inSync Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Βλέπω δεν υπάρχει κανένα σχετικό topic... επειδή παρακολουθώ τη σειρά από την 1η season... ελπίζοντας η 2η να ακολουθήσει τα ίδια βήματα... σας παραθέτω λίγα λόγια για τη σειρά... και σας προτείνω να την παρακολουθήσετε: Πηγή: http://www.hbo.com/trueblood/season2/ Thanks to a Japanese scientist's invention of synthetic blood, vampires have progressed from legendary monsters to fellow citizens overnight. And while humans have been safely removed from the menu, many remain apprehensive about these creatures "coming out of the coffin." Religious leaders and government officials around the world have chosen their sides, but in the small Louisiana town of Bon Temps, the jury is still out. Local waitress Sookie Stackhouse (Anna Paquin), however, knows how it feels to be an outcast. "Cursed" with the ability to listen in on people's thoughts, she's also open-minded about the integration of vampires — particularly when it comes to Bill Compton (Stephen Moyer), a handsome 173-year-old living up the road. But at the service of Bill's less virtuous vampire associates, Sookie is drawn into a series of catastrophes that will put their love to the test. The latest hit series from 'Six Feet Under' creator Alan Ball, 'True Blood' delves into the meticulously-crafted world of novelist Charlaine Harris. Described by the Emmy®-winning Ball as "popcorn for smart people," the first season of ‘True Blood' caused an overnight sensation — and the new installments only build on his colorful cast of supernatural misfits. Το casting (με star της σειράς την Anna Paquin), πηγή imdb:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 η σειρά τα σπάει κανονικά, σταθερό όπως πάντα το επίπεδου του HBO
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Είναι καλή σειρά με ενδιαφέρον σενάριο (βασίζεται σε σειρά βιβλίων), ιδέες και κυρίως ωραία -αλλά όχι όμορφα- σκηνικά που φτιάχνουν αυτό τον κόσμο όπου συνυπάρχουν βρικόλακες και άνθρωποι και... άλλα πλάσματα. Απο νωρίς δείχνει ότι δεν πρόκειται να είναι πολύ σοβαρή και κάποιοι χαρακτήρες της είναι υπερβολικοί κυρίως σε ηλιθιότητα και στο πόσο ευέξαπτοι είναι. Αν ξεπεράσει κανείς το παραπάνω και το ότι δεν βλέπεις κάτι που να θυμίζει στο οτιδήποτε το Six Feet Under, τότε μάλλον θα τη δει πολύ ευχάριστα. Η δεύτερη season έκανε πολύ καλύτερη αρχή από την πρώτη, imho.
chill Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Κάθε επεισόδιο και καλύτερο, η σειρά είναι εκπληκτική απλά!! Τελικά το wii δρα και ως.......αφροδισιακό ? Αλήθεια φέτος γιατί ξεκίνησε καλοκαιριάτικα? Και γιατί μόνο 11 επεισόδια (based@imdb info)?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 και το πρώτο 11-12 ήταν...κλασικά η HBO βγάζει "μικρές" seasons
Members gsarig Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Εμένα η πρώτη σαιζόν δεν μου πολυάρεσε κυρίως γιατί είχα υψηλότερες προσδοκίες από το ΗΒΟ και τον δημιουργό της (νομίζω πως είναι αυτός που έκανε και το Six Feet Under). Η δεύτερη φαίνεται να ξεκινάει καλύτερα πάντως και μπορώ να πω ότι ήδη μου αρέσει περισσότερο από την πρώτη...
inSync Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εγώ ξετρελάθηκα με την 1η season, η δεύτερη δεν ξέρω που το πάει με 1. αυτά τα πλάσματα που είναι σαν μινόταυροι 2. με την τύπισα αυτή τη σεξουλιάρα που όπου πάει γίνονται όργια. Πολύ σεξ ρε παιδί μου σε αυτή τη σεζόν από την αρχή της. Η πρώτη σεζόν ήταν λιγότερο το σεξ και πιο ... "dirty" Πάντως η πιτσιρίκα η βαμπιρίνα τα σπάει έτσι...
Moderators Praetorian Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Εγώ ξετρελάθηκα με την 1η season, η δεύτερη δεν ξέρω που το πάει με 1. αυτά τα πλάσματα που είναι σαν μινόταυροι 2. με την τύπισα αυτή τη σεξουλιάρα που όπου πάει γίνονται όργια. Πολύ σεξ ρε παιδί μου σε αυτή τη σεζόν από την αρχή της. Η πρώτη σεζόν ήταν λιγότερο το σεξ και πιο ... "dirty" Πάντως η πιτσιρίκα η βαμπιρίνα τα σπάει έτσι... Δε θυμάμαι τη πρώτη σεζόν να είχε λιγότερο ... σεξ. Ειδικά συγκριτικά με τα 3 πρώτα επεισόδια της 2ης.
inSync Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δε θυμάμαι τη πρώτη σεζόν να είχε λιγότερο ... σεξ. Ειδικά συγκριτικά με τα 3 πρώτα επεισόδια της 2ης. Kαλά όχι ότι με χαλάει ... η διαφορά πιο πολύ είναι ως προς το πως στο παρουσιάζουν... νομίζω πήραν πρέφα ότι "αρέσει" και το χρησιμοποιούν πιο χύμα.
fanpan Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 άρχισα πρόσφατα να βλέπω τη σειρά και πραγματικά τα σπάει.Σε ποιο επεισόδιο βρισκόμαστε τώρα? το season2 ep3 είναι το τελευταίο?
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 άρχισα πρόσφατα να βλέπω τη σειρά και πραγματικά τα σπάει.Σε ποιο επεισόδιο βρισκόμαστε τώρα? το season2 ep3 είναι το τελευταίο? To s02e04 "Shake and Fingerpop" είναι το τελευταίο. Αύριο προβάλλεται το 5ο.
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 άρχισα πρόσφατα να βλέπω τη σειρά και πραγματικά τα σπάει.Σε ποιο επεισόδιο βρισκόμαστε τώρα? το season2 ep3 είναι το τελευταίο? season 2 ep4. Και γω ειμαι της εντυπωσης πως το σεξ πουλαει περισσοτερο στην 2η σεζον..Κ αρχιζω να βαριεμαι την Tara και τον wanna be γκομενο της.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 season 2 ep4.Και γω ειμαι της εντυπωσης πως το σεξ πουλαει περισσοτερο στην 2η σεζον..Κ αρχιζω να βαριεμαι την Tara και τον wanna be γκομενο της. there is never too much pr0n
Moderators Gi0 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 there is never too much pr0n Agreed! ...αλλα δεν περιμενω το true blood για να παρω την δοση μου
inSync Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Agreed!...αλλα δεν περιμενω το true blood για να παρω την δοση μου +1 (DL s02e05 right now)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα