Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Θέλω να τυπώσω μερικές κάρτες, όχι επαγγελματικές, φανταστείτε σε χαρτί όπως αυτό από το οποίο φτιάχνονται οι τράπουλες. Γνωρίζετε που μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και με τι κόστος περίπου;
tmjuju Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Στο κέντρο της Αθήνας έχει πολλά αντίσοιχα μαγαζιά… απλά το tiff να έχεις μαζί σου. Αλλά στο ‘κέντρο’ του Larsbjørnsstræde δεν ξέρω τι να σου προτείνω… DIY? Με καλό χαρτί εκτυπωτή και λεπίδα για ευθεία κοψίματα?
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μανούρα, να βρω χαρτί, να κόψω, να πλαστικοποιήσω... Αθήνα είμαι αυτές τις μέρες, οπότε θα τσεκάρω. Έχεις κάτι συγκεκριμένο κατά νου;
tmjuju Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Πήγαινε περί της Σόλωνος. Κάνε βόλτα από Ακαδημίας ως Πλατεία Εξαρχείων θα βρεις δεκάδες μικρά μαγαζιά. Προετοίμασε το σχέδιο σου σε tiff. Επέλεξε πόσα χρώματα θές. Μονοχρωμία διχρωμία κ.ο.κ. Όχι απαραίτητα μαύρο. Μονοχρωμία σημάνει ότι θες λ.χ. μόνο μπλε. Μιας και δε δίνεις άλλες πληροφορίες δε ξέρω τι να σου πω από εκεί και πέρα… λ.χ. κάρτες τύπου business cards/ single-double sided?
Lucifer Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Όχι, θέλω πολύχρωμες (και μάλιστα με καλή πιστότητα) με χαρτί τράπουλας ή κάτι ανάλογης σκληρότητας. Αν το χαρτί δεν είναι έτσι απ' τη μάνα του, έστω με πλαστικοποίηση.
darksoho33 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ΕΔΩ ειχα παει εγω κοντα στα εξαρχεια ειναι http://www.typofos.gr
firewalker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Το θέμα είναι αν τυπώνουν όσες θέλεις ή έχουν ταρίφα. Π.χ. 100 κομμάτια το λιγότερο.
cassidy Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Όχι, θέλω πολύχρωμες (και μάλιστα με καλή πιστότητα) με χαρτί τράπουλας ή κάτι ανάλογης σκληρότητας. Αν το χαρτί δεν είναι έτσι απ' τη μάνα του, έστω με πλαστικοποίηση. Ρίξε μια ματιά κι εδώ. Έχει τελειώσει η προσφορά, αλλά ρίξε μια ματιά να δεις πόσο πάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.