Artline111 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ρε σεις ποιος σασ ειπε οτι ειμαι γενους θυληκου??? και ναι ειμαι ο ΚΩΣΤΑΣ 15 ΕΤΩΝ..!! ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ το αγορι τησ ζωησ μου και τον αγαπω... και παρακαλω δωστε σημασια στο θεμα μου..κανα καλο μηνυματακι πειτε!!!!!
freedubus Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 "Όλοι με λέν ανώμαλο μα εμένα δε με νοιάζη εγώ εσένα αγαπώ εσένανε Θανάση" "Η φυσικος ή χημικος δεν ξερω τι θα γύνω πάντως τώρα εσένανε σε σκέφτομαι και..χμ, κλαίω"
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ενταξει ρε σεις, παιζει να μπαινουνε δυο τρια ατομα με τον ιδιολογαριασμο... η αλλιως.... ...ή δύο τρεις "λογαριασμοί" στο ίδιο άτομο...
Αδμιν Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ρε σεις ποιος σασ ειπε οτι ειμαι γενους θυληκου???και ναι ειμαι ο ΚΩΣΤΑΣ 15 ΕΤΩΝ..!! ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ το αγορι τησ ζωησ μου και τον αγαπω... και παρακαλω δωστε σημασια στο θεμα μου..κανα καλο μηνυματακι πειτε!!!!! Δεν ξερω τι ειναι πιο τραγικο, το οτι βρηκες το αγορι της ζωης σου στα 15 (εμφαση στο 15, οχι στο αγορι) ´η οτι θελεις να σου γραψουμε σαχλομηνυματα (ειμεθα σοβαρο τεχνολογικο σαητ, οχι το σχεσεις.γρ)
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Τώρα που ανθίζουν οι μελιτζάνες τα @@%#%$ μου στον #$%# σου κουνιούνται σαν καμπάνες.. Ταμάμ..
arxaggelos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Το thread είναι απλά επικό και απαιτώ να γίνει άμεσα sticky. Τελος! @Thresh, ούτε εγώ είμαι άτριχος
gf030 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Παρακαλω να μεινουμε επι του θεματος... "Θελω πολυ Χρησταρα μου στην αγκαλια σου να'μαι το βραδυ δεν αντεχεται μακρυα σου να κοιμαμαι."
Pablo_Hasan Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Σε είδα στο ποδήλατο και ήσουν όλο τρέλα, μα ξαφνικά κατάλαβα πως έλειπε η σέλλα. Μωρό μου είσαι όργιο, σαν τον Άγιο Γεώργιο. in before the lock...
teo64x Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ο Χρήστος πόσων χρονών είναι; Για να ξέρουμε πού στηρίζεται αυτή η σχέση και τι ύφος πρέπει να έχουν τα μηνύματα.
Artline111 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 τεσπα οκ guys θανκ κιου για τα ποιιματακια σας... οκ μοδερατορες μπορειτε να κλειδωσετε το θρεντ αυτο...!!! cya boys!!! ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:44 ---------- Ο Χρήστος πόσων χρονών είναι; Για να ξέρουμε πού στηρίζεται αυτή η σχέση και τι ύφος πρέπει να έχουν τα μηνύματα. o xrhstos moy einai 17...!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.