zack_3367 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 -------------------------------------------------------------------------------- Πηρα τον WD MyBook 1 TB και οταν ειναι συνδεμενος πανω στον υπολογιστη τοτε αυτος δεν μπορει να εκινησει αλλα σταματαει εκει που κανει αναγνωριση των συνδεμενων συσκευων και δεν συνεχιζει με τιποτα. Αναγκαζομαι να αποσυνδεω τον εξωτερικο δισκο και να κανω επανεκινηση.Εχω XP SP2. Οταν τον συνδεω αφου ο υπολογιστης δουλευει τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Μηπως ξερει κανεις τι φταιει
alex89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 -------------------------------------------------------------------------------- Πηρα τον WD MyBook 1 TB και οταν ειναι συνδεμενος πανω στον υπολογιστη τοτε αυτος δεν μπορει να εκινησει αλλα σταματαει εκει που κανει αναγνωριση των συνδεμενων συσκευων και δεν συνεχιζει με τιποτα. Αναγκαζομαι να αποσυνδεω τον εξωτερικο δισκο και να κανω επανεκινηση.Εχω XP SP2. Οταν τον συνδεω αφου ο υπολογιστης δουλευει τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Μηπως ξερει κανεις τι φταιει Μπες στο bios και εκεί που λέει boot priority μάλλον το έχεις βάλει να κάνει από usb συσκευή. Βάλε το να κάνει boot από το cd/dvd.
nikos21aek Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μπες στο ΒΙOS της μητρικής σου,πήγαινε boot properties και βάλε πρώτη επιλογή τον εσωτερικό σου σκληρό ώστε να εκκινεί από εκεί ο υπολογιστής.Λογικά θα είναι πρώτη επιλογή ο εξωτερικός και αφού τον βρίσκει προσπαθεί να εκκινήσει από εκεί...
zack_3367 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν ειναι αυτο.Το δοκιμασα και εβαλα πρωτο τον εσωτερικο σκληρο και αργοτερα σε δευτερη προσπαθεια το οδηγο cd-dvd και δεν δουλεψε.Μηπως καμια αλλη ιδεα ;
alex89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Νομίζω πως αν διαβάσεις καλά το manual της μητρικής θα βρεις κάποια λύση. Κάτι άλλο που μου άρχεται στο μυαλό είναι bios update. Όμως νομίζω πως έχει να κάνει με κάποια ρύθμιση στο bios. Εκτός από το να διαλέξεις από το που θα κάνει boot έχει επιλογή για να κάνεις disable τις usb συσκευές που συνδέεις, για να μην πηγαίνει το pc σε εξωτερικές συσκευές usb. Σε intel μητρική που έχω, κάνω παρόμοιες ρυθμίσεις και για να μην κολλάει όταν πάει να μπει στα win σε συσκευές που έχω με usb, αλλά και για να βγαίνει από τα win όταν έχω συνδεδεμένη συσκευή usb. Σε εμένα αν μπω στα win χωρίς να έχω usb συσκευή συνδεδεμένη (σκληρό δίσκο, ή usb memory) και βάλω usb συσκευή όσο είμαι στα win και πάω να βγω δεν κάνει shut down το pc αν δε βγάλω την usb συσκευή. Όλα αυτά τα διόρθωσα από το bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.