Artline111 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Γειά σε όλους σας, Όπως όλοι έχετε τον σύντροφό σας ετσι κι εγώ βρήκε επιτέλουσ τον άντρα της Ζωής μου ..! Μόνο που αυτην την στιγμή βρισκεται πολύ μακριά μου και τον σκεφτομαι συνέχεια..! θα ήθελα να του στειλνω ερωτικά μηνυματα για να τον κανω χαρούμενο..! και σαφώσ τηα ηθελα και μερικα δικά σας!!! Μηνύματα Αγάπης και Ποιηματάκια...! παρτε και ενα απο μενα.... "Σ' αγαπώ-δεν μπορώ τίποτ' άλλο να πω πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο!":-D:-D Η σκέψη μου απόψε θα σε πάρει από το χέρι και θα σε ταξιδέψει στα πιο όμορφα όνειρα και θα σε αφήσει εκεί μέχρι να γίνουν αληθινά. Καληνύχτα. Το πρώτο δεν ειναι δικο μου οπωσ καταλαβατε... αλλα το δευτερο ειναι για σενα ΧΡΗΣΤΟ...."σαγαπω":lol::lol: Δεν Σας Ζηταω να κανετε τιποτα δυσκολο ... και δεν σας το απαιτω!!!
freedubus Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 "Εάν αισθανθείς έναν πόνο στο στήθος σου σε 2-3 λεπτά μην τρομάξεις, είμαι εγώ που σκαλίζω για να βρω μια θέση στην καρδιά σου. Αλλά αν είναι χαμηλότερα ο πόνος, μάλλον σου σκάει κόψιμο, πήγαινε τουαλέτα γιατί θα χεστείς.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Για σας ονομάζομαι Κώστας [...] EΛΕΟΣ Ρε παιδια Λυκειο παω, τον νοεμρβιο γινομαι 15 ....[...] Γειά σε όλους σας, Όπως όλοι έχετε τον σύντροφό σας ετσι κι εγώ βρήκε επιτέλουσ τον άντρα της Ζωής μου ..![...] Κώστα, άνευ παρεξήγησης, μήπως είναι λίγο νωρίς για να βρεις τον άντρα της ζωής σου;
Tilemaxx Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Κώστα, άνευ παρεξήγησης, μήπως είναι λίγο νωρίς για να βρεις τον άντρα της ζωής σου; Χαχαχα επικό.
teo64x Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μπράβο κύριε σούπερ μοντ. Τώρα διαβάζω το ποστ του τόπικ στάρτερ και ανακαλύπτω νέα νοηματικά στρώματα.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Κώστα, άνευ παρεξήγησης, μήπως είναι λίγο νωρίς για να βρεις τον άντρα της ζωής σου; χαχαχα. και το ονομα αυτου Χρηστος!
qangel Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Κώστα, άνευ παρεξήγησης, μήπως είναι λίγο νωρίς για να βρεις τον άντρα της ζωής σου; :lol::lol::lol:
Krokodilos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μπράβο κύριε σούπερ μοντ. Τώρα διαβάζω το ποστ του τόπικ στάρτερ και ανακαλύπτω νέα νοηματικά στρώματα. πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ήμουν και εγώ εδώ! ΤΕΛΟΣ (δεν είμαι άτριχος) Paredwse, RESPECT
gf030 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Ενταξει ρε σεις, παιζει να μπαινουνε δυο τρια ατομα με τον ιδιο λογαριασμο... η αλλιως....
Αδμιν Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Το avatar ειναι και καλα για καλυψη; (Πηρα full html copy)
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Γειά σε όλους σας, Όπως όλοι έχετε τον σύντροφό σας ετσι κι εγώ βρήκε επιτέλουσ τον άντρα της Ζωής μου ..! Μόνο που αυτην την στιγμή βρισκεται πολύ μακριά μου και τον σκεφτομαι συνέχεια..! θα ήθελα να του στειλνω ερωτικά μηνυματα για να τον κανω χαρούμενο..! και σαφώσ τηα ηθελα και μερικα δικά σας!!! Μηνύματα Αγάπης και Ποιηματάκια...! παρτε και ενα απο μενα.... "Σ' αγαπώ-δεν μπορώ τίποτ' άλλο να πω πιο βαθύ, πιο απλό, πιο μεγάλο!":-D:-D Η σκέψη μου απόψε θα σε πάρει από το χέρι και θα σε ταξιδέψει στα πιο όμορφα όνειρα και θα σε αφήσει εκεί μέχρι να γίνουν αληθινά. Καληνύχτα. Το πρώτο δεν ειναι δικο μου οπωσ καταλαβατε... αλλα το δευτερο ειναι για σενα ΧΡΗΣΤΟ...."σαγαπω":lol::lol: Δεν Σας Ζηταω να κανετε τιποτα δυσκολο ... και δεν σας το απαιτω!!! Κάνω μία έρευνα τώρα τελευταία . Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι υπολογιστή και τι λειτουργικό του δουλεύεις ? Windows , MAC η Linux ?
gf030 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Κάνω μία έρευνα τώρα τελευταία . Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι υπολογιστή και τι λειτουργικό του δουλεύεις ? Windows , MAC η Linux ? Κακε... (10 χαρακτηρες)
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Κάνω μία έρευνα τώρα τελευταία . Μήπως θα μπορούσες να μου πεις τι υπολογιστή και τι λειτουργικό του δουλεύεις ? Windows , MAC η Linux ? /respect
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.