tasosgrig Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Διάβασα ένα review για το Multirama-HT Xpress Book 3G. Επειδή θα χρειαστώ ασύρματη πρόσβαση στο Internet σκέφτομαι να το αγοράσω το συγκεκριμένο. Δύο ερωτήσεις λοιπόν. Έχει δουλέψει κανένας το συγκεκριμένο netbook; Από πλευράς ποιότητας κατασκευής τι λέει; Οι επιδόσεις του όσον αφορά το 3G πως είναι; Ξέρει κανένας τι σήμα παίζει στη γενικότερη περιοχή της Καλαμάτας; Δεν λέω μέσα στην πόλη μιλάω για τα γύρω χωριά. Θα έχω 3G ή θα ψάχνομαι; Ετοιμάζομαι τουλάχιστον ψυχολογικά για διακοπές ενός μήνα, αλλά πρέπει να έχω σύνδεση για να το κάνω.
basilis5 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 εγω αν ηθελα ασυρματο νετ θα επαιρνα κανενα πακετακι με συμβολαιο που δινει δωρο το νετμπουκ αλλα συμβολαιο νομιζω 2 χρονια αλλα η ποιοτητα νετ ειναι τραγικη λογω ταχυτητων και προτινω να το παρεις μονο αν το θες οπωςδηποτε
gpanagiotou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2009 Διάβασα ένα review για το Multirama-HT Xpress Book 3G. Επειδή θα χρειαστώ ασύρματη πρόσβαση στο Internet σκέφτομαι να το αγοράσω το συγκεκριμένο. Δύο ερωτήσεις λοιπόν. Έχει δουλέψει κανένας το συγκεκριμένο netbook; Από πλευράς ποιότητας κατασκευής τι λέει; Οι επιδόσεις του όσον αφορά το 3G πως είναι; ... Για το 3G δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα, γιατί το έχω δοκιμάσει μόνο μέσα στην Αθήνα. Το netbook που σε ενδιαφέρει (εάν σε ενδιαφέρει ακόμη και δεν έχεις ήδη αποφασίσει), επειδή το έχω αγοράσει και το δουλεύω καθημερινά, σου το συνιστώ ανεπιφύλακτα, κυρίως εάν στη δουλειά σου περιλαμβάνεται η σύνταξη κειμένων, γιατί έχει πολύ ικανοποιητικό, παρά το μέγεθός του, πληκτρολόγιο, πράγμα που για τη δική μου δουλειά τουλάχιστον ήταν το σημαντικότερο επιχείρημα για τη συγκεκριμένη αγορά. Η ποιότητα κατασκευής δείχνει πολύ καλή και η οθόνη του με καλύπτει επίσης πλήρως. Ελπίζω να βοήθησα. Εάν κάνεις δοκιμές με το 3G, θα με ενδιέφερε η εμπειρία σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.