Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
έφαγε leak το πρώτο episode της season 4 :-D

Και πέρυσι τα ίδια δεν είχαμε; Νομίζω μάλιστα δυο επεισόδια. Εγώ περιμένω τα leak της δεύτερης σαιζόν Fringe :-)

(Το κακό με τα leak είναι ότι όταν παιχτεί κανονικά το επεισόδιο η εβδομάδα μοιάζει άδεια εκτός αν το δεις δεύτερη φορά).

Δημοσ.

Μόλις είδα το 9 και ΟΚ στο τέλος του επεισοδίου αγγίζει το άριστα και όχι μόνο ανάμεσα στις σειρές του είδους της.

Είναι σπάνιο να σε συγκινήσει τόσο χαρακτήρας που έπαιξε ουσιαστικά σε 3 επεισόδια (ΟΚ για το True Blood είναι το 1/4 της σαιζόν, αλλά still).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είχα δει τα πρώτα 3 επεισόδια πέρσι και δεν μούχε γεμίσει το μάτι . βελτιώνεται η σειρά στην συνέχεια; Αξίζει τον κόπο δηλ. να του δώσω μια ευκαιρία ή αν δεν μου γέμισε το μάτι εξαρχής δεν παίζει;

Γιατι για κανα μήνα δεν εχω να δω και τπτ άλλο...

Επεξ/σία από guido
  • Members
Δημοσ.
είχα δει τα πρώτα 3 επισόδεια πέρσι και δεν μούχε γεμίσει το μάτι . βελτιώνεται η σειρά στην συνέχεια; Αξίζει τον κόπο δηλ. να του δώσω μια ευκαιρία ή αν δεν μου γέμισε το μάτι εξαρχής δεν παίζει;

Γιατι για κανα μήνα δεν εχω να δω και τπτ άλλο...

Κοίτα, κι εγώ δεν ήμουν από τους πολύ φανατικούς της σειράς, γιατί η πρώτη σαιζόν δεν μου άρεσε και τόσο (περίμενα περισσότερα). Η δεύτερη όμως ανεβαίνει πολύ, τουλάχιστον από όσο έχω δει στα 4 πρώτα επεισόδια - ενώ από ότι διαβάζω εδώ, το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα που έχουν παιχτεί (και που λόγω έλλειψης dsl δεν τα έχω δει ακόμα :-()

Δημοσ.

απ' ότι καταλαβαίνω ανακατεύουν και ελληνική μυθολογία με αρχαίους ολύμπιους θεούς :P

Και η πρώτη σεζόν μου άρεσε αλλά η 2η είναι πολύ καλύτερη με περισσότερο ενδιαφέρον και πλοκή. :-D

Δημοσ.

Εμενα παλι δεν μου αρεσει και τοσο το γεγονος οτι ξεκινησε σαν σειρα με βρυκολακες και τελικα εχει καθε λογης υπερφυσικα οντα. Mindreaders, shapeshifters και ενσαρκωσεις θεων! Δε λεω, κραταει το ενδιαφερον σε καθε επεισοδιο, αλλα θα προτιμουσα να επικεντρωνοταν στο στυλ που φαινοταν οτι ειχε στην αρχη, για τη δυσκολη συμβιωση των ανθρωπων και (νεοενταγμενων στην κοινωνια) βρυκολακων.

• Members
Δημοσ.
Ε, πόσο πια να ξεφύγει το script από τη σειρά βιβλίων... ;

Α ναι; για πες, γιατί κι εγώ είχα την περιέργεια για τα βιβλία αλλά δεν το αποφασίζω ακόμα να αγοράσω έστω το πρώτο...

Δημοσ.

ατμοσφαιρική σειρά λίγο διαφορετική απο τις αλλες τέτοιου στιλ με βρικόλακες και περίεργα ας το πουμε πλάσματα.

Βέβαια την χρησιμοποιώ ως ενναλακτικό ναρκωτικό έως ότου αρχίσει το supernatural που είναι η μεγάλη ντόπα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...