Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με νεο pc

jimaica

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον,

Σημετα το μεσημερι παρελαβα απο το eshop στο μενιδι τα εξης

amd phenom II x4 955

sapphire radeon vapor-x hd4850

sapphire pure crossfireAM3RS790G

OCZ 4 gb

coolermaster 500w

western digital 500gb caviar

Αφου τα συνδεω ολα κομπλε συνδεω την οθονη και δε δειχνει τπτ!Η motherboard Εχει ενσωματωμενη καρτα γραφικων.Δοκιμασα να συνδεσω την οθονη και στη μια καρτα και στην αλλη αλλα δεν εδειξε τπτ.Επισης εβγαλα την 4850 και αφησα μονο την Onboard αλλα και παλι τπτ.Τι μπορει να φταιει???

Δημοσ.

Tι να μου δειξουν?Τον υπολογιστη δε τον αγορασαετοιμο αλλα κομματια και τον εφτιαξα μονος μου.Οποτε δε νομιζω να μου πουν και πολλα στο eshop!

Δημοσ.

ακούγονται οι ανεμηστήρες οτι δουλεύουν? ή απλά δεν παίρνει ρεύμα το pc καθόλου? κάνει το χαρακτηριστικό beep (post) η μητρκή?

Δημοσ.

Οι ram εχουν μπει καλα.Αυτη τη στιγμη εχω συνδεδεμενα τον επεξεργαστη και τις μνημες. Μπιπ δε κανει.Παντως ρευμα παιρνει γιατι ο ενεμιστηρας της cpu δουλευει

Δημοσ.

bios update καινουρια am3 motherboard?? Για ποιο λογο? Δε νομιζω να υπαρχει λογος για κατι τετοιο. Προσπαθω να ξεκινησω το pc με την καρτα γραφικων που εχει onboard επεξεργαστη που υποτιθεται πως το συκεκριμενο mobo του ρχεται κουτι.

Δημοσ.

Τ οσκεφτηκα αλλα δε παιζει να μην εχει γινει κατι σωστα.Μονο επεξεργαστη και μνημες εχω συνδεδεμενα.

Δημοσ.

Xμ, παίζει να ξέχασες την τροφοδοσία της cpu;

(χαζό, αλλά συμβαίνει συχνά).

Έχεις άλλα parts εύκαιρα να συνδέσεις ώστε να αρχίσεις να αποκλείεις πιθανούς "ενόχους";

Δημοσ.

τσεκαρε τροφοδοσια και μονωση μητρικης στο κουτι. αν δεν εχει βιδωσει σωστα δεν προκειται να ανοιξει.. και βλεπουμε!

Δημοσ.

Είδα οτι η μητρική σου έχει και μία εξτρά τροφοδοσία πέρα απο αυτή του επεξεργαστή και του κεντρικού.Πάνω απο το slot της κάρτας γραφικών είναι.Τσέκαρε το και πές...αν δεν ανάβει ουτε έτσι ετοιμάσου να την πάς πίσω για άλλαγή...δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία μητρική που δεν δουλεύει απο το κουτί της. :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...