Προς το περιεχόμενο

Η γνώμη σας για επιλογή σχολής

joskem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας! Είμαι μεταξύ των σχολών:

1) διδακτικής τεχνολογίας και ψηφιακών συστημάτων πειραια

2) πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών αθήνας

3) πληροφορικής και τηλεματικής χαροκοπείου

Με ενδιαφέρει το αντικείμενο των τηλεπικοινωνιών και των τηλε-υπηρεσιών. Ωστόσο, θα προτιμούσα μια σχολή που να μου δίνει και άλλες διεξόδους μήπως στην πορεία βρω κάτι διαφορετικό. Ποια η γνώμη σας σχετικά με την ευκολία των σχολών αυτών, την επαγγελματική αποκατάσταση, τα επαγγελματικά δικαιώματα?

Δημοσ.

φιλε μου, να ξερεις πως εκτος απο τους sex pistols η αληθεια ειναι και στα μαθηματικα.

για μενα σπουδασε κατι πιο αφαιρετικο, να δουλεψεις το μυαλο σου, να λυσεις μερικες χιλιαδες παζλ και μετα κανε ενα μαστερ να εξειδικευτεις οπου θες..προσωπικη εκτιμηση βεβαια

απο οσα ειπες,διαλεγω εκπα

Δημοσ.
Χωρίς να ξέρω πολλά για τις σχολές .... το 2

Πληροφορική στη Χαροκόπειο ????

καταρχάς δεν είναι η Χαροκόπειο..

είναι το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο.. και μάλιστα το τμήμα που λέει ο φίλος είναι πάρα πολύ δυνατό κ μάλιστα ολοκαίνουργιο που έχει πολλά καλά το να είναι ένα τμήμα καινούργιο..εγώ θα σου πρότεινα το Χαροκόπειο μόνο κ μόνο γιατί έχει άλλο κλίμα σε σχέση με τις άλλες σχολές, πέρνα μια βόλτα από όλες τις σχολές να δεις...

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο τμήμα στο Χαροκόπειο είναι πράγματι πολύ καινούργιο, με ότι αυτό συνεπάγεται. Απ' όσο ξέρω είναι το μόνο με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Απ' έξω πάντως το Χαροκόπειο θυμίζει λίγο έπαυλη resident evil.

Δημοσ.
Πληροφορική στη Χαροκόπειο ????

Εδώ ρε φίλε στη Σύρο στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων λειτουργούσε μεταπτυχιακό στην "Ομοιοπαθητική"!!!Και λέω λειτουργούσε γιατί,παρά το ότι ήμεθα γνήσια μπανανία,όσο να'ναι ιατρικοί κ.λπ. σύλλογοι αντέδρασαν...:lol:

Δημοσ.

Εγω δεν εχω ιδεα απο τις σχολες αυτες, οποτε δεν μπορω να σε φωτισω! Το μονο ειναι οτι διαφωνω με τον basilis5: το μυαλο σου το ακονιζεις στο 1ο ετος και στο σχολειο (υπο πιεση βεβαια αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα, εγω μιλαω για ευρος γνωσεων). Στο πανεπιστημιο πας για να εξειδικευτεις και να φανεις χρησιμος σε μια συγκεκριμενη θεση εργασιας. Οπως ειπε και το παιδι, 'προσωπικη εκτιμηση' και απο μενα βεβαια!

Δημοσ.
Εδώ ρε φίλε στη Σύρο στο τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων λειτουργούσε μεταπτυχιακό στην "Ομοιοπαθητική"!!!Και λέω λειτουργούσε γιατί,παρά το ότι ήμεθα γνήσια μπανανία,όσο να'ναι ιατρικοί κ.λπ. σύλλογοι αντέδρασαν...:lol:

[offtopic] το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό λειτουργεί κανονικά.

http://www.syros.aegean.gr/metaptyhiakes-spoudes/pms-olistika-enallaktika-therapeutika-systimata---klasiki-omiopathitiki.aspx[/offtopic]

Δημοσ.

Το 3 από ότι είδα δεν ενδεικνυται για ακαδημαϊκή καριέρα. Δλδ, δεν έχει μαθήματα με θεωρητικό υπόβαθρο, αλλά λέει θα βάλει. Χτύπα το 2.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...