larryf13 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Είσαι λάθος όμως. Ειδικά στο ie8 == ie6 που χτυπάς την ευαίσθητη φλέβα όλων των web developer. Εγώ σαν τελικός χρήστης το βλέπω. Και σαν τελικός χρήστης παρατηρώ πως ο ΙΕ8 είναι ένας χειρότερος ΙΕ6 με tabs, και οτι ο FF3.5 είναι ένας πιο βαρύς FF1.5 αλλά με μικρότερη κατανάλωση μνήμης. Επίσης βλέπω πως ο ΙΕ όταν βλέπω ένα βίντεο στο youtube μου τρώει 5% CPU load ενώ ο FF 25. Φυσικά χρησιμοποιώ FF αλλά πρέπει να ξεχνάω το 25% CPU load όταν προφανώς μπορεί να γίνει 5, αφού ο ΙΕ το καταφέρνει; Καραγκιοζιλίκια, ασχολούνται με τα tabs να πάνε αριστερά δεξιά αντί να γράψουν καμια σοβαρή σειρά κωδικα να είναι βελτιστοποιημένος. Δε μιλάω άλλο, γιατί FF χρησιμοποιώ... Και μιας που το πήγε εκεί η κουβέντα... Έχουν καταντήσει οι ιστοσελίδες να είναι πιο βαριές από τα παιχνίδια και τα προγράμματα! Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Είναι δυνατόν να κάνεις scroll σε μια ιστοσελίδα και να σου τρώγεται 30% CPU load? Ή να είναι κάποια φορτωμένη με flash και να σέρνεται; Έλεος!
alexzzz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Eγω εχω δοκιμασει και τον firefox και τον explorer. Εχει κανεις σας δοκιμασει τον chrome? Νομιζω οτι ολα ειναι θεμα διαφημισης. Ο chrome ειναι μακραν γρηγοροτερος και καλυτερος και απο τον firefox και τον explorer και μολις το 1% τον χρησιμοποιει yeap... και chrome και σαφάρι και opera... τα πρόσθετα είναι όμως αυτά που κάνουν την διαφορά.
stathakis21 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2009 τελικα τον εγκατεστησα χειροκινητα στο ubuntu...και σε μενα με nvidia,oταν το youtube παω να βαλω fullscreen 1 video Κολλαει...
liopyr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Σε win7x64 RC7100 κανένα πρόβλημα εδώ και 3 μέρες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Σε win7x64 RC7100 κανένα πρόβλημα εδώ και 3 μέρες. Uninstalled everything, installed everything again. Problem solved! Σου εχει πει κανεις οτι μπορει να εισαι γρουσουζης? Να μην εβλεπες το ποστ μου τοτε
Sadamiraq Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Uninstalled everything, installed everything again. Problem solved! Να μην εβλεπες το ποστ μου τοτε αχαχαχ ειναι αργα μου στοιχειωσες το λαπτοπ αχααχα:lol:,το φτιαξα και γω
ΠάρηςΓ Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 H αλήθεια ειναι οτι το παρακάνουν.. και για αυτο χρειάζεται και ολο περισσότερη ισχυς
noths Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Eγω εχω δοκιμασει και τον firefox και τον explorer. Εχει κανεις σας δοκιμασει τον chrome? Νομιζω οτι ολα ειναι θεμα διαφημισης. Ο chrome ειναι μακραν γρηγοροτερος και καλυτερος και απο τον firefox και τον explorer και μολις το 1% τον χρησιμοποιει Εγώ δεν εμπιστεύομαι τη google να γίνει μοναδικός αφέντης του δικτύου. Φτάνει που ξέρει τι ψάχνω. Γι αυτό χρησιμοποιώ browser με ανοιχτό κώδικα, κάποιοι που ξέρουν μπορούν ανά πάσα στιγμή να ελέγξουν πώς ακριβώς λειτουργεί.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 αχαχαχ ειναι αργα μου στοιχειωσες το λαπτοπ αχααχα Δε ξερω, σου φανηκε να γελαω με τη προσβολη?
Dark Scizor Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δε σε είπε και καμπούρη Μήπως ξεχάστηκες κι έβαλες την εικόνα τούτη 'δω wallpaper όμως όταν έκανες update? http://www.enet.gr/resources/2009-06/1340319-thumb-large.jpg
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τελικα δικιο πρεπει να ειχες! Αυτο ηταν!
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 σε πιον κολαει σε ακυρες στιγμες? ετσι σαν να κοιτας εικονα απλα...ουτε not responding ουτε αναφορα σφαλματος τιποτα...απλα παγωνει...το κανει σε κανενα σας?
smilefreeware Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Το έγραψα και αλλού, αλλά εδώ νομίζω είναι το κατάλληλο μέρος firefox 3.5 portable http://downloads.sourceforge.net/portableapps/FirefoxPortable_3.5_English.paf.exe Το καλό είναι ότι αφού γίνει το extract κάνουμε copy στο φάκελλο data τους παλιούς φακέλλους profile και settings και έτσι έχουμε μεταφέρει όλες τις ρυθμίσεις κλπ από το παλιό στο νέο.
mimidon Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Προσωπικά, η επιλογή να διαγράφω το ιστορικό μου με επιλογή (π.χ.) μόνο την προηγούμενη ώρα, το βρίσκω πολύ πρακτικό...
Jason 93 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Εγω εχω την εντυποση οτι αντι να καλυτερευει ο Firefox χειροτερευει. Ειμαι ο μοναδικος που πιστευει οτι ο firefox 2 δεν εχει μεγαλη διαφορα απο τον 3 και τον 3,5 ; μονο πιο βαρυς γινεται και πρεπει και να περιμενουμε να βγουν και τα updates των πρωσθετων καθε φορα. Αυτη τη φορα θα μεινω με τον 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα