disqualified Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 εγω παντως παρολο που ειχα βαλει το πρωτο μονος μου αυτη τη φορα θα περιμενω το windows update
Izzy Stradlin Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Χτες εβαλα το SP2 και εγω παρατηρησα οτι ανοιγει και κλεινει πιο γρηγορα!! Με το SP1 εκανε περιπου 2 λεπτα απο το Please Wait μεχρι να βγει το Login Screen.. Τωρα μεσα σε 17 δευτερολεπτα ειμαι μεσα!! Θα γινουν και αλλα test βεβαια!!
disqualified Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Χτες εβαλα το SP2 και εγω παρατηρησα οτι ανοιγει και κλεινει πιο γρηγορα!! Με το SP1 εκανε περιπου 2 λεπτα απο το Please Wait μεχρι να βγει το Login Screen.. Τωρα μεσα σε 17 δευτερολεπτα ειμαι μεσα!! Θα γινουν και αλλα test βεβαια!! εγω παντως τετοια καθυστερηση στο παρακαλω περιμενετε δεν ειχα καμια ουτε σε εποχη προ SP1
Izzy Stradlin Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Δημοσ. 29 Μαΐου 2009 Μου εκανε και εμενα τρομερη εντυπωση που αργουσε τοσο γιατι δουλευα ενα HP Pavilion φορητο και δεν εκανε τοσο πολυ... Παντως με το SP2 παει μια χαρα τωρα!! Οπως οι γυναικες ετσι και οι υπολογιστες περιεργα πραγματα
parsifal Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Περίμενα να βγει στο MSDNAA ISO image των Vista x64 Business με ενσωματωμένο το SP2 για να κάνω κι εγώ επιτέλους τη μετάβαση από τα γηρασμένα XP, αλλά ακόμη τίποτα. Τελικά, χτες το βράδυ έκανα καθαρή εγκατάσταση από Vista SP1 DVD και πριν ακόμη περάσω drivers ή άλλα προγράμματα εγκατέστησα το SP2, offline έκδοση του οποίου είχα κατεβάσει νωρίτερα. Όλα πήγαν καλά και το σύστημα φαίνεται να ρολάρει μια χαρά. Θα προτιμούσα όμως να μπει το SP2 εξαρχής ως slipstreamed, κρίμα που η MS δε δίνει πλέον αυτήν τη δυνατότητα. Κι ένα μικρό tip: Μετά την εγκατάσταση του SP2, όσοι θέλετε να απελευθερώσετε χώρο στο δίσκο και δε σας ενδιαφέρει η δυνατότητα απεγκατάστασης του SP2, ανοίξτε ένα τερματικό με elevated privileges και δώστε: >compcln
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 oh nice, thnx ρε parsifal
Moderators Gi0 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Περίμενα να βγει στο MSDNAA ISO image των Vista x64 Business με ενσωματωμένο το SP2 για να κάνω κι εγώ επιτέλους τη μετάβαση από τα γηρασμένα XP, αλλά ακόμη τίποτα. Τελικά, χτες το βράδυ έκανα καθαρή εγκατάσταση από Vista SP1 DVD και πριν ακόμη περάσω drivers ή άλλα προγράμματα εγκατέστησα το SP2, offline έκδοση του οποίου είχα κατεβάσει νωρίτερα. Όλα πήγαν καλά και το σύστημα φαίνεται να ρολάρει μια χαρά. Θα προτιμούσα όμως να μπει το SP2 εξαρχής ως slipstreamed, κρίμα που η MS δε δίνει πλέον αυτήν τη δυνατότητα. Δηλαδη ενα iso vista ultimate sp2 που κυκλοφορει(δεν εννοω φυσικα στο msdnaa) ειναι μπαρουφα? Κι ένα μικρό tip: Μετά την εγκατάσταση του SP2, όσοι θέλετε να απελευθερώσετε χώρο στο δίσκο και δε σας ενδιαφέρει η δυνατότητα απεγκατάστασης του SP2, ανοίξτε ένα τερματικό με elevated privileges και δώστε: >compcln Ωραιο!Γυρω στο 1gb κερδος.
lunatic89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Απο χρήση ram τι γίνεται?Εγώ πάντως βλέπω ότι χρησιμοποιεί λιγότερη μετα το sp2.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 καμία σχέση και πάλι με τα windows 7
parsifal Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δηλαδη ενα iso vista ultimate sp2 που κυκλοφορει(δεν εννοω φυσικα στο msdnaa) ειναι μπαρουφα? Νομίζω πως για τους TechNet subscribers υπάρχει SP2 RTM image διαθέσιμο. Τώρα τί κυκλοφορεί σε άλλα «κατατόπια», πώς και γιατί έχει διαρρεύσει, ειλικρινά δεν έχω ιδέα και ούτε πρόκειται να αποκτήσω μάλλον!
tenoros10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 ε ρε φιλε ετσι ειναι γραφουν 30 και ενουν σημερα ελεος!!!!
pfg1 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί το SP2 for vista 64bit home premium για Laptop HP HDX16 Premium δεν το έχει ανεβάσει ακόμη η Microsoft στο WU;
mindcrime Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Κι ένα μικρό tip: Μετά την εγκατάσταση του SP2, όσοι θέλετε να απελευθερώσετε χώρο στο δίσκο και δε σας ενδιαφέρει η δυνατότητα απεγκατάστασης του SP2, ανοίξτε ένα τερματικό με elevated privileges και δώστε: >compcln 2 λογάκια Vista SP2 Compcln.exe and Other Notable Changes in Service Pack 2 SP2 also includes a Service Pack Clean-up tool (Compcln.exe), which helps restore the hard disk space by permanently deleting the previous versions of the files (RTM and SP1) that are being serviced by SP2. The Pack Clean up tool can also be run offline while creating slipstream images to reduce the size of the image,” Microsoft informed.
dkoum Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 εχω γνησια ultimate 64 bit και εχω κανει μονος μου slipstream service pack 1 kai service pack 2 και λειτουργουν μια χαρα http://www.mydigitallife.info/2008/02/15/how-to-integrate-and-slipstream-sp1-into-windows-vista-rtm/ απλα ειχα χρονο για πειραματα
konstantinos77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2009 Παιδια να ρωτησω...το service pack 2 για vista 64bit κατεβαινει μονο του απο το windows update ή πρεπει εγω να το κατεβασω απο καπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις