tzotzo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εμένα πάλι το συγκεκριμένο με τρελαίνει αυτο σε εξιταρει ή ειναι too much? χαχαχα τοσο πολυ σου αρεσε και την θυμασαι ακομα; Αδερφε τρελη πατουρα...κριμας...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Όντως το κενό στα δόντια την σαβουρώνει αυτή τη κοπέλα.. /Μαρία
mindtrapper Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το ξανθό τη σαβουρώνει πολύ περισσότερο. Σε μερικές δεν πάει, end of story. Στο X-Men ας πούμε ήταν παιδί. Στο True Blood, παρόλο που ανά δυο επεισόδιο δείχνει βυζί, δεν αντέχω να τη βλέπω.
chill Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα ρε παιδιά κουκλίτσα είναι η κοπέλα Καλά mind το βράδυ με αυτά που λες βλέπω να σου κάνει ντου ο Bill Compton
PavelX Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το ξανθό τη σαβουρώνει πολύ περισσότερο. Σε μερικές δεν πάει, end of story. Στο X-Men ας πούμε ήταν παιδί. Στο True Blood, παρόλο που ανά δυο επεισόδιο δείχνει βυζί, δεν αντέχω να τη βλέπω. Ειδικά όταν τη δείχνει κοντινό να τσιρίζει :eek::eek::eek::eek:
proudqueen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Αδερφε τρελη πατουρα...κριμας... ΚΟΠΕΛΑ ειμαι!!! Γιατι ολοι με βγαζετε αντρα δεν μπορω να το καταλαβω.. Proud-QUEEN ειναι! wtf? Έλα ρε παιδιά κουκλίτσα είναι η κοπέλα Ναι θα συμφωνησω Για πειτε...Ποιος τον αρπαξε τον Μπιλ;;
paokara Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει, πάντως για φινάλε δεν έλεγε και πολλά. Και θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες όσον αφορά την Σούκι δεν κάνει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 δεν ξέρω τι λέτε αλλά η τύπισσα θα την βάλει την κουλούρα στον Bill (real life, engaged)
tzotzo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Το ξανθό τη σαβουρώνει πολύ περισσότερο. Σε μερικές δεν πάει, end of story. Στο X-Men ας πούμε ήταν παιδί. Στο True Blood, παρόλο που ανά δυο επεισόδιο δείχνει βυζί, δεν αντέχω να τη βλέπω. Ναι αλλα κοιταει στο θεο ΚΟΠΕΛΑ ειμαι!!!Γιατι ολοι με βγαζετε αντρα δεν μπορω να το καταλαβω.. Proud-QUEEN ειναι! wtf? Proud-Queen ειναι οχι Μαρια...
Bspus Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 ΚΟΠΕΛΑ ειμαι!!!Γιατι ολοι με βγαζετε αντρα δεν μπορω να το καταλαβω.. Proud-QUEEN ειναι! wtf? Να λες καλα που δεν σε βγαζουν και "αντρα", γιατι το ονομα θα ταιριαζε.
chill Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 10 μήνες υπομονή για το επόμενο Ξεκίνησε ένα νέο serial για τους βαμπιρόφιλους με όνομα "Vampire Diaries" το οποίο λένε πως είναι καλό.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 10 μήνες υπομονή για το επόμενο Ξεκίνησε ένα νέο serial για τους βαμπιρόφιλους με όνομα "Vampire Diaries" το οποίο λένε πως είναι καλό. Το οποιο απο το pilot που ειδα θα το χαρακτηριζα γλυκαναλατο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Αγόρια το True Blood έκλεισε την 2η σεζόν του? Το Vampire Diaries όντως είχε κάτι πολύ κακές user κριτικές.. /Μαρία
NOMIKOS Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Αγόρια το True Blood έκλεισε την 2η σεζόν του? Το Vampire Diaries όντως είχε κάτι πολύ κακές user κριτικές.. /Μαρία ναι δυστυχώς τέλος προς το παρόν.
inSync Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Υπομονή μέχρι του χρόνου, έως τότε Dexter-άκος και ξερό ψωμί!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα