Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 174
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η awesome bar είναι optional πλέον, αν και εμένα με βολεύει, υπήρξαν θετικά σχόλια για την έμμεση απομακρυνσή του http://insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2764062#post2764062

Νομίζω στην 3.6 θα αλλάξει το σύστημα με τα tabs. Αφορά το ζήτημα των χωριστών processes ή μόνο τη γραφική διαχείρισή τους;

Δημοσ.
Θέλει clean install ή κρατάει τα add ons που έχουμε εγκαταστήσει?

Όσα δεν είναι συμβατά σε ενημερώνει. Το Tab Mix Plus δεν υποστηρίζεται προς το παρόν (και με βόλευε..).

Δημοσ.

ενα φοβερο addon για ολες τις εκδοσεις του firefox,ειναι το mr tech toolkit,οσοι δεν το γνωριζουν να το δοκιμασουν,κανεις πολλες δουλειες,εχει πολλα εργαλεια και κατι που ενδιαφερει ολους,κανει συμβατα οσα addons δεν δουλευουν με ενα κλικ.

δοκιμαστε το!

Δημοσ.

Αισθητά πιο σταθερός και λίγο πιο γρήγορος από τον προηγούμενο.

Το SunSpider συμφώνα με τη Mozilla σε ένα Windows XP μηχάνημα

Firefox 2 > 18,148 ms

Firefox 3 > 3,669 ms

Firefox 3.5 > 1,524 ms

Το MozBackup δεν κατάφερε να μου κρατήσει κωδικούς και όλες τις ρυθμίσεις.

Δημοσ.

Ο βασιλιάς πέθανε, ζήτω ο βασιλιάς. Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεσκαρταριστεί το web από την proprietary Flash video σαβούρα. Συγχαρητήρια στην ομάδα Firefox.

Δημοσ.

- Δυστυχώς επιλογή για πλήρη απενεργοποίηση της Awesomebar δεν υπάρχει. Την κλασσική adress bar που είχαμε στις εκδόσεις 1.x.x και 2.0.x δε πρόκειται να την ξαναδούμε. Τον είχα χρησιμοποιήσει όταν αποπειράθηκα να πάω από Debian σε Fedora. Η επιλογή "απενεργοποίησης" της Awesomebar κάνει κάποια δουλειά αλλά και πάλι το χάλι υπάρχει... :-(

- Το Tab Tearing παντελώς αδιάφορο. Στα όσα χρόνια έχω tabbed browser δε μου χρειάστηκε ούτε μια φορά να αποσπάσω κάποιο tab σε ξεχωριστό παράθυρο.

- Βλέπω «προτίμηση» σε HTML 5 από το «αγαπητό» ίδρυμα Mozilla; Γιατί υπάρχει και η XHTML 2... γιατί δε την υποστηρίζει; Εκτός κι αν την υποστηρίζει ήδη, οπότε βγαίνω άκυρος. :P

- Το Location Aware Browsing μου θυμίζει εποχές browser-wars με το κάθε πρόγραμμα να ενσωματώνει «δικιά του»... «τεχνολογία υπεροχής» (βλέπε custom tags που ξέσκισαν τα web standards). Και τώρα έχουμε τον FF να πασάρει δική του μέθοδο Geo-locating; Δε μ' αρέσει. Καθόλου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...