Yperaspisths Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Εγω ενα πραγμα ξερω google chrome>moufazilla>expl$rer Eχω βρει την υγεια μου με τον chrome. Μακραν ανωτερος απο mozilla, explorer
UpToDate_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Εγω ενα πραγμα ξερω google chrome>moufazilla>expl$rer Eχω βρει την υγεια μου με τον chrome. Μακραν ανωτερος απο mozilla, explorer Δοκιμασες δηλαδη και τον 3.5;
vag_del Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 πολυς καλος o νεος firefox, τωρα τελευταια χρησιμοποιω και τον safari, και ειναι και αυτος εξισου καλος
XPHSTOS_ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Τον έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ μαζί του ακόμη... Λίγο που έπαιξα ήταν καλός, τον βρήκα αρκετά ανανεωμένο σε σχέση με την prev έκδοση... Για να δούμε... (Κλασσικά όμως παραμένει ο Opera ο main browser μου... )
Dark Scizor Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 - Το Location Aware Browsing μου θυμίζει εποχές browser-wars με το κάθε πρόγραμμα να ενσωματώνει «δικιά του»... «τεχνολογία υπεροχής» (βλέπε custom tags που ξέσκισαν τα web standards). Και τώρα έχουμε τον FF να πασάρει δική του μέθοδο Geo-locating; Δε μ' αρέσει. Καθόλου. Εεε, όχι. Αυτό εδώ είναι που υποστηρίζουν. Οπότε δε πρόκειται για custom μέθοδο.
katerina_a_86 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Είναι πιο βαρύς σε CPU usage και μνήμη? Γιατί το μηχάνημα μου δεν είναι ότι πιο καινούριο και προβληματιζόμουν για το αν πρέπει να τον εγκαταστήσω ή όχι.
mentzik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Αισθητά πιο γρήγορος! Μου αρέσουν πάρα πολύ τα shortcut στις λειτουργίες privacy! Πολύ χρήσιμο για το χωρο εργασίας ...
21century Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Ο ΟΠερα τα καταφερνει περιφημα ιδιως σε φορητες συσκευες και στα κινητα και θα ελεγα οτι ειναι καλυτερος, θα βαλω στο φλασακι μου την νεα εκδοση να την δοκιμασω..
mimidon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Παιδια η καινουρια εκδοση χρειαζεται fresh install η' μπορω να την κανω πανω στην 3.0.11; Κανονικά από πάνω (πήγαινε Help -> Check for updates...) και θα κρατήσει όσα plug-ins είναι συμβατά. Επίσης δεν δουλεύει το Plug-in του Nokia PC Suite.
dermitzos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Εμένα μου φαίνεται καλύτερος και με πιο γρήγορη απόκριση. Τα μόνα προβλήματα για εμένα είναι το ctrl+z για να βάλεις την προηγούμενη ιστοσελίδα μου φαίνεται πως πρέπει να το πατήσεις 2 φορές για να πάρει μπροστά και επίσης το ότι δεν μπορείς να κλείσεις την τελευταία σελίδα όπως στο prev.
mariosk89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ο firefox έπιασε επειδή την περίοδο που βγήκε υπήρχε μόνο ο τραγικό ΙΕ να πολεμήσει. πλεον σε συγκριση με chrome και opera μένει πίσω. και εκτός αυτού,firefox χωρίς add-ons δεν υφίσταται. όλη την δουλειά την κάνουν τα πρόσθετα
dermitzos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Σε υπολογιστές όχι και τόσο καινούριους, ο opera μου φαίνεται βαρύς. Ισχύει?
coreygaylas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ρεεε γιατι βγαλανε τη κλεψυδρα που φορτιζει;; μου φαινεται σαν να παταω ενα Link και να μην το φορτωνει
mentzik Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 ο firefox έπιασε επειδή την περίοδο που βγήκε υπήρχε μόνο ο τραγικό ΙΕ να πολεμήσει. πλεον σε συγκριση με chrome και opera μένει πίσω. και εκτός αυτού,firefox χωρίς add-ons δεν υφίσταται. όλη την δουλειά την κάνουν τα πρόσθετα Συμφωνώ οτι μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του Firefox είναι τα addons αλλά είναι άπειρα και για κάθε γούστο τα άτιμα! Κατα τα άλλα ακόμα και σαν σκέτος browser δεν τα πάει άσχημα! http://www.crn.com/software/218102111;jsessionid=XV1TZ0L13WTFAQSNDLPCKHSCJUNN2JVN
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα