IoNik Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Πιο πολύ το βλέπω επειδή λέει πολύς κόσμος πως είναι φανταστική, κτλ, κτλ, παρά επειδή μου αρέσει πραγματικά
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Πιο πολύ το βλέπω επειδή λέει πολύς κόσμος πως είναι φανταστική, κτλ, κτλ, παρά επειδή μου αρέσει πραγματικά Sorry αλλα σιγουρα δεν ειναι και ο καλυτερος λογος για να παρακολουθεις κατι
proudqueen Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Επειδη δεν βρηκα καποιο ελληνικο φορουμ για το true blood εφτιαξα ενα μονη μου! Ριξτε μια ματια και αν σας αρεσει η σειρα γραφτειτε http://truebloodgreece.forumup.gr/index.php?mforum=truebloodgreece
IoNik Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Sorry αλλα σιγουρα δεν ειναι και ο καλυτερος λογος για να παρακολουθεις κατι Παρακαλώ, το ξέρω πως είμαι η εκπροβατοποίηση σε όλο της το μεγαλείο, αλλά για να λένε όλοι πως η σειρά είναι ουμπερ, σουπεργουαου κτλ κάτι θα ξέρουν..
viper2005 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 χονδρο δραμα η ιστορια του bill και του maker του...
PavelX Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δεν την παλεύω με τον τρόπο που τελειώνουν τα επεισόδια. Θα ξαναδώ True Blood μόλις τελειώσει η σεζόν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 γμστ και εγώ σκεφτόμουν από συνήθεια των anime, ας διαβάσω το manga να δω το story πιο μπροστά
Members gsarig Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Members Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δεν την παλεύω με τον τρόπο που τελειώνουν τα επεισόδια. Θα ξαναδώ True Blood μόλις τελειώσει η σεζόν. Χμ... εγώ από την άλλη έχω ανέβει στο χωριό όπου δεν έχω adsl, οπότε θα δω μαζεμένα 3-4 επεισόδια στο τέλος Αυγούστου... υποθέτω πως αυτό θα μου βγει σε καλό αν κρίνω από το σχόλιό σου
NOMIKOS Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Επειδη δεν βρηκα καποιο ελληνικο φορουμ για το true blood εφτιαξα ενα μονη μου!Ριξτε μια ματια και αν σας αρεσει η σειρα γραφτειτε http://truebloodgreece.forumup.gr/index.php?mforum=truebloodgreece Καλή προσπάθεια συγχαρητήρια και είμαι και από τους φανατικούς της σειράς.
NOMIKOS Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 ta kραταω 2-2 και τα βλέπω γιατί ένα - ένα δεν τα χορτένω.
Mesqal Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Ξεκινησα και γω, και εχοντας δει 10 λεπτα μονο λεω οτι η σειρα ειναι επιπεδου six feet under και ανω!
raven3x7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Η καλυτερη σειρα που παιζει αυτη την στιγμη. @Thresh Μπορεις να διαβασεις τα βιβλια αλλα υπαρχουν πολυ μεγάλες διαφορες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 Super Moderators Δημοσ. 8 Αυγούστου 2009 μου τον εκάρφωσες τώρα... @$*@_$)@(*%!)*%1
WizeMan Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Ξεκινησα και γω, και εχοντας δει 10 λεπτα μονο λεω οτι η σειρα ειναι επιπεδου six feet under και ανω! Ε μην τα παραλέμε κι' όλας... το 6 feet under (τουλάχιστον όταν ήταν στο peak) μέχρι στιγμής imho δεν το έχει ξεπεράσει κάποια άλλη σειρά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα