Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Νομίζω ότι απενεργοποιείτε. Επίσης υπάρχει και ένα addon που εμφανίζει το πράσινο βελάκι που υπήρχε παλιά.

http://www.sapiensbryan.com/index.php/how-to-disable-firefox-30-smart-location-bar/

παλι τα ιδια ειναι. δεν γινεται να θελει να γραφεις www μπροστα απο οτι σελιδα θες.

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα δεν βλέπω. Αυτό που κάνει μπαμ είναι υποστήριξη HTML5.

http://www.youtube.com/html5

firewalker, το βίντεο δεν μου παίζει, για την ακρίβειια "κολλάει" ολόκληρη η σελίδα screenshotoon.png

επίσης στο youtube όταν επιλέγω fullscreen κρασάρει - σε σταθερή βάση.

τέλος γιατί αυτή η beta version λέγεται Shiretoko και όχι firefox 3.5 beta;

ps: η εγκατάσταση έγινε απο το synaptic απεγκαθιστόντας τον παλιό firefox 3, σε ubuntu 9.04.

πολύ αστάθεια, μακράν καλύτερο για broswing θεωρώ τον opera, σταθερότερος, σχεδόν το ίδιο γρήγορος, το μόνο - τα addons.

Δημοσ.

Lomar έτσι είναι το html 5 demo δεν δείχνει κάτι άλλο ούτε το βίντεο παίζει φυσικά. τώρα και εγώ απόρησα τι πρέπει να καταλάβω από αυτό το...δείγμα! τέλος πάντων μπες στο λινκ που δίνει στα σχόλια δεξιά και μετά την εγκατάσταση του o3d θα δεις κάποια demακια με τις νέες δυνατότητες του κώδικα (έχει και σε realtime)

Δημοσ.
Lomar έτσι είναι το html 5 demo δεν δείχνει κάτι άλλο ούτε το βίντεο παίζει φυσικά. τώρα και εγώ απόρησα τι πρέπει να καταλάβω από αυτό το...δείγμα! τέλος πάντων μπες στο λινκ που δίνει στα σχόλια δεξιά και μετά την εγκατάσταση του o3d θα δεις κάποια demακια με τις νέες δυνατότητες του κώδικα (έχει και σε realtime)

thnks το τσέκαρα, αλλά απ'ότι είδα δεν είναι συμβατή η κάρτα γραφικών μου (nvidia 7600Go), οπότε και δεν ασχολήθηκα.

το html5 αν και ακόμα σε πολύ πειραματικό-μη προτυποποιημένο στάδιο, έχει ξεκινήσει να χρησιμοποιείται πολύ νωρίτερα απ'ότι περίμενα.

Δημοσ.
Και διορθώθηκε και το bug που ενω τον είχες κλείσει σου έλεγε οτι τρέχει ακόμα.

Απ' ότι φαίνεται δεν διορθώθηκε. Μόλις το ξανακανε.

Δημοσ.

επίσης στο youtube όταν επιλέγω fullscreen κρασάρει - σε σταθερή βάση.

Επιβεβαιώνω. Σε Linux με την binary έκδοση όμως, οπότε μπορεί να φταίει αυτό.

Δημοσ.

Καιρός ειναι να παμε σε HTML 5.

Δοξα το θεο πεθανε σχεδον ο IE6.!

Και ευτυχως οι νεοι Browser ειναι συμβατοι με τα standar επιτέλους!

Αντε γιατι μας ειχαν σπάσει τα νεύρα. Ο καθενας τα υλοποιούσε οπως γουσταρε..

Δημοσ.
But, what about the FACEBOOK? :-(

Δεν είμαι χρήστης του facebook, σπάνια μπαίνω...αλλά τι πρόβλημα έχει με τον opera? από περιέργεια ρωτάω, όσες φορές έχω μπει δεν έχω παρατηρήσει κάτι..

sorry για το offtopic..

Δημοσ.
To cpu usage πως είναι?

σε ubuntu ~80ΜΒ με 2 βίντεο να παίζουν στο youtube και σε όπερα (στην ίδια φάση και ο όπερα), στα ~70κάτι, όταν όμως κλείσω τα tabs, του firefox πέφτει στο 40κάτι αλλά του όπερα παραμένει εκεί και πέφτει πολύ αργά (στον firefox σχεδόν ακαριαία), κουλαμάρα, δεν γίνεται και τόσο καλά η δυναμική διαχείρηση πόρων (στον όπερα) :-(

Δημοσ.
μια από τα ίδια....πάλι καλά που έχουμε και τον opera 10 beta

Καλά ο συγκεκριμένος πετάει. Αλλά περιμένω ένα χρόνο για την τελική έκδσοη. Τι γίνεται???? Φυικά ο 9.6 δεν είναι το ίδιο γρήγορος αλλά ο 10 πετάει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...