Προς το περιεχόμενο

το n96 16gb ειναι καλο κινητο?τι προβληματα εχει?

dimi5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H τιμη θα πεσει οταν οι πωλησεις δεν θα πανε οπως περιμεναν (λιγο δυσκολο),οταν θα βγουνε αντιπαλοι αλλα υπολογισε να πεφτει -40 ευρω καθε εξαμηνο....Μπορεις και να περιμενεις και να το παρεις μεταχειρισμενο στα 500-550 ευρω πολυ συντομα.Το Ν96 ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ.Δες επισης και το HTC Touch Pro 2 (Σε μεταχειρισμενο,ειναι οπως το Ν97 αλλα με win mob).

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
H τιμη θα πεσει οταν οι πωλησεις δεν θα πανε οπως περιμεναν (λιγο δυσκολο),οταν θα βγουνε αντιπαλοι αλλα υπολογισε να πεφτει -40 ευρω καθε εξαμηνο....Μπορεις και να περιμενεις και να το παρεις μεταχειρισμενο στα 500-550 ευρω πολυ συντομα.Το Ν96 ΑΠΛΑ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ.Δες επισης και το HTC Touch Pro 2 (Σε μεταχειρισμενο,ειναι οπως το Ν97 αλλα με win mob).

ποσα ειναι αυτο το HTC Touch Pro 2??

Δημοσ.

Εδώ τιμές (οσο το Ν97)

Εικόνα 1

Eικόνα 2.Eγω παντως μεταχειρισμενα αγοραζω μιας και κανω συναλλαγες χερι-χερι,τα βλεπω και ολα ειναι σαν καινουργια.Εκτος και αμα αντεχει καλα η τσεπη οποτε...Παντως ηδη αρκετοι αρχισαν να πουλανε το HTC Touch Pro 2 μεταχειρισμενο κοντα στα 520-550.Στις επομενες μερες ακομα περισσοτεροι πιστευω και οσο πιο πολλοι το πουλανε τοσο θα πεφτει η τιμη.

Δημοσ.
Εδώ τιμές (οσο το Ν97)

Εικόνα 1

Eικόνα 2.Eγω παντως μεταχειρισμενα αγοραζω μιας και κανω συναλλαγες χερι-χερι,τα βλεπω και ολα ειναι σαν καινουργια.Εκτος και αμα αντεχει καλα η τσεπη οποτε...Παντως ηδη αρκετοι αρχισαν να πουλανε το HTC Touch Pro 2 μεταχειρισμενο κοντα στα 520-550.Στις επομενες μερες ακομα περισσοτεροι πιστευω και οσο πιο πολλοι το πουλανε τοσο θα πεφτει η τιμη.

να σε καλα ρε φιλε

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:03 ----------

να σε καλα ρε φιλε

για να σου πω ηπαρχει αν ξερεις το htc touch pro 1?

Δημοσ.

Και εγω θα σου προτεινα το N86, χωρις να εχω ψαξει για καποιο αλλο κινητο που ισως να ηθελες. Φαινεται αρκετα καλο. Πριν ειδα οτι ειπες πως ειναι παμπαλαια κινητα. Το οτι εχει τον αριθμο 86 και το αλλο το 96, δεν σημαινει οτι το 96 ειναι πιο καινουργιο ή πιο καλο. Ολοκαινουργιο ειναι το Ν86 και πολυ καλο, εχει και τα κουμπια που ηθελες και καλα specifications.

Δημοσ.
Οριστε το HTC Touch Pro (1) αλλα συμφερει πλεον να το αγορασεις μεταχειρισμενο,οπως και θα καταλαβεις μολις ανοιξεις το link.Αποψη μου ?Δεν αξιζει.Δες καλυτερα το Ν86 που σου ειπαν τα παιδια.
Δημοσ.
Οριστε το HTC Touch Pro (1) αλλα συμφερει πλεον να το αγορασεις μεταχειρισμενο,οπως και θα καταλαβεις μολις ανοιξεις το link.Αποψη μου ?Δεν αξιζει.Δες καλυτερα το Ν86 που σου ειπαν τα παιδια.

ωραιο ειναι γμτ αλλα εν ακριβο ακου 517 ευρο:eek:

Δημοσ.
ωραιο ειναι γμτ αλλα εν ακριβο ακου 517 ευρο:eek:

Απο που το βρηκες με 517 ευρω? Παντως, στο gsmarena στο price group το εχει στα 350 ευρω... Π.χ. το Iphone 3G S το εβαλαν στο group με 620 ευρω... Ποσο το οποιο μαλλον θα εχει στην Ελλαδα... Βεβαια ειναι δυο εντελως διαφορετικα κινητα αλλα απο 350 στα 517 λιγο μεγαλη διαφορα...

Δημοσ.
Απο που το βρηκες με 517 ευρω? Παντως, στο gsmarena στο price group το εχει στα 350 ευρω... Π.χ. το Iphone 3G S το εβαλαν στο group με 620 ευρω... Ποσο το οποιο μαλλον θα εχει στην Ελλαδα... Βεβαια ειναι δυο εντελως διαφορετικα κινητα αλλα απο 350 στα 517 λιγο μεγαλη διαφορα...

απο το site που μου εδωσε ο stefa_1...:P

Δημοσ.
Lol, για το N86 νομιζα εγω. :P

ε ειπαμε ρε πελλε αλλα οχι και το ν86 556 ευρο :P:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:54 ----------

Lol, για το N86 νομιζα εγω. :P

πες μου εχεις το pro evolution 2009?

Δημοσ.
ε ειπαμε ρε πελλε αλλα οχι και το ν86 556 ευρο :P:lol:

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:54 ----------

πες μου εχεις το pro evolution 2009?

Που κολλα? Οχι, εχω Fifa2009...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:59 ----------

Που βρηκες το N86 566 ευρω???

http://www.pixmania.gr/gr/gr/3096860/art/nokia/n86.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNDY1NzE5ODk7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk=

Δημοσ.
Που κολλα? Οχι, εχω Fifa2009...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:59 ----------

Που βρηκες το N86 566 ευρω???

http://www.pixmania.gr/gr/gr/3096860/art/nokia/n86.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=oui&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyNDY1NzE5ODk7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdWk=

ειπαμε ρε φιλε δεν ειναι το ν86 566 ευρο ειναι το αλλο το htc touch pro 1

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:33 ----------

ειπαμε ρε φιλε δεν ειναι το ν86 566 ευρο ειναι το αλλο το htc touch pro 1

δεν κολλα απλος το ειπα γιατι μπορει να εχεις το pro και να εκανες account και η8ελα να μου πεις που για κατι κωδικούς για να γινεις μελος ξεχασε το...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:35 ----------

Eδώ εχει και δωρεάν μεταφορικά , όπως λέει :P

ε φιλε ποσα ειναι 447 ευρο χαχα καλο το ν96 ειναι πιο φτηνο ρε στην κυπρο να σ πω και τιμη 448 ευρο ......:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...