Arioch79 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 LOL, με κατάλαβες! I'll take you up on that beer offer! Πάντως αν τελικά φύγω από την εταιρεία θα γυρίσω σίγουρα στον ερασιτεχνικό υποτιτλισμό. Σίγουρα House πάλι. Επί του παρόντος δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω.
o_magazatoras Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Είσαι απ' τους λίγους ευτυχισμένους που "κάνανε τη μαλακία τους άθλημα και πάνε για πρωτάθλημα" ανθρώπους,οπότε αν και σε περιμένω στη γωνία για τους υπότιτλους που μας χάριζες,εν τούτοις απεύχομαι την καταβαράθρωση του εργασιακού σου καθεστώτος. Υ.Γ.Δεν κάνω πλάκα για τις μπύρες...
Critter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Όπως ανέφερα παραπάνω, προσλήψεις δεν γίνονται, συνεπώς δεν υπάρχουν απολύσεις. Αυτο ακομα δεν το εχω καταλάβει. Δεν κανει η εταιρια προσληψεις...οκ το δεχομαι. Κοβουν αποδειξη παροχης υπηρεσιων οι υποτιτλιστές?Αν όχι, τους κοβει η εταιρια αποδειξη δαπανης με 3,6% χαρτόσημο? (αυτο βεβαια ειναι για μικροποσα). Αν οχι μιλαμε για μαυρο χρημα. Επίσης, φίλε Critter, ναι, σαφώς και έγινε λάθος διαχείρηση, όμως, όπως αναφέρεσαι κι εσύ σε "κλασική ελληνική επιχείρηση" θα μπορούσα να αναφερθώ κι εγώ σε "κλασικό Έλληνα" που με το επιχείρημα "έχω ένα μικρό ψώνιο με το management" γενικοποιεί και βγάζει συμπεράσματα χωρίς στην πραγματικότητα να έχει ιδέα για το αντικείμενο, γενικά και ειδικά Κανεις πολυ μεγαλο λαθος οτι δεν εχω σχεση με το αντικειμενο ΓΕΝΙΚΑ. Με τη διοικηση επιχειρησεων ασχολουμαι σε ενα μεγαλο κομματι (και λογω σπουδων) στην επιχειρηση που εργαζομαι και μαλιστα την τρεχουσα στιγμη τρεχουμε να καλυψουμε ακριβως τα ιδια πραγματα που τρεχει να καλυψει και η δικια σας επιχειρηση (και φυσικα τους έχω σφαξει με το βαμβακι στους χαρακτηρισμους και ιδιαιτερα τους διευθυντες μου....και αυτο φυσικα το κανω απο αγαπη σε αυτους που μου δινουν ψωμι να φαω). Επομενως δεν βγαζω καθολου αυθαιρετα συμπερασματα καθως η ΔΕ έχει ορισμενους καθολικους κανονες ασχετα με το τι επιχειρηση είναι η καθε μια. Δεν ξυπνησα λοιπον ενα πρωι με ενα ψωνιο... ΕΙΔΙΚΑ για τη συγκεκριμενη επιχειρηση δεν εχω σχεση αλλα 2 πραγματα μου ειπες και δεν μου χρειαζονται περισσοτερα. Θα σου πω σε 5 γραμμες το ποσο ευκολο ειναι να καταλαβεις και συ που δουλευεις. Οι παραγωγικοι συντελεστες που χρησιμοποιει μια επιχειρηση ειναι Το κεφαλαιο, η εργασια (ανθρωπινο δυνομικο) και η γη (φυσικοι ποροι-εγκαταστασεις). Οταν το κεφαλαιο ειναι ανυπαρκτο (απληρωτοι υπαλληλοι) και η εργασια προφανως υποαποδιδει καθως δεν υπαρχει περιπτωση κακοπληρωμενοι υπαλληλοι να εργαζονται οσο οι καλοπληρωμενοι (δεν χρειαζεται και πολυ λογικη αυτο...