ApoelAndreas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ενταξει ρε παιδια εχω αποφασήσει ποιο mobile 8α παρω,το htc touch diamond 2 !!!!!!!!!!!!!! Απο που θα το αγορασεις?
dimi5 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Σοφη επιλογη.Με γεια οταν το παρεις ρε φιλε ελιπιζω να ειναι καλο και ευκολο να το μαθης.... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:25 ---------- Απο που θα το αγορασεις? δεν ξερω ακομα αλλα μαλλον απο τον γερμανο το εχει 500 ευρο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:27 ---------- Σοφη επιλογη.Με γεια οταν το παρεις αν ξερεις μπορω να βαλω μια ταινια σε αυτο το κινητο και ποσα gb χορο εχει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:30 ---------- α και ενα νεο το n96 νομιζω το αποσηραν απο την αγορα γιατι τωρα που εχω στα χερια μου το καινούργιο φυλλαδιο του γερμανου δεν το εχει μεσα το ν96
ApoelAndreas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μπα, απλα ειναι incomplete το διαφημηστικο. Και τον Γερμανο μην τον εμπιστευεσαι. Παρε τηλεφωνο να μαθεις. Αλλα γραφει το διαφημιστικο και αλλα σου λενε οταν τους μιλησεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:09 ---------- Κοιταξε και εδω. http://www.ctrl.com.cy/computers/pocket-pcs/htc-touch-diamond2-t5353.html Οκ, 30 ευρω πιο κατω απλα ειπα να σου το πω. Αν ειναι και πιο ακριβο απο Γερμανο(περισσοτερο απο 500) τοτε ακομα καλυτερα. Δεν ξερω για εγγυηση κτλ, αλλα μπορεις να το ψαξεις και να τους στειλεις και κανενα email.
dimi5 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Μπα, απλα ειναι incomplete το διαφημηστικο. Και τον Γερμανο μην τον εμπιστευεσαι. Παρε τηλεφωνο να μαθεις. Αλλα γραφει το διαφημιστικο και αλλα σου λενε οταν τους μιλησεις. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:09 ---------- Κοιταξε και εδω. http://www.ctrl.com.cy/computers/pocket-pcs/htc-touch-diamond2-t5353.html Οκ, 30 ευρω πιο κατω απλα ειπα να σου το πω. Αν ειναι και πιο ακριβο απο Γερμανο(περισσοτερο απο 500) τοτε ακομα καλυτερα. Δεν ξερω για εγγυηση κτλ, αλλα μπορεις να το ψαξεις και να τους στειλεις και κανενα email. ρε φιλε εν καταστημα αυτο η ειναι στο internet? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:19 ---------- ρε φιλε εν καταστημα αυτο η ειναι στο internet? ξερεις πια ειναι η μαλακια του οτι δεν εχει καλο χρομα ενω το ν96 εχει 16 εκατομμυρια χρωματα αυτο εχει μονο 65κ γμτ
ApoelAndreas Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2009 ρε φιλε εν καταστημα αυτο η ειναι στο internet? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:19 ---------- ξερεις πια ειναι η μαλακια του οτι δεν εχει καλο χρομα ενω το ν96 εχει 16 εκατομμυρια χρωματα αυτο εχει μονο 65κ γμτ Νομιζω ειναι στο ιντερνετ, αλλα αν δεν κανω λαθος, το στελνουν με ταχυδρομιο. Τωρα θα κοιταξω και θα σου πω. Οσο για τα χρωματα, ετσι ειναι τα HTC. Δεν χανεις και πολλα. Το τελευταιο που θα σκεφτομουν εγω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:47 ---------- Good news. Εχει free shipping. Οπως βλεπεις μετα το .com ειναι το .cy οποτε απο καπου στην Κυπρο τα στελνουν μαλλον. Σε προιοντα ανω των 120 ευρω εχει δωρεαν μεταφορικα και η τιμη που γραφουν συμπεριλαμβανει το ΦΠΑ. Μπορεις να κοιταξεις και ο ιδιος αν εχεις απορειες για εγγυηση και απο που τα φερνουν, ποσες μερες θα χρειαστει για να το στειλουν και που θα το παραλαβεις, και τα λοιπα, πηγαινοντας στο contact us στο συγκεκριμενο site.
dimi5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 to htc diamond 2 οταν 8α το αγορασω ποση μνημη(GB)8α εχει??
stefa_1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δες αναλυτικα χαρακτηριστικα γραφοντας στο google HTC Diamond 2 GSM Arena.Οσο για τα χρωματα...πανω απο 65000 το ματι δεν καταλαβαινει.Οποτε τι 65.001 τι 16.000.000 ενα και το αυτο,ειδικα σε κινητο.Mην πεφτεις σε αυτη τη παγιδα.Ειχα omnia και μετα diamond.Και τα 2 εχουν 65,000 χρωματα.Με την διαφορα οτι το diamond σου εδινε την εντυπωση πως δεν κοιτουσες σε οθονη αλλα σε καθαρο παραθυρο,αφου η οθονη δεν παιζοταν!Και ναι μπορεις να δεις ταινια ,αλλα θα χρειαστει πολυς πειραματισμος με ρυθμισεις για το encode.Εγω μπορω να σου δωσω οταν το παρεις το προγραμμα και τις ρυθμισεις που ειχα εγω για το απλο το Diamond,απλα εσυ θα αλλαξεις αναλυση.
