Προς το περιεχόμενο

το n96 16gb ειναι καλο κινητο?τι προβληματα εχει?

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ωραια αυτα που λες ρε stefa αλλα για να καταλαβω το κινητο οταν το αγορασω δλδ 8α εχει μόνο 512ΜΒ ?....και μισο ρε φιλε απο τι εχω δει στο e-shop αυτες οι καρτες βγαίνουν εως 8GB ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ..... ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ http://www.eshopcy.com.cy/search_per.phtml?offset=20&category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3%2520%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=SECURE%2520DIGITAL&sp1=MICRO%2520SD

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:01 ----------

τι delete please????

Να κανουν delete εκεινο το ποστ μου οι moderators ειχα ζητησει... Σε χαλαει τοσο πολυ το 8GB?

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Να κανουν delete εκεινο το ποστ μου οι moderators ειχα ζητησει... Σε χαλαει τοσο πολυ το 8GB?

δεν με χαλαει αλλα φοβάμαι οτι ειναι λιγα τα 8gb και δεν 8α χορουν πολλα video μεσα

Δημοσ.

ΑΧ ΑΧ ΑΧ.Ναι το κινητο με 512ΜΒ θα ειναι...Ρε φιλε με 10-15 ευρω παιρνεις και μια καρτα μνημης 8GB/16GB (δεν νομιζω να εχουν βγει microSD μεγαλυτερες προς το παρον).Koλλας σ'αυτα τα λεφτα ?Με 8GB χωρανε 6 ταινιες των 2 ωρων και καμια 200 videoclip μυσικα!!!!

Στο κατω κατω πανε παρε και ενα MP3/Video player με 8 ιντσων οθονη+σκληρο δισκο ή ενα Netbook για να κοιμασαι ησυχος με τα 250GB !!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
ΑΧ ΑΧ ΑΧ.Ναι το κινητο με 512ΜΒ θα ειναι...Ρε φιλε με 10-15 ευρω παιρνεις και μια καρτα μνημης 8GB/16GB (δεν νομιζω να εχουν βγει microSD μεγαλυτερες προς το παρον).Koλλας σ'αυτα τα λεφτα ?Με 8GB χωρανε 6 ταινιες των 2 ωρων και καμια 200 videoclip μυσικα!!!!

Στο κατω κατω πανε παρε και ενα MP3/Video player με 8 ιντσων οθονη+σκληρο δισκο ή ενα Netbook για να κοιμασαι ησυχος με τα 250GB !!!!!!!!!!!!!!!!!

AX AX AX δεν λες τιποτα ρε μπας και κανεις λαθος γιατι το htc touch diamond 1 εχει 4gb........:shifty:

Δημοσ.

Παιδιά εγώ το έχω το N96 εδώ και αρκετό καιρό, μάλιστα έχω γράψει και την άποψη μου για το κινητό εδώ. Γενικότερα είναι αρκετά καλό τηλέφωνο αλλά έχει κάποια πράγματα όπως η ποιότητα κατασκευής που σε εκνευρίζουν!!

Δημοσ.
Παιδιά εγώ το έχω το N96 εδώ και αρκετό καιρό, μάλιστα έχω γράψει και την άποψη μου για το κινητό εδώ. Γενικότερα είναι αρκετά καλό τηλέφωνο αλλά έχει κάποια πράγματα όπως η ποιότητα κατασκευής που σε εκνευρίζουν!!

τι προβλήματα εχει?

Δημοσ.

Η ποιότητα κατασκευής του είναι πολύ μέτρια, η μπαταρία του είναι αρκετά μικρή γι αυτή τη συσκευή !! Αυτά τα δυο βασικά !! Κατα τα άλλα καλά πάει, αν και μερικές φορές γίνεται πολύ αργό !!

Δημοσ.
Η ποιότητα κατασκευής του είναι πολύ μέτρια, η μπαταρία του είναι αρκετά μικρή γι αυτή τη συσκευή !! Αυτά τα δυο βασικά !! Κατα τα άλλα καλά πάει, αν και μερικές φορές γίνεται πολύ αργό !!