επομενως εχουμε υποπαραγωγικοτητα), τι άλλο να μου πεις? Αντε, πες μου και για τους φυσικους πορους, εγκαταστασεις (πχ αν ειναι ιδιοκτητες κτλ) για να το αποτελειωσουμε το θέμα. Σκέψου το λιγο...δεν χρειαζεται ουτε καν να το έχεις σπουδασει. Και μην ανυσηχεις, δεν θιγομαι...άλλωστε εχω συνηθίσει να μιλάω με κοσμο που σκεφτεται όπως οι περισσοτεροι ελληνες επιχειρηματιες... Εγώ προσωπικά δεν έχω ιδέα από management, αλλά από τα λίγα που έχω μάθει όλο αυτό τον καιρό, τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από όσο νομίζουμε οι περισσότεροι. Π.χ. όταν κάνεις έναν οικονομικό σχεδιασμό και έρχεται το ΙΚΑ και σου λέει ξαφνικά ότι θέλει προκαταβολικά τις εισφορές για έναν ολόκληρο χρόνο, χωρίς φυσικά να ξέρει αν οι νυν υπάλληλοι της εταιρείας θα συνεχίσουν να είναι στην εταιρεία τον επόμενο χρόνο και όταν τους αναφέρεις αυτό το απλό και πασιφανές γεγονός σου λένε "δώσ'τα τώρα εσύ και αν φύγουν οι υπάλληλοι θα τα βρούμε μετά", τότε τράβα βγάλε άκρη. Ρε συ, δεν μπορω να διαβαζω τέτοια πράγματα. Οι επιχειρησεις όπως ειπα και πριν πρεπει να έχουν αποθεματικά για εκτακτες καταστασεις. Δεν μπορει οι τραπεζικοι λογαριασμοι να ειναι με βαση το τι είναι λογικο. Αυτο ειναι το μεγιστο λαθος των επιχειρηματιων. Σκέψου τη ζωη ρε παιδι μου. Γιατι οι ανθρωποι προσπαθουν να εχουν λεφτα στην τράπεζα? Εκτος των άλλων για τη κακή στιγμη, για ιατρικους λόγους κτλ.Ε!αυτο πρεπει να κανει και η επιχειρηση. Δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις gtp, είναι και το περιβάλλον στο οποίο πασχίζουν να αναπτυχθούν. Οι πολιτικοί από τη μία λένε ότι ψάχνουν να βρουν τρόπο να ανεβάσουν την ανάπτυξη και από την άλλη την καταπνίγουν προσπαθώντας να καλύψουν το έλλειμμα από τις ιδιωτικές επιχειρήσεις αντί να κοιτάξουν να εξυγιάνουν το δημόσιο.Σε κάθε επιχείρηση υπάρχουν καίρια πόστα. Στον αναπτυξιακό τομέα προφανώς τα πάμε μια χαρά αφού ξεκινήσαμε με δύο πελάτες και τώρα έχουμε δέκα. Καλα δεν ξερω αν ειστε Α.Ε, πάντως οι Α.Ε έχουν παρει ενα σωρο επιδοτησεις και έχουν γινει ενα σωρό ρυθμισεις για να φοροαποφευγουν (οχι για να φοροδιαφευγουν...εχει διαφορα)..Επομενως οι ΑΕεπιχειρηματιες δεν θα πρεπει να εχουν και πολλα παραπονα. Εκει που δουλευω εγω εχουν παρει 2 επιδοτησεις και μαλιστα η μια ηταν 150.000 οπου αγορασαν εξ ολοκληρου το μηχανογραφικο εξοπλισμο. Για το λογιστήριο, άστα να πάνε. Πάντως, πληροφοριακά, δεν έμειναν ατιμώρητοι οι υπεύθυνοι λογιστές.Ελπίζω να μην ακούγομαι επιθετικός, γιατί δεν το θέλω. Απλά συνεχίζω την κουβέντα που ξεκίνησες. Αν σε έθιξα ζητώ συγγνώμη, αλλά σκοπός μου ήταν να αναφερθώ σε ένα γενικό φαινόμενο και όχι να επιτεθώ σε εσένα. Θα με ενδιεφερε να μαθω τον τροπο που τιμωρηθηκαν αν τον ξερεις (για στατιστικους λογους πες). Και οπως ειπα δεν με εθιξες...με το brainstorming καταλαβαινουμε διαφορα εκατερωθεν. Sorry για τόνους και ορθογραφια....γραφω σχεδον greeklish γιατι βιαζομαι
