dimi5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μου εχει τυχει αρκετες φορες σε forum να μας δουλευον μερικοι κανοντας τους ανηξερους και μερικες μερες αργοτερα να τρωνε kick απο το site κοιταξε ρε φιλε αν σου φαινετε οτι ειμαι που αυτους τοτε λυπαμαι...και μισο λεπτο ποτε εκανα τον ανηξερο? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:23 ---------- κοιταξε ρε φιλε αν σου φαινετε οτι ειμαι που αυτους τοτε λυπαμαι...και μισο λεπτο ποτε εκανα τον ανηξερο? και για να μην εφαγα kick απο το site σημενει οτι ΔΕΝ ειμαι απο αυτους
stefa_1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δεν ειπα οτι εισαι ανηξερος , θεωρησα ετσι πριν επειδη νομιζα πως ησουνα απο Ελλαδα.Και ας σταματησει εδω το θεμα γιατι θα το κλειδωσουν το θεμα (αν δεν ειναι ηδη στην λιστα για lock)
dimi5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δεν ειπα οτι εισαι ανηξερος , θεωρησα ετσι πριν επειδη νομιζα πως ησουνα απο Ελλαδα.Και ας σταματησει εδω το θεμα γιατι θα το κλειδωσουν το θεμα (αν δεν ειναι ηδη στην λιστα για lock) ok ρε φιλε
ApoelAndreas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Νομιζω πολυ σπαμμαρατε off-topic. Αν εχεις αλλες αποριες dimi5 ρωτησε μας και θα απαντησουμε, αλλα πες μας ποιο κινητο θα παρεις τελικα, τοσες μερες το ψαχνουμε.
dimi5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Νομιζω πολυ σπαμμαρατε off-topic. Αν εχεις αλλες αποριες dimi5 ρωτησε μας και θα απαντησουμε, αλλα πες μας ποιο κινητο θα παρεις τελικα, τοσες μερες το ψαχνουμε. ε φιλε ειπαμε HTC TOUCH DIAMOND 2 αυτο νομιζω 8α παρω..... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:45 ---------- ε φιλε ειπαμε HTC TOUCH DIAMOND 2 αυτο νομιζω 8α παρω..... νομιζω ειναι καλο mobile αλλα αυτα που δεν μου αρεσει ειναι οτι δεν εννονετε με την TV ενω το ν96 εννονετε και οτι δεν μπορεις να βαλεις οτι hand-free θελεις και πρεπει να αγορασεις extra adapter που να γινεται σε αλλη θηρα οπως αυτο... http://cgi.ebay.com/3-5mm-headphone-Adaptor-Special-for-HTC-Touch-Diamond-2_W0QQitemZ160337875162QQcmdZViewItemQQptZPDA_Accessories?hash=item2554e1d0da&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65:12|66:2|39:1|72:1240|293:1|294:50
stefa_1 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Τοτε παιρνεις HTC Touch HD που εχει 3,5mm θυρα για ολα τα ακουστκα,αν και δεν εχει TV Out (Expansys Κύπρος) ή μετα παιρνεις το HTC Touch Pro 2 που ειναι σαν το HD με πληκτρολογιο και TV Out στα 604€ (Expansys Κύπρος)
dimi5 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Τοτε παιρνεις HTC Touch HD που εχει 3,5mm θυρα για ολα τα ακουστκα,αν και δεν εχει TV Out (Expansys Κύπρος) ή μετα παιρνεις το HTC Touch Pro 2 που ειναι σαν το HD με πληκτρολογιο και TV Out στα 604€ (Expansys Κύπρος) να σε καλα βρηκες και για την κυπρο forum?
ApoelAndreas Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Τοτε παιρνεις HTC Touch HD που εχει 3,5mm θυρα για ολα τα ακουστκα,αν και δεν εχει TV Out (Expansys Κύπρος) ή μετα παιρνεις το HTC Touch Pro 2 που ειναι σαν το HD με πληκτρολογιο και TV Out στα 604€ (Expansys Κύπρος) Το εχει ο θειος μου το Htc HD...
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Το εχει ο θειος μου το Htc HD... xmmm ειναι καλο εχει κανενας το htc touch diamond 2???
eddiedimitris Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Προσωπικά είμαι πολυ ευχαριστημένος απ το Ν96.Το εχω απ το Δεκεμβρη και ολα οκ.Για καποιον που δεν τον απασχολει η touch οθονη και θελει και ανοιχτο λειτουργικο ειναι μια χαρα.Επισης εγω τοτε ειχα δωσει 650 ευρω ενω τωρα απο οτι βλεπω εδω http://www.d-click.gr/site/index.php?dispatch=products.view&product_id=29847 εχει πεσει κατω απ τα 450. Επισης ευχαριστη εκπληξη ειναι η μπαταρια του που με πολυ χρηση βγαζει ανετα 2 ολοκληρεσ μερες
ApoelAndreas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Εγω θα προτεινα ενα απο τα HTC που λεγαμε... Κανε search σε διαφορα sites και θα βρεις οτι θελεις.
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Εγω θα προτεινα ενα απο τα HTC που λεγαμε... Κανε search σε διαφορα sites και θα βρεις οτι θελεις. ε παρεα για να τελιονουμε εχο αποφασισει 8α αγορασω το htc touch diamond 2 καποτε που 8α εχο λεφτα..... ελπιζω να εντεξει για 2-3 χρονια
ApoelAndreas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 ε παρεα για να τελιονουμε εχο αποφασισει 8α αγορασω το htc touch diamond 2 καποτε που 8α εχο λεφτα.....ελπιζω να εντεξει για 2-3 χρονια Οκ, οπως θελεις.
dimi5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2009 Οκ, οπως θελεις. xaxa οκ ρε φιλε εν βρεις κατι για αυτο mobile κτυπα μας την πορτα....:p:p:p:p:p:p:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.