eSATA Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 θα τον υποστηριζουν ομως ολα τα παλια chip ;..πολυ καλο νεο αν ισχυει:-)
apostoliskap Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Φιλε bancu μου αρεσει το συστημα σου αλλα το θελω ολοκληρωμενο.Δηλαδη δεν χρειαζεται συστημα ψυξης επεξεργαστη η καρτα ηχου?Μπορεις να μου τα προτεινεις?Κ κατι αλλο.Αυτα μεταξυ τους θα ειναι συμβατα το ενα με το αλλο?Μην εχω προβληματα
eSATA Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Φιλε bancu μου αρεσει το συστημα σου αλλα το θελω ολοκληρωμενο.Δηλαδη δεν χρειαζεται συστημα ψυξης επεξεργαστη η καρτα ηχου?Μπορεις να μου τα προτεινεις?Κ κατι αλλο.Αυτα μεταξυ τους θα ειναι συμβατα το ενα με το αλλο?Μην εχω προβληματα αν πας για o/c θες μια καλη ψυκτρουλα καρτα ηχου Onboard δε σε καλυπτει;
apostoliskap Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δηλαδη εχει ηδη ενσωματωμενη καρτα ηχου?Θα μου προτεινεισ μια καλη ψυκτρουλα επεξεργαστη?
cabdik Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 φιλε αποστολη, συστηματα ψυξης εχουν ολοι οι Boxed επεξεργαστες και ολες οι καρτες γραφικων απο την "μανα" τους, που λεμε! δεν χρειαζεται περαιτερω ψυξη παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις overclocking. για τις συμβατοτητες, αυτα που σου προτειναν τα παιδια απο πανω- και το συστημα ΙNTEL, και το συστημα AMD- ειναι απολυτως συμβατα μεταξυ τους. και πολυ καλες συνθεσεις! καρτα ηχου εχουν ολες οι μητρικες, ενσωματωμενες. δεν υπαρχει μητρικη χωρις καρτα ηχου!
apostoliskap Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 ok σας ευχαριστω ολους.Μαλλον θα καταληξω στην ιδεα του bancu
eSATA Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 βεβαια το box συστημα ψυξης ειναι οτι πιο φθηνο και μετα απο λιγο κανει αρκετο θορυβο
BaNcU Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Να κάτι πολύ καλό όσον αφορά το σύστημα ψύξης του επεξεργαστή : http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805019, απόλυτα συμβατό και δοκιμασμένο φυσικά !, αμα το χρειάζεσαι φυσικά, δεν είναι απαραίτητο ωστόσο..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Για Intel σύνθεση ( βλ. παραπάνω ) δεν θα υπάρξει πρόβλημα μελλοντικά γιατί απ' ότι διάβασα i3 = 775 socket so..., τσάμπα μαλλιοτραβιόμαστε τόσο καιρό....... μου μυρίζει rebrand...
BaNcU Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 μου μυρίζει rebrand... εμ πως θα γίνει τότε ... ? intermarketing
ivdimentia Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2009 Δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις τη συγκεκριμένη κάρτα απο την asus. Αυτή ήθελα να πάρω και εγώ αλλά μετά απο μια σύντομη έρευνα κυρίως σε διάφορα forum είδα ότι έχει πολλά προβλήματα.
eSATA Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2009 Δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις τη συγκεκριμένη κάρτα απο την asus. Αυτή ήθελα να πάρω και εγώ αλλά μετά απο μια σύντομη έρευνα κυρίως σε διάφορα forum είδα ότι έχει πολλά προβλήματα. αν διαβαζες ολο το τοπικ θα καταλαβαινες οτι ο τοπικ σταρτερ εχει παψει να ασχολειται με το θεμα αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.