dimi5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δες αναλυτικα χαρακτηριστικα γραφοντας στο google HTC Diamond 2 GSM Arena.Οσο για τα χρωματα...πανω απο 65000 το ματι δεν καταλαβαινει.Οποτε τι 65.001 τι 16.000.000 ενα και το αυτο,ειδικα σε κινητο.Mην πεφτεις σε αυτη τη παγιδα.Ειχα omnia και μετα diamond.Και τα 2 εχουν 65,000 χρωματα.Με την διαφορα οτι το diamond σου εδινε την εντυπωση πως δεν κοιτουσες σε οθονη αλλα σε καθαρο παραθυρο,αφου η οθονη δεν παιζοταν!Και ναι μπορεις να δεις ταινια ,αλλα θα χρειαστει πολυς πειραματισμος με ρυθμισεις για το encode.Εγω μπορω να σου δωσω οταν το παρεις το προγραμμα και τις ρυθμισεις που ειχα εγω για το απλο το Diamond,απλα εσυ θα αλλαξεις αναλυση. καλα αυτα που ειπες ρε φιλε να σε καλα αλλα δεν βρισκω καπου που να γραφει ποσα gb εχει μονο του το mobile εχω διαβασει οτι το htc touch diamond 1 εχει 4 gb μνημη μονο γμτ και το htc touch diamond 2 μπορει να δεχτει καρτα εως και 8 gb ενο το ν96 εχει 16 gb..α και τι προγραμμα πρεπει να εχο για να πεξει ενα εργο?
ApoelAndreas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 καλα αυτα που ειπες ρε φιλε να σε καλα αλλα δεν βρισκω καπου που να γραφει ποσα gb εχει μονο του το mobile εχω διαβασει οτι το htc touch diamond 1 εχει 4 gb μνημη μονο γμτ και το htc touch diamond 2 μπορει να δεχτει καρτα εως και 8 gb ενο το ν96 εχει 16 gb..α και τι προγραμμα πρεπει να εχο για να πεξει ενα εργο? Μην κολλας στο N96... Μπηκα στο GsmArena και εβαλα buy memory για το HTC Touch Diamond2 και μου εβγαλε =75:105/"]αυτο.
stefa_1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 512MB εχει ενσωματωμενα,και αφου παιρνει SDHC καρτα μνημης μπορει θεωρητικα να δεχτει μεχρι και 32GB.Αλλα τι να τα κανεις τα 16GB?Ενα ripped επεισοδιο για κινητο βγαινει στα 180ΜΒ σε μέτρια ποιότητα.Άρα μπορείς να βάλεις 88 επεισόδια ή 4 SEASONS απο σειρά στο κινητό = στράβωμα!Και στο λεω και στο ξαναλεω.Η οθονη του Ν96 ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ οπως και ολο το κινητο,που ειναι τελειως αποτυχημενο και δεν αξιζει ουτε 1 ευρω να δωσεςι γιαυτο.Βγαλτο απο το μυαλο σου.Το HTC Diamond 2 θα σου χαλαρωσει τα ματια.Παρε εσυ το κινητο και το τι προγραμμα και τι ρυθμισεις χρειαζεται τα βρισκουμε μετα
stefa_1 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δεν μπορεις.Κανε edit και γραψε στους moderator να το διαγραψουν Dimi δες εδω το HTC και μετα δες εδω το Ν96
dimi5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δεν μπορεις.Κανε edit και γραψε στους moderator να το διαγραψουν Dimi δες εδω το HTC και μετα δες εδω το Ν96 ωραια αυτα που λες ρε stefa αλλα για να καταλαβω το κινητο οταν το αγορασω δλδ 8α εχει μόνο 512ΜΒ ?....και μισο ρε φιλε απο τι εχω δει στο e-shop αυτες οι καρτες βγαίνουν εως 8GB ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΟ..... ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΕ http://www.eshopcy.com.cy/search_per.phtml?offset=20&category=%C5%C9%C4%C9%CA%C5%D3%2520%CC%CD%C7%CC%C5%D3&category2=SECURE%2520DIGITAL&sp1=MICRO%2520SD ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:01 ---------- Delete it please... τι delete please????
dali13gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μιλάμε για απίστευτους διαλόγους το thread. dimi5 συγχαρητήρια! Πάρε το Nokia 1661 να μην ταλαιπωρείσαι τζάμπα...
dimi5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2009 Μιλάμε για απίστευτους διαλόγους το thread. dimi5 συγχαρητήρια! Πάρε το Nokia 1661 να μην ταλαιπωρείσαι τζάμπα... xaxa πες μας και κανενα με τον πομπο....οχι φιλε μου εγω τελικα 8α πιασω το htc touch diamond 2 και οτι προκυψει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.