alexis333 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Φιλε κατι ξεχασες να βαλεις σιγουρα. Κατσε πανω απ' το pc για λιγο και ψαχτο καλα. Απλα κατι δεν εκανες σωστα.Σε ολους συμβαινει να κανουμε καμια φορα καποια απροσεξια ή να ξεχασουμε κατι. Τροφοδοσια σε μητρικη?? (και τα 2 καλωδια τα εβαλες ? ) Οι μνημες μπηκαν σωστα?? Δοκιμασε με μια μονο μνημη Τροφοδοσια σε σκληρο κοιταξες ?? Επισης το καλωδιο του ανεμιστηρα της Cpu το συνδεσες με τη μητρικη? Τα κουμπωσες ολα σωστα?? (CPU,μνημες κτλ ) Συμβουλη μου ειναι να το συναρμολογησεις αλλη μια φορα με πολυ προσοχη
jimaica Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Παιδια αυχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας Λοιπον να κανω ενα Update. H δικια μου μητρικη καρτα διπλα στον επεξεργαστη εχει ενα 8 πινο 12V ενω το τροφοδοτικο μου εχει μονο ενα 4 πινο. Συνεδεσα το 4 πινο στο 8 πινο και ο υπολογιστης δουλεψε και ξεκινησε κανονικα. Μιας ομως που εχω 4 πυρηνο amd ειπα ξεκινησα που ξεκινησα τα εξοδα να παρω και ενα καινουριο τροφοδοτικο για να μαι σιγουρος με τις τασεις. Πηγα και πηρα ενα 600αρι της coolermaster με 85 ευρω και ολα οκ. Κατι ακομα, μιας και ολα τα πισια που εχω φτιαξει κατα καιρους ειχαν υποδοχη ψηλα γιατ το τροφοδοτικο, το καινουριο κουτι εχει την υποδοχη κατω.Το τροφοδοτικο μου εχει τον ανεμιστηρα στο κατω μερος και επισης το κουτι εχει και ενα φιλτρο χαμηλα. Το ερωτημα μου ειναι αν πρεπει να βαλω το τροφοδοτικο με τον ανεμιστηρα να κοιταει προς τα κατω γιατι μου φαινεται λιγο περιεργο μιας και δεν εχει καπου να παει ο αερας που φευγει απο το τροφοδοτικο.
liopyr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Όπως και να το βάλεις δεν έχει πρόβλημα, αλλά προτείνεται ανάποδα. (δηλαδή να κοιτάει επάνω ο ανεμιστήρας του).
jimaica Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 παιδια ο ανεμιστηρας του phenom 955 κανει τρελλη φασαρια η ειναι ιδεα μου??
liopyr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 παιδια ο ανεμιστηρας του phenom 955 κανει τρελλη φασαρια η ειναι ιδεα μου?? Τι θερμοκρασίες έχεις; Μπας και δεν έχει πατήσει καλά η ψύκτρα και ανεβάζει full rpm;
jimaica Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Bασικα οντως τρεχει σε full rpm.6000!!Ως δια μαγειας πριν λιγο το προβλημα διορθωθηκε μονο του και πλεον τρεχει καπου στις 2000. Μου τη δινει οταν κατι φτιαχνει μονο του αλλα απο την αλλη μου χε παρει τα αυτια τοση ωρα! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:13 ---------- Βασικα να προσθεσω οτι το προβλημα λυθηκε αφου ετρεξα το myguard ,αρχισε να ανοβοκατεβαζει στροφες, εκανα επανεκινηση και διορθωθηκε! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:17 ---------- Επισης κατι τελευταιο. Οταν τρεχω το myguard μου λεει οτι 12v 1.10 Και το 1.10 το εχει με κοκκινα γραμματα.Πριν μου εβγαζε και ενα μηνυμα στο myguard alla pleon tpt.
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δεν έχει κάποια ρύθμιση στο bios που να ρυθμίζει τις στροφές του ανεμιστήρα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.