Arioch79 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Ε ρε μάστορα, τότε εσύ το κατέχεις, τι μου λες για "ψώνιο με το management". Τεσπά, όπως τόνισα, απλά πιάστηκα από κάποια σημεία του post σου για να αναφέρω έναν γενικότερο προβληματισμό. Επειδή εγώ δεν το κατέχω και πολλά από αυτά που ακούω μου ακούγονται κινέζικα, θα σου πω το εξής και ελπίζω να σε διαφωτίσω. Η εταιρεία είναι μονοπρόσωπη ΕΠΕ. Αυτό με το αποθεματικό που λες είναι πολύ σωστό. Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία για να μπει στον χώρο και να διεκδικήσει μερίδιο της αγοράς έκανε μία τεράστια επένδυση (δεν μπορώ να σου πω νούμερο, sorry, αλλά ήταν τεράστιο ποσό για έναν ιδιώτη ο οποίος δεν έχει το οικονομικό background του Βαρδινογιάννη ή τις πλάτες ενός μεγάλου οργανισμού). Η εταιρεία επίσης είναι νέα, ιδρύθηκε το 2007, οπότε αυτό αποτελεί περαιτέρω πρόβλημα στο ζήτημα του αποθεματικού που έθιξες. Η εικόνα που μου έχει δημιουργηθεί εμένα είναι ότι είτε θα γινόταν αυτή η επένδυση (με το ανάλογο ρίσκο) είτε πολύ απλά δεν θα υπήρχε εταιρεία. Και στην περίπτωσή μας, ναι, η κρίση μάς πήδηξε κανονικά, το λέω και το φωνάζω. Ξέρω ότι πολλοί τη χρησιμοποιούν ως δικαιολογία, αλλά έχω συγκεκριμένα παραδείγματα που όμως δεν μπορώ να σου πω δημόσια. Οι λογιστές που έκαναν τις πατάτες δεν ήταν υπάλληλοι της εταιρείας. Δεν ξέρω υπό ποιο καθεστώς συνεργάζονταν μαζί μας. Απλά διεκόπη η συνεργασίας μας μαζί τους. Το αν ήταν εφικτό να λειτουργήσει/επιβιώσει/αναπτυχθεί η εταιρεία με λιγότερες επενδύσεις και κατ' επέκταση μικρότερο ρίσκο, δεν γνωρίζω να στο πω με βεβαιότητα. Όπως σου είπα, έχω ακόμη βαθιά μεσάνυχτα από όλα αυτά. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν ξεπεραστεί το πρόβλημα ρευστότητας (πράγμα που όπως φαίνεται θα γίνει εντός του μηνός), μάλλον θα δικαιωθεί για τις αποφάσεις της η Διεύθυνση. Και όπως είπαμε, έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Αν μπουν τα 5 χιλιαρικάκια στον λογαριασμό μου θα κάνω κωλοτούμπες και θα τα ξεχάσω όλα. Πες με μαλάκα, έτσι είναι, προσωπικά ποτέ δεν έχω ισχυριστεί ότι είμαι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Όλοι μιλάμε για τη μάζα διαχωρίζοντας τον εαυτό μας από αυτή. Αν λοιπόν δεν είναι κανείς στη μάζα, τότε τι σκατά μάζα είναι (άσχετο). Και τώρα ας παίξουμε street fighter 4.
