατε ολα αλλα δεν μου απαντησατε σε μια ερωτηση που εχω παραπανω: ''Ποια η διαφορα μεταξυ HTC Touch Diamond 2ΕN και HTC Touch Diamond 2GR ωστε το GR να εχει 100E παραπανω απο το ΕΝ;''

Τα λεω, τα λεω. :P Π.χ. εγω εχω Samsung Omnia και θελω να παρω Iphone. Αν ηταν για να πουλαω μουρη, πιστεψε με, δεν θα ειχε και μεγαλη διαφορα. Στο youtube βλεπω παρα πολλα βιντεο που συγκρινουν Iphone με Omnia, εκατονταδες μηνυματα να λενε οτι το Omnia ειναι καλυτερο αλλα τωρα που το δοκιμασα ξερω οτι μου κανει το Iphone, χωρις να το εχω δοκιμασει, αλλα απο τα οσα εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ και σε πολλα αλλα sites... Εμενα μου κανει το Iphone... 13 χρονων ειμαι, δεν θελω ενα Windows Mobile κινητο να πειραματιζομαι οπως λεγαμε σε ενα αλλο thread συνεχεια κτλ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:34 ----------

Μαλλον θα ειναι Ελληνικη εκδοση, δεν ξερω. Φανταζομαι το ειδες οτι ειναι διαφορετικα καταστηματα και γι'αυτο ακομα και τα ιδια μοντελα εχουν διαφορετικη τιμη, ετσι?

Δημοσ.

λοιπον απο δικης μου πλευρας θα προτεινα το νοκια 5800 που εχει αρκετα καλα χαρακτηριστικα αλλα θα προτεινα το 5530 νοκια που βγαινει σε λιγο πιστευω οτι αν και θα κοστισει τα μισα θα σε ικανοποιησει η χρηση του

Δημοσ.

HTC diamond 2 ή iPhone mεταχειρισμενο απο εμενα... αλλα αν θες το κλασσικο κουμπι που πιστευω ειναι καλητερο γιατι δεν σε κουραζει οπως η touch screen (κατανταει σπασιμο νευρων ωρες ωρες....qtek s200 εδω..ναι το ξερω παλιο αλλα καλο) περνεις c905

Δημοσ.
Τα λεω, τα λεω. :P Π.χ. εγω εχω Samsung Omnia και θελω να παρω Iphone. Αν ηταν για να πουλαω μουρη, πιστεψε με, δεν θα ειχε και μεγαλη διαφορα. Στο youtube βλεπω παρα πολλα βιντεο που συγκρινουν Iphone με Omnia, εκατονταδες μηνυματα να λενε οτι το Omnia ειναι καλυτερο αλλα τωρα που το δοκιμασα ξερω οτι μου κανει το Iphone, χωρις να το εχω δοκιμασει, αλλα απο τα οσα εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ και σε πολλα αλλα sites... Εμενα μου κανει το Iphone... 13 χρονων ειμαι, δεν θελω ενα Windows Mobile κινητο να πειραματιζομαι οπως λεγαμε σε ενα αλλο thread συνεχεια κτλ...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:34 ----------

Μαλλον θα ειναι Ελληνικη εκδοση, δεν ξερω. Φανταζομαι το ειδες οτι ειναι διαφορετικα καταστηματα και γι'αυτο ακομα και τα ιδια μοντελα εχουν διαφορετικη τιμη, ετσι?

Και στο ιδιο καταστημα εχουν διαφορετικη τιμη http://www.e-click.gr/index.php?target=categories&category_id=175

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...