Προς το περιεχόμενο

Απορια για asus EAH4670

apostoliskap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φιλε bancu μου αρεσει το συστημα σου αλλα το θελω ολοκληρωμενο.Δηλαδη δεν χρειαζεται συστημα ψυξης επεξεργαστη η καρτα ηχου?Μπορεις να μου τα προτεινεις?Κ κατι αλλο.Αυτα μεταξυ τους θα ειναι συμβατα το ενα με το αλλο?Μην εχω προβληματα

Δημοσ.
Φιλε bancu μου αρεσει το συστημα σου αλλα το θελω ολοκληρωμενο.Δηλαδη δεν χρειαζεται συστημα ψυξης επεξεργαστη η καρτα ηχου?Μπορεις να μου τα προτεινεις?Κ κατι αλλο.Αυτα μεταξυ τους θα ειναι συμβατα το ενα με το αλλο?Μην εχω προβληματα

αν πας για o/c θες μια καλη ψυκτρουλα:-)

καρτα ηχου Onboard δε σε καλυπτει;

Δημοσ.

φιλε αποστολη, συστηματα ψυξης εχουν ολοι οι Boxed επεξεργαστες και ολες οι καρτες γραφικων απο την "μανα" τους, που λεμε! δεν χρειαζεται περαιτερω ψυξη παρα μονο σε ειδικες περιπτωσεις overclocking.

για τις συμβατοτητες, αυτα που σου προτειναν τα παιδια απο πανω- και το συστημα ΙNTEL, και το συστημα AMD- ειναι απολυτως συμβατα μεταξυ τους. και πολυ καλες συνθεσεις!

καρτα ηχου εχουν ολες οι μητρικες, ενσωματωμενες. δεν υπαρχει μητρικη χωρις καρτα ηχου!

• Super Moderators
Δημοσ.
Για Intel σύνθεση ( βλ. παραπάνω ) δεν θα υπάρξει πρόβλημα μελλοντικά γιατί απ' ότι διάβασα i3 = 775 socket so..., τσάμπα μαλλιοτραβιόμαστε τόσο καιρό.......

μου μυρίζει rebrand...

Δημοσ.

Δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις τη συγκεκριμένη κάρτα απο την asus. Αυτή ήθελα να πάρω και εγώ αλλά μετά απο μια σύντομη έρευνα κυρίως σε διάφορα forum είδα ότι έχει πολλά προβλήματα.

Δημοσ.
Δεν θα σου πρότεινα να αγοράσεις τη συγκεκριμένη κάρτα απο την asus. Αυτή ήθελα να πάρω και εγώ αλλά μετά απο μια σύντομη έρευνα κυρίως σε διάφορα forum είδα ότι έχει πολλά προβλήματα.

αν διαβαζες ολο το τοπικ θα καταλαβαινες οτι ο τοπικ σταρτερ εχει παψει να ασχολειται με το θεμα αυτο:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...