Προς το περιεχόμενο

Ο Υπολογιστής δεν δουλεύει.

platonas1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν υπολογιστή παλιό, και τον άνοιξα για να του βάλω μια μεγαλύτερη μνήμη RAM ,

Όμως η χαζομάρα μου είναι ότι ο υπολογιστής παίρνει ddr μνήμες και εγώ του κούμπωσα ddr2.:shock::shock:

Μόλις τον άνοιξα δεν έδειχνε τίποτα, και μάλιστα μύριζε και κάτι καμένο.(νόμιζα ήταν το κεφάλι μου).:rolleyes:

Εφόσον κατάλαβα την μαμακια που έκανα, και την ζημιά, ξαναέβαλα την παλιά μνήμη αλλά πάλι δεν δείχνει τίποτα στην οθόνη.

Τι λέτε να έγινε? Κάψαμε την μητρική?

ευχαριστώ

Δημοσ.

Στην χειροτερη περιπτωση ναι ! παρολα αυτα μπορεις να δοκιμασεις να κανεις reset το bios (ειναι ενα διακοπτακι ή κουμπακι στη μητρικη) Αν δεν γινεται τιποτα τοτε κατι θα εκαψες! Ας ελπισουμε τις ram.

Δημοσ.

Δοκίμασε την παλιά μνήμη σε άλλο slot, αλλιώς ανακύκλωση.

(πώς διάολο την κούμπωσες, έχουν αλλού την εγκοπή γι'αυτό ακριβώς τον λόγο)...

Δημοσ.

Νομίζω οτι η εγκοπή είναι στο ιδιο σημείο και για τις ddr και για τις ddr2. Τέλος πιστεύω οτι η μητρική μας αποχαιρέτισε...

Δημοσ.
Νομίζω οτι η εγκοπή είναι στο ιδιο σημείο και για τις ddr και για τις ddr2.

Νομίζεις λάθος. :P

Δημοσ.
Δοκίμασε την παλιά μνήμη σε άλλο slot, αλλιώς ανακύκλωση.

(πώς διάολο την κούμπωσες, έχουν αλλού την εγκοπή γι'αυτό ακριβώς τον λόγο)...

Και όμως. Έχει έρθει άτομο εκεί που ήμουν μια μέρα που έκανε το ίδιο. Το slot της μητρικής είχε γίνει χάλια. Η μητρική αποτέλεσε παρελθόν.

Δημοσ.
Και όμως. Έχει έρθει άτομο εκεί που ήμουν μια μέρα που έκανε το ίδιο. Το slot της μητρικής είχε γίνει χάλια. Η μητρική αποτέλεσε παρελθόν.

Guys, να μη ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε ε.

:-)

ddr2-vs-ddr.gif

Ddr_vs_ddr2.jpg

memory.jpg

Δημοσ.
Guys, να μη ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε ε.

:-)

Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα. Είχες γράψεις πως τα κατάφερε να βάλει την ddr2 σε μητρική για ddr1. Και έγραψα και όμως........, εννοόντως πως όσο παράξενο και αν ακούγεται και σε εμένα έχει τύχει να μου φέρουν μητρική για ddr1 με dimm ddr2 και σκεφτόμουν τη ζόρι έφαγε η μητρική, της οποίας το slot έγινε για τα πανηγύρια, για να κουμπώσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...