Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιο πολύ το βλέπω επειδή λέει πολύς κόσμος πως είναι φανταστική, κτλ, κτλ, παρά επειδή μου αρέσει πραγματικά :P

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Πιο πολύ το βλέπω επειδή λέει πολύς κόσμος πως είναι φανταστική, κτλ, κτλ, παρά επειδή μου αρέσει πραγματικά :P

Sorry αλλα σιγουρα δεν ειναι και ο καλυτερος λογος για να παρακολουθεις κατι:whistle:

Δημοσ.
Sorry αλλα σιγουρα δεν ειναι και ο καλυτερος λογος για να παρακολουθεις κατι:whistle:

Παρακαλώ, το ξέρω πως είμαι η εκπροβατοποίηση σε όλο της το μεγαλείο, αλλά για να λένε όλοι πως η σειρά είναι ουμπερ, σουπεργουαου κτλ κάτι θα ξέρουν..:o

Δημοσ.

Δεν την παλεύω με τον τρόπο που τελειώνουν τα επεισόδια. Θα ξαναδώ True Blood μόλις τελειώσει η σεζόν.

• Super Moderators
Δημοσ.

γμστ και εγώ σκεφτόμουν από συνήθεια των anime, ας διαβάσω το manga να δω το story πιο μπροστά :P

• Members
Δημοσ.
Δεν την παλεύω με τον τρόπο που τελειώνουν τα επεισόδια. Θα ξαναδώ True Blood μόλις τελειώσει η σεζόν.

Χμ... εγώ από την άλλη έχω ανέβει στο χωριό όπου δεν έχω adsl, οπότε θα δω μαζεμένα 3-4 επεισόδια στο τέλος Αυγούστου... υποθέτω πως αυτό θα μου βγει σε καλό αν κρίνω από το σχόλιό σου :lol:

Δημοσ.
Επειδη δεν βρηκα καποιο ελληνικο φορουμ για το true blood εφτιαξα ενα μονη μου!

Ριξτε μια ματια και αν σας αρεσει η σειρα γραφτειτε :-)

http://truebloodgreece.forumup.gr/index.php?mforum=truebloodgreece

Καλή προσπάθεια συγχαρητήρια και είμαι και από τους φανατικούς της σειράς.

Δημοσ.

Η καλυτερη σειρα που παιζει αυτη την στιγμη.

@Thresh

Μπορεις να διαβασεις τα βιβλια αλλα υπαρχουν πολυ μεγάλες διαφορες

Δημοσ.
Ξεκινησα και γω, και εχοντας δει 10 λεπτα μονο λεω οτι η σειρα ειναι επιπεδου six feet under και ανω! :-D

Ε μην τα παραλέμε κι' όλας... το 6 feet under (τουλάχιστον όταν ήταν στο peak) μέχρι στιγμής imho δεν το έχει ξεπεράσει κάποια άλλη σειρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...