Critter Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Αυτό με το αποθεματικό που λες είναι πολύ σωστό. Η αλήθεια είναι ότι η εταιρεία για να μπει στον χώρο και να διεκδικήσει μερίδιο της αγοράς έκανε μία τεράστια επένδυση (δεν μπορώ να σου πω νούμερο, sorry, αλλά ήταν τεράστιο ποσό για έναν ιδιώτη ο οποίος δεν έχει το οικονομικό background του Βαρδινογιάννη ή τις πλάτες ενός μεγάλου οργανισμού).Η εταιρεία επίσης είναι νέα, ιδρύθηκε το 2007, οπότε αυτό αποτελεί περαιτέρω πρόβλημα στο ζήτημα του αποθεματικού που έθιξες. Κοίτα, εδω ωφείλω να ομολογήσω οτι αν έγινε τεραστια επένδυση λιγο πριν την κριση, ουσιαστικα δλδ με την ιδρυση της επιχείρησης τοτε αλλάζουν καπως τα πράγματα υπο την έννοια οτι οι επενδυσεις έχουν κινδυνους οι οποιοι είναι ευθέως ανάλογοι των αποδόσεων (οσο πιο μεγαλη η προσδωκομενη αποδοση, τοσο πιο μεγάλος και ο κίνδυνος) και δεδομένου οτι προφανως δεν μπορουσαν να προβλέψουν την κρίση, μπορω ως ένα βαθμό να τους δικαιολογήσω. Απο εκει και περα ειναι όντως πολλα πραγματα που δεν ξερω (αν πχ έχουν παρει δανεια και σε τι ποσοστό συγκριτικα με τα ιδια κεφάλαια του ιδιοκτητη, τα κριτηρια επιλογής της συγκεκριμένης επένδυσης, το χρονοδιαγραμμα αποσβεσης κτλ κτλ) οποτε δεν μπορω να συνεχισω την κριτικη μου την οποια παντα βασιζω στα δεδομενα και οχι σε υποθέσεις (εκτος να κατι προκύπτει κατάφωρα). Ισως το μονο που θα μπορούσα να πω ειναι οτι έστω και απο την αρχή μια μικρη καβάντζα θα επρεπε να την έχουν (ίσως και να την είχαν και επειδή ήταν μικρή να μην εφτασε)... Οι λογιστές που έκαναν τις πατάτες δεν ήταν υπάλληλοι της εταιρείας. Δεν ξέρω υπό ποιο καθεστώς συνεργάζονταν μαζί μας. Απλά διεκόπη η συνεργασίας μας μαζί τους. Χμμμ..Πολλες εταιρίες έχουν καταφύγει σε εξωτερικούς συνεργατες για το λογιστηριο για οικονομικους λόγους. Προσωπικα θεωρω το συγκεκριμένο τμημα ιδιαίτερα νευραλγικο για να μην υπάρχει κάποιος μόνιμος. Πάντως βλεπω οτι η εταιρια βασιζεται ως επι το πλειστον στους εξωτερικους συνεργατες κατι που σημαίνει οτι προσπαθει να αποφύγει τα ασφαλιστικά εξοδα...Αυτό βεβαια ριχνει την ταχύτητα και την αποδοση εργασιας. Οταν κερδιζεις κατι, χανεις κατι αλλο . Το θεμα ειναι να κερδιζεις περισσοτερο απ'οσο εχασες (οποτε πρεπει να μπορεις να το εκτιμησεις κιολας). Και όπως είπαμε, έχουμε μνήμη χρυσόψαρου. Αν μπουν τα 5 χιλιαρικάκια στον λογαριασμό μου θα κάνω κωλοτούμπες και θα τα ξεχάσω όλα. Πες με μαλάκα, έτσι είναι, προσωπικά ποτέ δεν έχω ισχυριστεί ότι είμαι διαφορετικός από όλους τους άλλους. Όλοι μιλάμε για τη μάζα διαχωρίζοντας τον εαυτό μας από αυτή. Αν λοιπόν δεν είναι κανείς στη μάζα, τότε τι σκατά μάζα είναι (άσχετο). Και τώρα ας παίξουμε street fighter 4. Μωρε ας μπουνε τα 5000 χιλιαρικα και κανε κωλοτουμπες...καλα θα κανεις...Απλα πρεπει να ανησυχεις οσο αυξανεται το ποσό γιατι σκεψου οτι για να ξοφλησουν σε ολους οσους χρωστάνε θα πρεπει να αποκτησουν ξαφνικα εσοδα ίσα με τα έξοδα των 2-3-4-5 μηνών. Δεν βλεπω πως μπορει να γινει αυτο άμεσα με την αγορα να κακοπληρώνει τοσο πολυ και με τις επιταγές να σκάνε η μία μετα την άλλη..Μακαρι πάντως...
