PavelX Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ο Dexter-άκος δυστυχώς θα μας τελειώσει τα Χριστούγεννα. Οπότε μέχρι το καλοκαίρι ας είναι καλά οι υπόλοιπες σειρές
tzotzo Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Ενα τεραστιο Respect στους υποτιτλιστες του xsubs. Στο 2x09 οι υποτιλοι τα σπανε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 tzotzo απλά πρέπει να δεις Reaper με 3w.tvsubtitles.net.. Πιο πολύ γελάς με τα subs παρά με τη σειρά Στην αρχή μου φαίνονταν ενοχλητικά τα σχόλια στις ταινίες/σειρές, αλλά τελικά αν έχει χιούμορ ο άλλος έχουν φάση. Τράβηξα SS για μια γεύση.. ..απλά είχαμε λιώσει με τη παρέα μου xD /Μαρία
tzotzo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 χεχε, νταξ ειπαμε μην το χεσουμε κιολας... edit:μου φανηκε τοσο αστειο γιατι πρωτα ακουω και μετα αν χρειαστει κοιταω τους υποτιτλους,και δεν το περιμενα καθολου. ακομα το σκεφτομαι και γελαω
PavelX Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Έχω μια απορία. Το αίμα των vampires το πουλάνε ως ναρκωτικό. Παίρνεις μια σταγόνα και την βλέπεις αλλιώς. Εντάξει. Γιατί όμως όταν πίνεις γουλιές ολόκληρες (όπως έκανε η Sookie, Sam, Lafayette) δεν συμβαίνει το ίδιο; Να δεχτώ ότι "όταν είσαι πληγωμένος, σε γιατρεύει", αλλά και πάλι όταν η Sookie ήπιε το αίμα του Eric όταν ανατινάχτηκε ο άλλος, γιατί δεν την άκουσε;
tzotzo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 την ακουσε αφου τον εβλεπε ονειρο. Παντως προβλεπω πολυ καψιμο του χρονου το καλοκαιρι
imr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2009 Τελειωσε ρε γμτ, αντε μεχρι το καλοκαιρι τωρα αναμονη Αντε θελουμε και werewolves στην 3η σεζον!
GeorgeVls Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Τι σειράρα είναι αυτή! Έχω δει τα 7 πρώτα επεισόδια και απορώ πως και τόσο καιρό δεν την είχα πιάσει! Μέσα του 12 έρχεται και ο 5ος κύκλος! Καλό λιώσιμο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα