Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

άργησε πολύ σήμερα το επεισόδιο ή είναι η ιδέα μου?

άντε άλλο ένα έμεινε, νομίζω όμως ότι είναι την μεθεπόμενη βδομάδα...

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ενταξει, επεισοδεια σαν το 10ο απλα δεν υπαρχουν. Το εβλεπα και λεω, να τωρα θα εμφανιστει και ο Ταραντινο :-D

Δημοσ.

Ναι αργησε και ψαχνομασταν !!

Δεν ξερω πως σας φανηκε το 11 αλλα για μενα ηταν ενα απολαυστικο επεισοδιο!

Ειχε μεσα εκπληξεις, πολλα "περιεργα" πραγματα αλλα και γελιο!

Τωρα περιμενουμε με αγωνια ενα συνταρακτικο φιναλε γι'αυτη τη σαιζον!

Δημοσ.

πάρα πολύ καλή σειρά. την είχα έτοιμη για το καλοκαίρι μαζί με το fringe. δεν μπόρεσα να τη δώ λόγω κάποιων γεγονότων αλλά τις τελευταίες 2 εβδομάδες που το βλέπω μου αρέσει πολύ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Φινάλε του 2ου κύκλου, 2χ12: "Beyond Here Lies Nothin'". Ταιριαστός τίτλος, κακό επεισόδιο. Πολύ υποτονικό για φινάλε, με ένα αρκετά μεγάλο βαρετό κομμάτι. 56 λεπτά, really?

3ο κύκλος το επόμενο καλοκαίρι, και 1ο κύκλος στον Ant1 :fear: φέτος.

Δημοσ.

δεν ξερω ποσο εκτρεπεται η σειρα απο το βιβλιο παντως η επιλογη του καστ ειναι φοβερη.

Σε ενα χωριο του βλαχονοτου,μεχρι και οι αραπηδες ειναι rednecks και η αδερφαρα/σφιχτης μαυρος.

Πολυ φαντασια.

Το μονο που δεν μ'αρεσει στην Σουκι ειναι το κενο στα δοντια.

Επισης γιατι σκοτωσανε την Dawn ρε γαμωτο.Εφαγα κολλημα

Δημοσ.

Το είδα... (s02e12)

1. Ένα μεγάλο του μέρος ήταν βαρετό.

2. Ο Eggs δεν θα έπρεπε να φύγει από τώρα, θα μπορούσε να παίξει ρόλο για να διευρυνθεί το σενάριο αργότερα. Συν ότι δεν το περίμενα από τον Jason να κάνει τέτοια πατατιά, δεν νομίζω να σκότωνε τον Andy.

3. Πόσο σίγουροι ήταν ότι θα τον επανέφερε τον Sam ο Bill και ότι δεν θα του ξερίζωνε εξ' αρχής την καρδιά... πολύ risky to be true...

4. Το plotline της επόμενης σεζόν απ' ότι φαίνεται θα έχει να κάνει με την διακίνηση V, κάτι τρέχει με αυτό, ίσως το ότι όσοι πίνουν αίμα από Vampyre "συνδέονται" με αυτό, dunno. Επίσης απ' ότι φαίνεται μάλλον βρωμοδουλειά του Eric είναι η αρπαγή του Bill, αν δεν είναι από την maker του.

5. Όπως εξελίσσεται η σειρά φαίνεται να έχει αρκετό ζουμί και να κυλήσει και άλλες σεζόν. Αρκεί να μην πληθύνουν τα fillers.

Δημοσ.

Επισης γιατι σκοτωσανε την Dawn ρε γαμωτο.Εφαγα κολλημα

χαχαχα τοσο πολυ σου αρεσε και την θυμασαι ακομα; :P

Το είδα... (s02e12)

2. Ο Eggs δεν θα έπρεπε να φύγει από τώρα, θα μπορούσε να παίξει ρόλο για να διευρυνθεί το σενάριο αργότερα. Συν ότι δεν το περίμενα από τον Jason να κάνει τέτοια πατατιά, δεν νομίζω να σκότωνε τον Andy.

Εγω χαρηκα παααααρα πολυ...:-D

Επιτελους αυτος ο Τζεισον εκανε και κατι σωστο...

Λαμπαδα στο μποι του Ερικ θα του αναψω!!

Τον ειχα βαρεθει απο την σκηνη στο δασος -που θυμοταν οτι ειχε παει αλλα δεν ηξερε τι ειχε κανει-...Χαλια ηθοποιος τι να λεμε τωρα...Στο καλο B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...