Προς το περιεχόμενο

Προϊόντα Φάρμας Κουκάκη?

GiorGhino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς που πουλάνε προϊόντα της Φάρμας κουκάκη (www.koukfarm.gr)?

Δοκίμασα το Γαλα Κακάο απ τα σουπερ Μαρκετ Θανοπουλος και είναι απίστευτο. Μόνο αυτό έχει όμως :-(

Ξερετε κανα αλλο μερος οπου μπορεις να βρεις και τα υπόλοιπα?

Δημοσ.

Εφόσον ειναι στο Κιλκίς δύσκολα να φτάνουν πριόντα αν είσαι Αθήνα μεριά.Ψάξε στα μεγάλα σουπερ μάρκετ, ελληνικά όμως, όπως πχ ΑΒ Βασιλόπουλος κλπ

Δημοσ.

Αθήνα είμαι

Βασιλοπουλο δεν εχω βρει ούτε Βεροπουλο, μονο το Γαλα Κακαο στο Θανοπουλο (και την 0,33 version ουτε καν τη μεγαλη 0,5). Λογικο να χουν τουλαχιστον αυτο παντως αφου το συγκεκριμενο Super Market εξειδικευεται σε πιο ψαγμενα προϊόντα.

Τι άλλα υπάρχουν?

Δημοσ.

GiorGhino η Φαρμα Κουκακη ειναι απο τις πιο καθαρες στην Ελλαδα αν οχι η πιο καθαρη, αν ανεβεις στην Μακεδονια μονο μπορεις να βρεις ολα τα προϊοντα της.

Δημοσ.

Σύμφωνα με το site τους.

"Από το φθινόπωρο του 2001 τα προϊόντα της εταιρείας αντιπροσωπεύονται και διανέμονται στην Αττική από την εταιρεία « Ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ»"

Δημοσ.

Εγώ τα βλέπω τόσο καιρό αλλά επειδή έχω κόψει το σκέτο γάλα λόγω τιμής δε τα έχω δοκιμάσει.Ελπίζω να μην είναι στην ίδια τιμη με τον ολυμπο.

Δημοσ.
Ο ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑΣ ε? ωστε ετσι GiorGhino και καλα γευστικα,αγνα κλπ:P

Είπα να το αφήσω ασχολίαστο αλλά με πρόλαβες :devil:

Δημοσ.

Που το είδες το Γάλα Death Lord? Στον βασιλόπουλο?

Εμένα το Γιαούρτι και το Γάλα με ενδιαφέρει κυρίως. Α και το γαλα κακαο 0,5 γιατι αυτο το 0,33 δε παλευεται απο αποψη ποσότητας/κόστους

Δεν καταλαβα, δεν το πιασα αυτο για το μανδραγορα. τι θελετε να πειτε :rolleyes:

Δημοσ.
Που το είδες το Γάλα Death Lord? Στον βασιλόπουλο?

Εμένα το Γιαούρτι και το Γάλα με ενδιαφέρει κυρίως. Α και το γαλα κακαο 0,5 γιατι αυτο το 0,33 δε παλευεται απο αποψη ποσότητας/κόστους

Δεν καταλαβα, δεν το πιασα αυτο για το μανδραγορα. τι θελετε να πειτε :rolleyes:

Λοιπόν μένω σε ένα "συμπαθέστατο κωλοχώρι" δυτικά της θεσσαλονίκης το οποίο τυχαίνει να είναι σε άμεση επικοινωνία με κιλκίς.Στα σουπερμάρκετ δε τα βρίσκεις αλλά τα έχουν μερικά μικρά μαγαζάκια (κάβες - γαλακτοπωλεία).Ο μανδραγόρας είναι ένα φυτό του οποίου τα παράγοντα είναι παραισθησιογόνα και χρησιμοποιούνται για να τροποποιούνε την ψυχή :P .Κατάλαβες;

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη πάντως Μαρινόπουλο-Carrefour έχει και γάλα και αριάνι + κακάο (το αριάνι είναι φανταστικό!!), ίσως και γιαούρτι, δεν θυμάμαι. Οντως είναι πολύ καλή εταιρεία. Γνωστός της οικογένειας τους είχε νοικιάσει χώρο για τα ψυγεία τους και μόνο τα καλύτερα είχε να πει για τις εγκαταστάσεις και την οργάνωσή τους. Οπότε δες και carrefour Αθηνας μήπως....

Δημοσ.

Σήμερα κοίταξα Carefour στο Μετρο του Αιγάλεου, τζίφος. Ουτε το κακαο δεν έχει.

Ίσως αν πήγαινα σε κάποιο κεντρικό μεγαλο carefour.

Αφου λεει ρε συ οτι απο το 2001 τα φερνουν και Αττικη! Τι σκατα δεν μπορει να τα φερνουν μονο στο Θανοπουλο και μονο το Γαλα κακάο 0,33

Κάποιος θα τα χει

edit:

Νομίζω βρήκα τον ΜΑΝΔΡΑΓΟΡΑ (μην μιλήσεις Μillion_Voices! :mrgreen:). Είναι ένα κατάστημα στον Πειραιά στην οδο Γούναρη 14 διπλα στο τερμα του Ηλεκτρικου. Επιβεβαιωνεται απο 3 sites

http://www.agora-pirea.gr/listing.php?id=2455

http://www.bioshop.gr/shops.htm

http://openforall.net/biofarm/html/bio-mag.htm

Το πρόβλημα είναι ότι μένω Κηφισιά :eek:

Αλλά εντάξυ για μια φορά θα πάω μια αυριο. :lol: Το Γάλα κακάο τους απλά ΤΑ ΣΠΑΕΙ, όλα τα κακαο αν εχετε παρατηρησει αμα πιεις πάρα πολύ συνεχώμενα η πίνεις το ίδιο κακαο για πολυ καιρο κάθε μερα σου αφήνουν μια γεύη σαν ζελατίνα στο στομα.

Αυτο όσο και να πιεις δε νιώθεις τίποτα και πως να νιωσεις αφου είναι παχυρευστο σα πρόβειο Γάλα.

Θα πάω μία αύριο να πάρω μια καλή προμήθεια των 0,5 και απ τα Αστράγγιστα Γιαούρτια τους και το γάλα. Θα πάρω και ένα ριζόγαλο να το δοκιμάσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...