εσυ ρε φιλε τι μου προτινης nokia n96 or htc touch diamond 2:rolleyes::confused:

Δημοσ.

Λοιπον.Το HTC Diamond 1 εχει 4GB ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΑ\

TO HTC Diamond 2 εχει 512ΜΒ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ microSD ΕΩΣ ΤΑ 16GB

Δημοσ.
Λοιπον.Το HTC Diamond 1 εχει 4GB ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΑ\

TO HTC Diamond 2 εχει 512ΜΒ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΑ ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ microSD ΕΩΣ ΤΑ 16GB

πτου σου γαμ... την τυχη μου καλα ρε φιλε να σε καλα πες μου λες να αγορασω την καρτα μνημης απο το ebay????

Δημοσ.

Να σου πω ρε φιλε...Με το συμπαθειο δηλαδη ,Μας δουλευεις ή εισαι απο αλλο πλανητη ?Δηλαδη στην Ελλαδα δεν πουλανε καρτες μνημης ?Το Skroutz το ρημαδι το ξερεις ?Μπηκες στον κοπο να κανεις μια αναζητηση στο google να δεις τι πουλανε ?Οριστε καρτα εδω κανει 54,00 ευρω.

Δημοσ.
Να σου πω ρε φιλε...Με το συμπαθειο δηλαδη ,Μας δουλευεις ή εισαι απο αλλο πλανητη ?Δηλαδη στην Ελλαδα δεν πουλανε καρτες μνημης ?Το Skroutz το ρημαδι το ξερεις ?Μπηκες στον κοπο να κανεις μια αναζητηση στο google να δεις τι πουλανε ?Οριστε καρτα εδω κανει 54,00 ευρω.

με το συμπα8ιο ρε φιλε ειμαι απο την κυπρο και ειναι διαφορετικες οι τιμες ....δευτερον μπορει στο ebay να εχει καλες και φτηνές sd card να μην δωσω πολλα λεφτα ...και που ξερω και πως να εμπιστευτο αυτο το site που μου εχεις δωσει δεν το ξερω καν ενοω στο ebay ξερω πολλους που αγοραζουν πραγματα...και ειπα να ρωτισω μια δευτερη γνωμη:mad:

Δημοσ.

Σορυ,δεν ειδα οτι εισαι απο την κυπρο.Το Skroutz ειναι μια σελιδα που κανει αναζητηση στα 75 online μαγαζια και βρισκει το πιο φθηνο προιον.Δεν ξερω αν εχετε στην κυπρο κατι αντιστοιχο,αλλα πιστευω πως αρκετα μαγαζια ελληνικα θα στειλουν στην κυπρο.Και το Site που σου στειλα ειναι αξιοπιστο,αφου τα περισσοτερα online μαγαζια υπαρχουν και σε φυσικη μορφη.

Δημοσ.
Σορυ,δεν ειδα οτι εισαι απο την κυπρο.Το Skroutz ειναι μια σελιδα που κανει αναζητηση στα 75 online μαγαζια και βρισκει το πιο φθηνο προιον.Δεν ξερω αν εχετε στην κυπρο κατι αντιστοιχο,αλλα πιστευω πως αρκετα μαγαζια ελληνικα θα στειλουν στην κυπρο.Και το Site που σου στειλα ειναι αξιοπιστο,αφου τα περισσοτερα online μαγαζια υπαρχουν και σε φυσικη μορφη.

ετσι ετερεια ι καταστημα δεν εχει στην κυπρο και για αυτο σε ρωτισα αν ξερεις για το ebay τι νομιζεις οτι ολοι σε αυτο το site ειναι ελληνες αλλη φορα φιλε να ρωτας γιατι εγω οτι λεω δεν ειναι μαλακιες που μου κατευενουν στο νου....

Δημοσ.

Μου εχει τυχει αρκετες φορες σε forum να μας δουλευον μερικοι κανοντας τους ανηξερους και μερικες μερες αργοτερα να τρωνε kick απο το site

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...