stefa_1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Το κινητο το εχει ενας γνωστος μου και το επιασα για να το τεσταρω.Εγω ειχα N95-Samsung Omnia-Touch Diamond και παω για HD.Γιαυτο υποστηριζω τα windows mobile.Εαν επιμενεις για Nokia παρε το Ν85.Το Ν97 ειναι καλο κινητο,σαφως βελτιωμενο αφου εχει το Symbian 5th αλλα πρεπει να ξερεις οτι κανει γυρω στα 630 ευρω,η διπλασια τιμη απο το Ν96 που θες.
gilardino Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 αν θες παντως κοιτα και το nokia n86...ειναι ενα βελτιωμενο n85.. http://www.gsmarena.com/nokia_n86_8mp-2713.php
dimi5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 αν θες παντως κοιτα και το nokia n86...ειναι ενα βελτιωμενο n85.. http://www.gsmarena.com/nokia_n86_8mp-2713.php e φιλε αυτο τα κινητα ειναι παμπαλαια π.χ ειπαμε κατι καλο και καινουργιο ρε φιλε γμτ δεν ξερω τη να αγορασω..
stefa_1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μηπως να επαιρνες ενα Sony Ericsson W995 ?Εχει οθονη 2.6 ιντσων και wifi
dimi5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μηπως να επαιρνες ενα Sony Ericsson W995 ?Εχει οθονη 2.6 ιντσων και wifi μισο ρε φιλε να δω... δεν νομιζω ρε φιλε κατι αλλο που να ειναι δυνατο??
stefa_1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Πες μου τις προσδοκιες σου απο ενα τηλεφωνο.Το SE που σου ειπα,εχει πληκτρα,μεγαλη σχετικα οθονη με καλη αναλυση,wifi αν σε ενδιαφερει το internet,δεν τρεχει καποιος OS για να βαραει κολληματα,ειναι ολοκαινουργιο και εχει ωραιο design.Ειναι δηλαδη το τελειο κινητο για καποιον που το θελει για κινητο και οχι για πειραματα κ modding (windows mobile) Κοιτα και αυτο το Νοκια
gilardino Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 παμπαλαιο το nokia n86;μαλιστα...οταν αποφασισεις τελικα ποιο θα παρεις ενημερωσε μας...
stefa_1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δες επισης και αυτο το SE με λιγοτερα λεφτα.Kατι αλλο δεν μου περναει απο το μυαλο.Δεν μπορω αλλο να σε βοηθησω
dimi5 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 παμπαλαιο το nokia n86;μαλιστα...οταν αποφασισεις τελικα ποιο θα παρεις ενημερωσε μας... sorry ρε φιλε αλλα δεν μου αρεσε ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:19 ---------- τα htc ειναι καλα κινητα?
stefa_1 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Φυσικα και ειναι καλα κινητα αλλα τρεχουν Windows Mobile.To HTC Touch Diamond 2 ειναι το νεο κινητο της εταιριας και αν εισαι λιγο pro χρηστης ειναι το καλυτερο κινητο για σενα.Αλλα πες μας τι θες.Symbian (Nokia/Samsung Omnia HD) Windows Mobile (HTC/Samsung Omnia) χωρις λειτουργικο ?Μήπως Iphone ??
dimi5 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Φυσικα και ειναι καλα κινητα αλλα τρεχουν Windows Mobile.To HTC Touch Diamond 2 ειναι το νεο κινητο της εταιριας και αν εισαι λιγο pro χρηστης ειναι το καλυτερο κινητο για σενα.Αλλα πες μας τι θες.Symbian (Nokia/Samsung Omnia HD) Windows Mobile (HTC/Samsung Omnia) χωρις λειτουργικο ?Μήπως Iphone ?? βασικα ρε φιλε μου αρεσει παρα παρα ολυ το ν96 της νοκια αλλα απο τι εχετε γρα4ει δεν εινε και τοσο σπουδεο οσο φενετε
dimi5 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 αφου σου αρεσει παρτο αυτο σκεφτομαι ρε φιλε αλλα δεν ξερω αν ειναι ι σοστη επιλογη που 8α κανω γιατί είναι και ακριβο και δεν 8ελω απο την μια μερα στην αλλη να χαλασει
Vasilisxd Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 H N-Series είναι για τα πανηγυρια. Καργα πλαστικίλα Θα σου προτεινα το E55 --> http://www.mobile-review.com/review/nokia-e55-en.shtml Πολύ μεγάλη διαρκεια μπαταρίας 3,2camera και τίγκα μεταλο κατασκευή. Ερχεται Ελλάδα σε βαριά ένα μήνα με κάτι λιγότερο απο 300ευρώ. Οσο για τα Touch κινητά , τί να πώ.... Μετα απο λίγη ώρα χρήσης σου'ρχετε να το πετάξεις στον τοίχο, με μοναδική εξαίρεση το iPhone. Γιατί στα Touch αυτό που μετράει είναι ο χειρισμός. Το πόσο καλά μπορούν να αντικαταστήσουν τα πλήκτρα σε θέμα ευχρηστίας. Παρε για παράδειγμα το Nokia5800. Αυτό δεν είναι Touch, είναι σκέτη αποτυχία. Τελείως δυσχρηστo και φαντάζομαι έτσι θα είναι ΟΛΑ τα Nokia μοντέλα μέχρι να βγάλουν της προκοπής συσκευές, λειτουργικό και οθόνες αφής και όχι κλασικές πλαστικούρες και μενού λές και απευθύνονται σε συσκευές με πλήκτρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.