Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτες εβαλα το SP2 και εγω παρατηρησα οτι ανοιγει και κλεινει πιο γρηγορα!! Με το SP1 εκανε περιπου 2 λεπτα απο το Please Wait μεχρι να βγει το Login Screen.. Τωρα μεσα σε 17 δευτερολεπτα ειμαι μεσα!! Θα γινουν και αλλα test βεβαια!! :)

Δημοσ.
Χτες εβαλα το SP2 και εγω παρατηρησα οτι ανοιγει και κλεινει πιο γρηγορα!! Με το SP1 εκανε περιπου 2 λεπτα απο το Please Wait μεχρι να βγει το Login Screen.. Τωρα μεσα σε 17 δευτερολεπτα ειμαι μεσα!! Θα γινουν και αλλα test βεβαια!! :)

εγω παντως τετοια καθυστερηση στο παρακαλω περιμενετε δεν ειχα καμια ουτε σε εποχη προ SP1

Δημοσ.

Μου εκανε και εμενα τρομερη εντυπωση που αργουσε τοσο γιατι δουλευα ενα HP Pavilion φορητο και δεν εκανε τοσο πολυ... Παντως με το SP2 παει μια χαρα τωρα!! Οπως οι γυναικες ετσι και οι υπολογιστες περιεργα πραγματα :P :lol:

Δημοσ.

Περίμενα να βγει στο MSDNAA ISO image των Vista x64 Business με ενσωματωμένο το SP2 για να κάνω κι εγώ επιτέλους τη μετάβαση από τα γηρασμένα XP, αλλά ακόμη τίποτα. Τελικά, χτες το βράδυ έκανα καθαρή εγκατάσταση από Vista SP1 DVD και πριν ακόμη περάσω drivers ή άλλα προγράμματα εγκατέστησα το SP2, offline έκδοση του οποίου είχα κατεβάσει νωρίτερα. Όλα πήγαν καλά και το σύστημα φαίνεται να ρολάρει μια χαρά. Θα προτιμούσα όμως να μπει το SP2 εξαρχής ως slipstreamed, κρίμα που η MS δε δίνει πλέον αυτήν τη δυνατότητα.

Κι ένα μικρό tip: Μετά την εγκατάσταση του SP2, όσοι θέλετε να απελευθερώσετε χώρο στο δίσκο και δε σας ενδιαφέρει η δυνατότητα απεγκατάστασης του SP2, ανοίξτε ένα τερματικό με elevated privileges και δώστε:

>compcln

• Moderators
Δημοσ.
Περίμενα να βγει στο MSDNAA ISO image των Vista x64 Business με ενσωματωμένο το SP2 για να κάνω κι εγώ επιτέλους τη μετάβαση από τα γηρασμένα XP, αλλά ακόμη τίποτα. Τελικά, χτες το βράδυ έκανα καθαρή εγκατάσταση από Vista SP1 DVD και πριν ακόμη περάσω drivers ή άλλα προγράμματα εγκατέστησα το SP2, offline έκδοση του οποίου είχα κατεβάσει νωρίτερα. Όλα πήγαν καλά και το σύστημα φαίνεται να ρολάρει μια χαρά. Θα προτιμούσα όμως να μπει το SP2 εξαρχής ως slipstreamed, κρίμα που η MS δε δίνει πλέον αυτήν τη δυνατότητα.

Δηλαδη ενα iso vista ultimate sp2 που κυκλοφορει(δεν εννοω φυσικα στο msdnaa) ειναι μπαρουφα?

Κι ένα μικρό tip: Μετά την εγκατάσταση του SP2, όσοι θέλετε να απελευθερώσετε χώρο στο δίσκο και δε σας ενδιαφέρει η δυνατότητα απεγκατάστασης του SP2, ανοίξτε ένα τερματικό με elevated privileges και δώστε:

>compcln

Ωραιο!Γυρω στο 1gb κερδος.

Δημοσ.
Δηλαδη ενα iso vista ultimate sp2 που κυκλοφορει(δεν εννοω φυσικα στο msdnaa) ειναι μπαρουφα?

Νομίζω πως για τους TechNet subscribers υπάρχει SP2 RTM image διαθέσιμο. Τώρα τί κυκλοφορεί σε άλλα «κατατόπια», πώς και γιατί έχει διαρρεύσει, ειλικρινά δεν έχω ιδέα και ούτε πρόκειται να αποκτήσω μάλλον!

Δημοσ.

Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί το SP2 for vista 64bit home premium για Laptop HP HDX16 Premium δεν το έχει ανεβάσει ακόμη η Microsoft στο WU;

Δημοσ.

>compcln

2 λογάκια

Vista SP2 Compcln.exe and Other Notable Changes in Service Pack 2

SP2 also includes a Service Pack Clean-up tool (Compcln.exe), which helps restore the hard disk space by permanently deleting the previous versions of the files (RTM and SP1) that are being serviced by SP2. The Pack Clean up tool can also be run offline while creating slipstream images to reduce the size of the image,” Microsoft informed.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...