Lioner Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Γεια σας εχω ενα laptop toshiba και μια μερα οταν παω να ανοιξω το laptop ανοιγει παει να φωρτοσει και κολλαει εκει που γινεται η φωρτοσει στα Windows Vista, εκει που γραφει "Εκκινηση των Windows" και απο κατω ενα πρασινο τετραγωνακι που παει δεξια (που δειχνει οτι φωρτονει τα Windows) και εκει κολλαει και μετα απο λιγο μου δειχνει μια μαυρη οθονη χωρις τιποτα. Τι προβλημα υπαρχει? Εχω κατι αρχεια που ειναι πολυ χρησιμα και δεν θελω να χαθουν με format η τπτ τετοιο! Οταν ανοιγω το laptop μετα απο 2-3 δευτερολεπτα λεει "Η εκκινηση των Windows απετυχε. Αυτο μπορει να οφειλετε σε μια προσφατη αλλαγη στο υλικο η το λογισμικο. Εαν τα αρχεια των Windows εχουν καταστραφει η εχουν εσφαλμενη ρυθμιση παραμετρων, η Επιδιορθωση κατα την εκκινηση μπορει να διαγνωσει και να επιδιορθωσει το προβλημα. Εαν ειχε διακοπει η τροφοδοσια ρευματος κατα την εκκινηση, εμιλεξτε 'Κανονικη εκκινηση των Windows'. Και εχω 2 επιλογες 1)Εκκινηση της Επιδιορθωσης κατα την εκκινηση (συνισταται) 2)Κανονικι εκκινηση των Windows Περιγραφη: Επιδιορθωση προβληματων που δεν επιτρεπουν την εκκινηση των Windows. Οταν επιλεγω το 1ο λεει Φωρτοσει των αρχειων των Windows και γεμιζει μια μπαρα και μετα παει να τα φωρτοσει και το ιδιο προβλημα, γεμιζει και μετα βγαζει μια μαυρη οθονη. Οταν επιλεγω το 2ο παει στην μπαρα γεμιζει και μετα παλι βγαζει μια μαυρη οθονη.
Fronimitis Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Σε ασφαλη λειτουργια μπορει να μπει;Αν δεν καταφερεις τιποτα τουλαχιστον να σωσεις τα αρχεια σου.
Lioner Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Σε ασφαλη λειτουργια μπορει να μπει;Αν δεν καταφερεις τιποτα τουλαχιστον να σωσεις τα αρχεια σου. Ναι μπορω να μπω στο boot menu. Κάνει φόρτωσει τα αρχεία για να μπει στην ασφαλης λειτουργεια και νομίζω στο τελευταίο αρχείο κολλάει (Φόρτωσει: \Windows\system32\drivers\crcdisk.sys) Ενω λέει Περιμένετε...
ss13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δες αυτά , ελπίζω να σε βοηθήσουν !! http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistasetup/thread/1d24b2be-3d2b-4ef7-997e-2b039ff1feae http://www.tipandtrick.net/2008/windows-vista-startup-hang-and-boot-failure-after-sp1-on-corrupt-driver-file-atapisys-and-ataportsys/
100 010 00 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Αν εχεις 4gb μνημη, βγαλε λιγη και δοκιμασε να μπουταρεις παλι
ss13 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Αν εχεις 4gb μνημη, βγαλε λιγη και δοκιμασε να μπουταρεις παλι ++ 1 , κ ' γω αυτό διάβασα ότι μπορεί να φταίει !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.