Προς το περιεχόμενο

PC μέχρι 750 ευρώ

volter_1024

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Έχετε να μου προτείνεται κάποια σύνθεση για PC που να μην ξεπερνάει τα 750 ευρώ.

Χρειάζομαι μόνο κουτί και πληκτρολόγιο:rolleyes:, επίσης δεν χρειάζομαι δίσκο παρά μόνο έναν SSD για το λειτουργικό, ούτε και DVD. Επίσης δεν χρειάζομαι δύο κάρτες γραφικών αλλά μία και καλή κατα προτίμηση nVidia (δες χρήσεις). Ακόμα θα ήθελα Intel CPU (εί δυνατόν QuadCore). Οπωσδήποτε θα ήθελα και card reader ενσωματωμένο (νομίζω έχει το πλαίσιο ένα για 5.25" slot). Τέλος θα ήθελα να λάβετε υπ' όψη ότι δεν είμαι 16 για να θέλω και κανένα τίγκα καγκούρικο case, κάτι απλό, μαύρο, με τα USB και τα άλλα κόλπα πάνω αν γίνεται και με αρκετά fans γιατί έχει πολλή ζέστη στο δωμάτιο.

Το PC προόρίζεται για χρήση με σχεδιαστικά και multimedia προγράμματα (Corel, PhotoShop, SolidWorks, Blender, After Effects, Premiere) για αναπαραγωγή ταινιών, σερφάρισμα στο Internet και όχι τόσο για games (εκτός από Sims3:lol:). Επίσης θέλω να δοκιμάσω Linux σε κάποια φάση οπότε θα πρέπει να είναι ψιλοσυμβατό και σ' αυτόν τον τομέα!

Αυτάάάάάά....:rolleyes:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και ότι με επιπλέον θέλετε... ρωτήστε!

Cheers!!!

Δημοσ.

Είσαι σε λάθος κατηγορία..Περιμένουμε να σε μεταφέρουν!:-D

Λοιπόν ξεκινάμε...Κουτάκι αυτό..

τροφοδοτικό

SSD

Card reader

Μητρική..

Επεξεργαστής

2 με 4 dim από αυτές τις RAM..Όσα βαστάξει το budget

Κάρτα γραφικών..

Και βάλε και μια ψυκτρούλα...

Δεν έχω κουράγιο να κάνω πρόσθεση να δώ άμα είμαι μέσα στο budget αλλά πιστεύω ότι το έχω άνετα..

Δημοσ.

βεβαια αν δε σε καλυπτουν οι παραπανω συνθεσεις επειδη ντε και καλα θες ιντελ οπως λες..απλα περιμενεις τους i3,i5 και τους 34nm ssd της ιντελ:P:p

Δημοσ.

Φίλε BaNcU, πολύ δυνατό το σύστημα σου απλά θα προτιμούσα στο τροφοδοτικό κάτι που να δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσω μόνο τα καλώδια που χρειάζομαι. Επίσης η MSI δεν μου είναι και πολύ συμπαθής σαν εταιρία (μ' εχει κάψει ουκ ολίγες φορές). Τέλος μια λίγο πιο ισχυρή κάρτα γραφικών θα ήταν προτιμότερη. Ευχαριστώ none the less...

βεβαια αν δε σε καλυπτουν οι παραπανω συνθεσεις επειδη ντε και καλα θες ιντελ οπως λες..απλα περιμενεις τους i3,i5 και τους 34nm ssd της ιντελ:P:p

Δεν είναι ότι ντε και καλά θέλω Intel, δεν είναι και μπάρμπας μου ο Paul S. Otellini, απλά όλα μου τα χρόνια ήμουν με AMD και ATI και θα ήθελα να δοκιμάσω και αυτόν τον συνδιασμό. Και επίσης θεωρώ, ίσως και λανθασμένα (δεν ξέρω), ότι όσον αφορά τους πολυπύρηνους η Intel είναι πιο μπροστά.

Αυτό για το οποίο δεν είμαι σίγουρος όμως είναι το λειτουργικό... είδικά το SolidWorks 2008 που χρησιμοποιώ δεν νομίζω να υποστηρίζεται σε Windows 7 x64 που λογικά θα χρησιμοποιήσω. Θα δείξει...

Δημοσ.

Αυτή η μητρική έχει δοκιμαστεί σε ζέστες και κάψες..... http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=227019, δεν θα υπάρξει πρόβλημα ... Κάρτα γραφικών άμα είναι να αλλάξουμε πάμε εδώ Sparkle GTS250 Cuda SVGA (PCI-Express, 1GB), αλλά ανεβαίνει το ποσό .... Επίσης δεν σε πιάνω στο θέμα του τροφοδοτικου ?

Δημοσ.

δε καταλαβα γτ θες καποια ισχυροτερη καρτα αφου αυτη που σου προτεινουν ειναι υπερ αρκετη...χρησιμοποιεις Cuda ;

παρολα αυτα ισχυροτερες καρτες ειναι οι gtx/s 250/260/275

και σε ατι 4770/4850/4870/4890

Οι παραπανω ξεκινουν απο 90ε και φτανουν ~200..απο μενα να προτιμησεις μια gts250

οχι παραπανω...

οσο για τους quad που αναφερεσε παραπανω...οι 8χχχ της ιντελ ειναι της πλακας..οι9χχχ αξιζουν αλλα ειναι αντι-vfm και αντι-αναβαθμισιμοι...οι i7 ειναι επεξεργαστες με πολυ καλες επιδοσεις αλλα δεν ειναι και το απολυτο vfm καθως δεν υποστηριζουν ddr2 και εχουν ακριβα mobo..(και δες τις διαφορες των τιμων τους...αισχος 250-500-1000...)

Δημοσ.
Επίσης δεν σε πιάνω στο θέμα του τροφοδοτικου ?

Έλα ρε... τα καλώδια που δεν τα χρησιμοποιείς (τροφοδοσίας για συσκευές φερ' ειπείν) τα αποσυνδέεις από το PSU και τα βγάζεις τελείως μέσα από το κουτί για να μην πιάνουν χώρο και για καλύτερη ροή αέρα...

Η κάρτα είναι σημαντική γιατί αν ανοίξω στο SolidWorks ένα assembly με 600 parts χρειάζεται GPU για να μην κλάιει το PC όταν το γυρνάω.

Επίσης αυτό το Cuda τι έιναι?

Δημοσ.

Η σύνθεση του Bancu είναι η ποιο ισορροπημένη. Δεδομένου οτι ο 905 ειναι στα 65W TDP, με ένα ελαφρύ overclock στα 3.0-3.2ghz πληρεί τις ανάγκες σου. Προσωπικά θα τον άλλαζα με τον 810 ρίχνοντας το ποσό κατά 40 ευρώ κάτω.

Επίσης σκέψου σοβαρά μεταφορά σε 64bit OS, με προτεινόμενα τα Vista 64bit SP2.

Ορίστε και η δικιά μου πρόταση.

14mt1nd.jpg

+

2mewztj.jpg

Σύνολο : 742 Ευρώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...