arkoudos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Χμ, αν ήξερα πως το θέμα θα έφτανε στις 4 σελίδες, μπορεί να μην το άνοιγα. Δεν θα κάτσω να αναλύσω γιατί η επιχείρηση έπεσε έξω στους προγραμματισμούς της, αυτό είναι θέμα πλάνου όπως είπε ένας φίλος και εγώ δεν ξέρω απ' αυτά. Αυτό που διαπίστωσα όμως με κάποια mail που έλαβα, είναι πως δυστυχώς σ' αυτόν το χώρο υπάρχουν εταιρείες που μεταφράζουν για κανάλια κολοσσούς και οι οποίες είναι εντελώς αφερέγγυες. Αυτό με στεναχωρεί. Ουσιαστικά συμβάσεις δεν υπάρχουν με τις εταιρείες αυτές. Στη μία που δουλεύω τώρα τα λεφτά είναι μαύρα ενώ όταν πέρασα από τη Nova ένα φεγγάρι, ενημερώθηκα πως θα πρέπει να κόβω απόδειξη παροχής υπηρεσιών και αφού η πρωινή μου δουλειά κάνει το εκκαθαριστικό μου να εκτοξεύεται στα ύψη, προτίμησα να μην το φουσκώσω κι άλλο για να δώσω ευκαιρία στην κυβέρνηση να αγοράσει κι άλλα Βατοπαίδια. Αυτά για ένα φίλο που ρώτησε. Αυτό που λέει ο Κώστας, ότι πλέον ίσως και να "φοβάται" να φύγει αφού οι οφειλές είναι πολλές, με οδήγησε πάνω κάτω κι εμένα στο ποστ που άνοιξα. Φοβάμαι δηλαδή πως ίσως "ξεχαστώ" στις πληρωμές, αφού δεν συνεργάζομαι πια με την εταιρεία. Βέβαια, το παραθυράκι επανασύνδεσης είχε μείνει ανοιχτό και από μέρους τους και από μέρους μου (άσχετα αν πλέον δεν προλαβαίνω ούτε να ξυθώ, οπότε Κώστα το πιο πιθανό είναι να σας κρεμάσω... ξανά) αλλά όσο να 'ναι, με μια κοπέλα που είχα κρατήσει επαφή από 'δω Θεσσαλονίκη και ξέρω πως τελικά δεν την κρατήσατε, μου είπε πως έχει εξοφληθεί το ποσό που της χρωστάγατε (δεν ήταν μεγάλο όσο το δικό μου αλλά και πάλι, καταλαβαίνεις το άγχος). Προσωπικά εύχομαι η εταιρεία να βγει από το τέλμα, γιατί όπως είπα και στην αρχή του πρώτου ποστ, μου έκανε εντύπωση και μου άρεσε ο τρόπος που με πλησίασαν και ο τρόπος με τον οποίο μιλήσαμε στη συνέντευξη. Φυσικά, ελπίζω να βγει για να πάρω και τα λεφτά μου (μην κρυβόμαστε και από το δάκτυλό μας). Απλά θέλω να σκεφτείτε κάτι. Είσαι υποτιτλιστής, μένεις μόνος, έχεις νοίκια-μίκια-λογαριασμούς κλπ κλπ... βρίσκεις εταιρεια να δουλέψεις, να παίρνεις ρε παιδί μου 500-600 ευρώ το μήνα για τα βασικά. Κάθεσαι στη συγκεκριμένη εταιρεία 3-4 μήνες απλήρωτος; Αν ισχύει αυτό που λες, πως υπάρχουν άτομα 4-5 μήνες απλήρωτα που συνεχίζουν και μεταφράζουν, τότε ναι, είναι ήρωες και τους χρωστάτε πολλά. ΜΦΧ Βαγγέλης
Arioch79 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 @Critter Όλα αυτά που λες είναι απολύτως σωστά. Κι εγώ έχω ακριβώς τις ίδιες απορίες, αλλά δεν νομίζω να μάθω ποτέ κατά πόσο θα μπορούσαν να έχουν ληφθεί κάποια προληπτικά μέτρα ώστε να μην βρεθούμε σήμερα στη σημερινή κατάσταση. Ό,τι έγινε έγινε πλέον, οπότε με υποθέσεις δεν βγαίνει άκρη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όπως είπες κι εσύ, θα έπρεπε να είχε δοθεί πολύ μεγαλύτερη προσοχή στο λογιστήριο. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Πάντως, η Διεύθυνση αναγνώρισε το πρόβλημα, παραδέχτηκε το λάθος της και επιτέλους το ανέθεσε σε λογιστή με @@. @Βαγγέλη Χαίρομαι που με καταλαβαίνεις. Όσον αφορά στις οφειλές, είμαι σίγουρος ότι θα τακτοποιηθείς, αλλά θα σε συμβουλέψω να πιέσεις κι εσύ καταστάσεις. Όσον αφορά στους υποτιτλιστές, προφανώς αυτοί που παραμένουν (με εξαίρεση κάνα δύο που έχουν πιο στενή σχέση με την εταιρεία και έχουν κι αυτοί την πίστη ότι θα ανακάμψουμε), δεν βασίζονται αποκλειστικά στη συνεργασία μας. Είναι οι λεγόμενοι part timers. Από εμάς έχουν εισόδημα της τάξεως των 100 - 200 ευρώ τον μήνα, ένα απλό βοήθημα δηλαδή και όχι βασικό εισόδημα, συνεπώς θεωρούν ότι αξίζει να κάνουν την υπομονή αφού δεν χάνουν σοβαρά λεφτά (υποθέτω).
