Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ε μην τα παραλέμε κι' όλας... το 6 feet under (τουλάχιστον όταν ήταν στο peak) μέχρι στιγμής imho δεν το έχει ξεπεράσει κάποια άλλη σειρά fanboy detected πες και ένα στο είδος της βρε αδερφέ να είσαι λίγο πιο δίκαιος
viper2005 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 brb 72 virgins XD ενδιαφερον επεισοδειο γενικα :-p
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 εντάξει έλεος, απλά δείτε σε τι σημειό το έκοψαν πάλι...FSS!
Moderators Praetorian Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Πολύ καλό επεισόδιο. Η season πήρε τα πάνω της.
WizeMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 fanboy detected πες και ένα στο είδος της βρε αδερφέ να είσαι λίγο πιο δίκαιος hm... γκουχ γκουχ... οκ οκ... στο είδος της
Members gsarig Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Members Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 hm... γκουχ γκουχ... οκ οκ... στο είδος της στο είδος "tv-shows" πάντως πλάκα-πλάκα κι εγώ το six feet under το βάζω άνετα στην πρώτη 5άδα μου, ανεξαρτήτως είδους...
proudqueen Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 εντάξει έλεος, απλά δείτε σε τι σημειό το έκοψαν πάλι...FSS! Oντως!!! Ναι κι ενα sneak peek του επομενου [ame]http://www.youtube.com/watch?v=GJ3r4_BdOb4[/ame]
PavelX Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δεν την παλεύω με τον τρόπο που τελειώνουν τα επεισόδια. Θα ξαναδώ True Blood μόλις τελειώσει η σεζόν. Είδα ότι είχα γράψει αυτό. Τι ψεύτης που είμαι. ΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ.
raven3x7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Κορυφη το επεισοδιο αλλα το στορυ της Jessica και του Hoyt γινεται βαρετο και ας ειναι θεα η ηθοποιος
WizeMan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Κορυφη το επεισοδιο αλλα το στορυ της Jessica και του Hoyt γινεται βαρετο και ας ειναι θεα η ηθοποιος +1 Πολύ συρόπι ρε παιδί μου!
NOMIKOS Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 +1 Πολύ συρόπι ρε παιδί μου! Ναι αλλά μου αρέσει γιατί δημιουργεί χαλάρωμα και μετά είναι πιο έντονη η δράση. Σκέφτωμαι να δώσω και χρόνο και στο six feet under που όλο σκέφτωμαι να δω και όλο το αναβάλω. Περιμένουν πέντε κύκλοι (63 επεισόδια -έχω δει ελάχιστες σκηνές μόνο).
WizeMan Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ναι αλλά μου αρέσει γιατί δημιουργεί χαλάρωμα και μετά είναι πιο έντονη η δράση. Σκέφτωμαι να δώσω και χρόνο και στο six feet under που όλο σκέφτωμαι να δω και όλο το αναβάλω. Περιμένουν πέντε κύκλοι (63 επεισόδια -έχω δει ελάχιστες σκηνές μόνο). Να το βλέπεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανάμεσα στα νέα επισόδεια True Blood ... ξεχνιέσαι έτσι.
NOMIKOS Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Να το βλέπεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ανάμεσα στα νέα επισόδεια True Blood ... ξεχνιέσαι έτσι. Σωστός μάλλον έτσι θα το κάνω.
elven Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος αν τεμαχίζεται,πολτοποιείται,καίγεται η μαύρη φίλη της Σούκι μαζί με τη μάνα της για να ξέρω αν θα το δω; Τουλάχιστον να ανταμειφθεί η υπομονή μου,όχι τπτ άλλο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2009 Εξαιρετικό και το 2χ09 "I Will Rise Up"!! Αυτή το φορά έλειπε το τρομερό cliffhanger, αλλά οι τελευταίες σκηνές ήταν κορυφαίες. 3 επεισόδια ακόμα για το φινάλε του κύκλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα