jimaica Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Λοιπον, Σημετα το μεσημερι παρελαβα απο το eshop στο μενιδι τα εξης amd phenom II x4 955 sapphire radeon vapor-x hd4850 sapphire pure crossfireAM3RS790G OCZ 4 gb coolermaster 500w western digital 500gb caviar Αφου τα συνδεω ολα κομπλε συνδεω την οθονη και δε δειχνει τπτ!Η motherboard Εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων.Δοκιμασα να συνδεσω την οθονη και στη μια καρτα και στην αλλη αλλα δεν εδειξε τπτ.Επισης εβγαλα την 4850 και αφησα μονο την Onboard αλλα και παλι τπτ.Τι μπορει να φταιει???
Chris_85 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Καινουριος Η/Υ ειναι, δεν το πας μια βολτα απο κει να στο δειξουν?
jimaica Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Tι να μου δειξουν?Τον υπολογιστη δε τον αγορασαετοιμο αλλα κομματια και τον εφτιαξα μονος μου.Οποτε δε νομιζω να μου πουν και πολλα στο eshop!
pavlos77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Εγώ το είχα πάθει αυτό μια φορά , όταν δεν είχαν μπει καλά οι RAM....
thanasis00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ακούγονται οι ανεμηστήρες οτι δουλεύουν? ή απλά δεν παίρνει ρεύμα το pc καθόλου? κάνει το χαρακτηριστικό beep (post) η μητρκή?
jimaica Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Οι ram εχουν μπει καλα.Αυτη τη στιγμη εχω συνδεδεμενα τον επεξεργαστη και τις μνημες. Μπιπ δε κανει.Παντως ρευμα παιρνει γιατι ο ενεμιστηρας της cpu δουλευει
thanasis00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 χμμμμ μήπως θέλει bios update η μητρκή? αν και μου φαίνεται λίγο περίεργο....
jimaica Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 bios update καινουρια am3 motherboard?? Για ποιο λογο? Δε νομιζω να υπαρχει λογος για κατι τετοιο. Προσπαθω να ξεκινησω το pc με την καρτα γραφικων που εχει onboard επεξεργαστη που υποτιθεται πως το συκεκριμενο mobo του ρχεται κουτι.
thanasis00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ε τότε λύσε το pc και σύνδεσε το πάλι, μήπως δεν έγινε κάτι σωστά...
jimaica Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Τ οσκεφτηκα αλλα δε παιζει να μην εχει γινει κατι σωστα.Μονο επεξεργαστη και μνημες εχω συνδεδεμενα.
thanasis00 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 εννοώ να βγάλεις και την μητρική και να την ξαναβάλεις... μου έχει τύχει γιαυτό σου λέω
alex89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Κανονικά όταν έβγαλες τις μνήμες από τη μητρική έπρεπε κανονικά να κάνει beep.
liopyr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Xμ, παίζει να ξέχασες την τροφοδοσία της cpu; (χαζό, αλλά συμβαίνει συχνά). Έχεις άλλα parts εύκαιρα να συνδέσεις ώστε να αρχίσεις να αποκλείεις πιθανούς "ενόχους";
cabdik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 τσεκαρε τροφοδοσια και μονωση μητρικης στο κουτι. αν δεν εχει βιδωσει σωστα δεν προκειται να ανοιξει.. και βλεπουμε!
tonia4theHorde Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Είδα οτι η μητρική σου έχει και μία εξτρά τροφοδοσία πέρα απο αυτή του επεξεργαστή και του κεντρικού.Πάνω απο το slot της κάρτας γραφικών είναι.Τσέκαρε το και πές...αν δεν ανάβει ουτε έτσι ετοιμάσου να την πάς πίσω για άλλαγή...δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία μητρική που δεν δουλεύει απο το κουτί της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.