DrLo Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Από τη μικρή μου εργασιακή εμπειρία έχω βγάλει μεταξύ άλλων δύο συμπεράσματα : 1. Όταν μια εταιρεία δε μπορεί να πληρώσει προσωπικό είναι καταδικασμένη 2. Μια εταιρεία που χρωστά δε θα δώσει χρήματα σε όποιον έχει φύγει και δεν έχει κάποιο λόγο να το κάνει
Arioch79 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 That remains to be seen... Ειλικρινά, δεν μπορώ να κάνω προβλέψεις τώρα, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με τα τελευταία στοιχεία είμαι αρκετά αισιόδοξος. Όπως και να έχει, Κυριακή κοντή γιορτή...
arkoudos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Τελικά όντως Κυριακή κοντή γιορτή αλλά όχι για όλους. Η εταιρία άνοιξε μέχρι και την ιστοσελίδα της, μεταφράσεις απ' ότι βλέπω συνεχίζουν να γίνονται αλλά εγώ τα λεφτά μου δεν τα πήρα. Θέλω να μου πείτε αν αισθάνομαι καλά που αισθάνομαι ΜΑΛΑΚΑΣ ή αν θα πρέπει να αισθάνομαι δις ΜΑΛΑΚΑΣ.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Από όσο γνωρίζω (μια που δούλεψα κι εγώ στη συγκεκριμένη εταιρία για 1-2 μήνες περίπου), γίνονται αυτόν τον καιρό προσπάθειες για πλήρη ανασυγκρότηση. Ούτε εγώ έχω πληρωθεί, αλλά θεωρώ πολύ καλό νέο το ότι άνοιξε η ιστοσελίδα και το ότι συνεχίζουν να γίνονται δουλειές. Σημαίνει πως υπάρχει ελπίδα. Η άλλη περίπτωση, θα ήταν να έκλεινε η εταιρία.
tzizzz Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 δουλέψτε τζάμπα, κάνει καλό.. στην τσέπη άλλων... :/
kage Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Χμ, αν ήξερα πως το θέμα θα έφτανε στις 4 σελίδες, μπορεί να μην το άνοιγα. Τελικά όντως Κυριακή κοντή γιορτή αλλά όχι για όλους. Η εταιρία άνοιξε μέχρι και την ιστοσελίδα της, μεταφράσεις απ' ότι βλέπω συνεχίζουν να γίνονται αλλά εγώ τα λεφτά μου δεν τα πήρα. Θέλω να μου πείτε αν αισθάνομαι καλά που αισθάνομαι ΜΑΛΑΚΑΣ ή αν θα πρέπει να αισθάνομαι δις ΜΑΛΑΚΑΣ. υποκρισια το 1ο quote αλλα οκ τετοια ποστ πρεπει να διαβαζουν οι νεολαιοι για να μην δουλευουν με μαυρα κ να ξερουν τι χανουν αυτοι κ τι κερδιζουν οι ιδιοκτητες...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δεν είπε κανείς ότι τα λεφτά ήταν μαύρα. Δεν ήταν.
arkoudos Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Συγγνώμη, ποια λεφτά; Αυτά που ΔΕΝ πήραμε; Γιατί εγώ μόνο μια πληρωμή στην αρχή πήρα και μετά το χάος... Προς kage: Είπα να το παίξω καλός και να το πάω λάου-λάου Αλλά δυστυχώς αύριο θα προχωρήσω σε καταγγελία και ό,τι ήθελε προκύψει. Προς tzizzzz: Ετσι ακριβώς είναι... Manuel είσαι επαγγελματίας μεταφραστής; Ή απλά απάντησες σε αγγελία εδώ μέσα πιο πολύ για χόμπι; Έχει διαφορά να το κάνεις αυτό και να περιμένεις να πληρωθείς για να πληρώσεις κι εσύ το νοίκι σου και να το κάνεις απλά για συμπλήρωμα. Από καθαρή περιέργεια ρωτάω, αν δε θες, δεν απαντάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.